Λιλή Πυράκη για Γιώργο Λιάγκα: «Aπό τη μια μιλάει χύμα, αλλά από την άλλη νιώθω ότι υπεκφεύγει»

Κόλαφος η δημοσιογράφος του Star για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Must Read

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα «I Love Σουκου» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά του χρόνια τα οποία όπως αποκάλυψε ήταν δύσκολα.

«Στη ζωή μου δεν έχω καμία σχέση με αυτό που είμαι στον αέρα. Είμαι διακριτικός, ντροπαλός, σεμνός και καθόλου φωνακλάς. Είμαι εσωστρεφής και μοναχικός. Έχω επιλέξει να μην καταγράφω μόνο τα γεγονότα, αλλά να λέω και τη γνώμη μου, πολλές φορές κάνω λάθη. Δυσκολεύτηκα στα παιδικά μου χρόνια, δεν έχω μιλήσει ποτέ γι’ αυτό και ούτε πρόκειται να μιλήσω. Αυτά που πέρασα με έκαναν μοναχικό, να έχω λίγους φίλους και να δείχνω δύσκολα εμπιστοσύνη. Είμαι ένας δημοκρατικός μπαμπάς. Ο πατέρας μου ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, πήρα αγάπη», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στην συνέχεια αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της τηλεοπτικής του καριέρας: «Τα Τέμπη ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα στην τηλεόραση. Έκλαψα πάρα πολύ και στον αέρα και στο σπίτι μου. Το έβλεπα και ως πατέρας. Ήταν μια πολύ άσχημη περίοδος αυτή. Καιρός ήταν οι παρουσιαστές να λένε την άποψή τους όλοι κρύβονται πίσω από το πάνελ. Κάνω αυτή τη δουλειά 28 χρόνια, έχω δίπλα από το όνομά μου τα μεγαλύτερα νούμερα που έχουν σημειωθεί στην ελληνική τηλεόραση. Δεν θα στεναχωρηθώ αν μια μέρα τα νούμερα δεν είναι καλά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε πως: «Με ενοχλεί η αγένεια». Τότε η Μπέττυ Μαγγίρα άδραξε την ευκαιρία να τον ρωτήσει για την κόντρα του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Η αχαριστία; Εγώ θα σε πάω τώρα στον Ουγγαρέζο, δεν γίνεται να μη σε ρωτήσω», τον ρώτησε με εκείνον να απαντάει πως: «Είπες για τη λέξη αχαριστία. Εγώ δεν έχω πει ποτέ για τον Δημήτρη τη λέξη αχαριστία, γιατί την κόλλησες; Λέω κάτι και μπορεί να έχω στο μυαλό μου κάτι άλλο και τώρα τι κάνεις εσύ; Επειδή έχεις επηρεαστεί, τι σε συμφέρει να κολλήσεις δίπλα για να το κάνεις ωραίο; Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Ποτέ δεν έχω πει αυτά που λες για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Τα είπα γενικά και δίπλα κόλλησαν έναν Δημήτρη Ουγγαρέζο. Σας βολεύει; Δεν πιστεύω αυτά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν ο καθένας πει κάτι και πάω εγώ και του κολλήσω δίπλα ένα όνομα, αυτό δεν είναι ανήθικο; Εγώ όταν θέλω να πω κάτι για κάποιον, το λέω. Όταν λέω κάτι γενικά, μπορεί να έχω 3-5 ανθρώπους στη ζωή μου, δεν είναι ένας, είναι πολλοί άνθρωποι που θεωρώ ότι τους έχω βοηθήσει και που σε μια δεδομένη στιγμή δεν μου έχουν φερθεί σωστά. Δεν είναι ένας, είναι πολλοί. Όταν τα είπα αυτά εκείνη τη μέρα, δεν είχα στο μυαλό μου τον Δημήτρη».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Έχω χωρίσει 7-8 χρόνια, αυτά τα χρόνια δεν είχα κάποια “δυνατή σχέση”, δεν έχω σκεφτεί ποτέ να ξαναπαντρευτώ. Κατά 99% δεν πιστεύω να ξαναπαντρευτώ».

Οι δηλώσεις του παρουσιαστή σχολιάστηκαν από την εκπομπή του «Breakfast @ Star» με την Λιλή Πυράκη να εκφράζει την ενόχλησή της σχετικά με τα όσα υποστήριξε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
«Εμένα αυτό μου με ενοχλεί είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας άνθρωπος που υποστηρίζει ότι πρέπει να μιλάμε ανοιχτά, με ονόματα και ξαφνικά και για αυτό το περιστατικό τώρα, λέει ότι δεν εννοούσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά αν δεν εννοούσε τον Δημήτρη τότε ποιον εννοούσε; Δεν γίνεται από τη μια να είναι ένας άνθρωπος που μιλάει χύμα, αλλά από την άλλη νιώθω ότι υπεκφεύγει στη συγκεκριμένη περίπτωση», είπε αρχικά η δημοσιογράφος

Και συνέχισε: «Καλά έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και δεν απάντησε γιατί βγαίνει ο Γιώργος Λιάγκας και λέει αυτά που λέει, οπότε ο Ουγγαρέζος θα βρισκόταν εκτεθειμένος μετά. Θα έλεγαν ότι μίλησε, χωρίς να εννοούσε εκείνον». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This