Δεύτερη ευκαιρία σε Φαίη Σκορδά και Μαρία Μπακοδήμου

Must Read

Tι συμβαίνει στον Σκάι με τη Φαίη Σκορδά και τη Μαρία Μπακοδήμου; Ποιο το μέλλον τους; Θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία; Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περισσότερα εγχώρια ιδιωτικά κανάλια από τον Σεπτέμβριο του 2024 θα επιχειρήσουν ένα ολικό λίφτινγκ στην ψυχαγωγία και μέσα σε αυτά θα είναι και ο Σκάι.

Στο κανάλι του Νέου Φαλήρου, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η ενημέρωση κερδίζει καθημερινά ολοένα μεγαλύτερο έδαφος στα μερίδια τηλεθέασης παρά η ψυχαγωγία.
Η φετινή χρονιά, παρά τις αλλαγές, δεν χάρισε τα πολυπόθητα νούμερα θεαματικότητας στην ψυχαγωγία, με αποτέλεσμα αρκετά από τα βασικά στελέχη του σταθμού να εισηγούνται να επιστρέψει ο Σκάι στην ενημέρωση.

Τι θα συμβεί, λοιπόν, με τη Φαίη Σκορδά το 2024; Θα παραμείνει στο κανάλι;
Το πιθανότερο σενάριο, αν ενεργοποιηθεί το +1 του συμβολαίου της, είναι να βρεθεί ξανά στη μεσημεριανή ζώνη. Ανεξαρτήτως από τα νούμερα τηλεθέασης, η Φαίη Σκορδά είναι ένα δυνατό «brand» που φέρνει έσοδα στα γυναικεία κοινά στο εμπορικό – διαφημιστικό κομμάτι. Αρα το κανάλι θα δώσει ακόμη μία ευκαιρία στη Φαίη για να γίνει συνήθεια στον Σκάι.

Από την άλλη μεριά, η Μαρία Μπακοδήμου φαίνεται ότι έχει βρει το κοινό της τα Σαββατοκύριακα και θα συνεχίσει να μας κρατά συντροφιά. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια καλή τηλεοπτική μετοχή για το κανάλι, την οποία αξιοποιεί ποικιλοτρόπως ο σταθμός σε διάφορα projects.

Μαρία Μπακοδήμου

Tι θα γίνει όμως το 2024 με την απογευματινή ζώνη του σταθμού; Λέγεται ότι για την απογευματινή ζώνη υπάρχει ο ίδιος προσανατολισμός. Δηλαδή να επενδύσει το κανάλι σε μαγνητοσκοπημένες εκπομπές lifestyle, όπως γίνεται και τώρα. Τις σκέψεις αυτές φαίνεται πως προωθεί η εταιρία παραγωγής Acun Medya του Τούρκου Ατζούν Ιλιτζαλί, αφού θα μπορέσει να αγοράσει τηλεοπτικό χρόνο από τον Σκάι πουλώντας formats που είναι δοκιμασμένα και με μικρότερο κόστος, όπως το «Κάτι ξαναψήνεται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This