Κοντά στην επιστροφή της στο «My Style Rocks» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Must Read

Εκτός η Σοφία Χατζηπαντελή και ο Δημήτρης Σκουλός, και στο βάθος η ωραία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο εκκεντρικός Λάκης Γαβαλάς!

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζονται να γίνουν στο «My Style Rocks» στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν! Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός της κριτικής επιτροπής στο ριάλιτι μόδας θα βρεθεί το μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, αλλά και ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο γνωστός φωτογράφος, ο οποίος συμμετείχε σε όλα τα δοκιμαστικά που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, δεν κατέληξε σε συμφωνία με το κανάλι του Νέου Φαλήρου και έτσι δεν θα τον δούμε στον νέο κύκλο της παραγωγής. Οπως λέγεται, αυτήν την περίοδο ο Λάκης Γαβαλάς συζητά με το «My Style Rocks». Στον Σκάι θεωρούν πως η επιλογή του επιχειρηματία Λάκη Γαβαλά θα προσελκύσει περισσότερο νεανικό κοινό στο πρόγραμμα. Πάντως, σταθερός στη θέση του παραμένει ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Στέλιος Κουδουνάρης

Αλλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποτελεί πρόσωπο που έχει πέσει στο τραπέζι του Σκάι για τη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή στον νέο κύκλο του «My Style Rocks», τη στιγμή που και η Εβελυν Καζαντζόγλου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τη συγκεκριμένη θέση. Ωστόσο, από το κανάλι λέγεται ότι προβάδισμα έχει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μάλιστα γνωρίζει καλά την παραγωγή, καθώς σε περασμένο κύκλο της την είχαμε δει σε ρόλο παρουσιάστριας.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού Κωνσταντίνας – Σκάι, προκειμένου να παρθεί η οριστική απόφαση. Αν η Σπυροπούλου επιστρέψει στο «My Style Rock» θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνύπαρξή της με την Κατερίνα Καραβάτου, καθώς οι δύο κυρίες το 2013 είχαν συνεργαστεί στον Alpha στο «Μες στην καλή χαρά», αλλά την επόμενη χρονιά η Σπυροπούλου είχε αναλάβει τα ηνία. Περασμένα ξεχασμένα ή θα θυμηθούν τα παλιά;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This