Survivor: Η Ασημίνα που πλένει παντού όλους τους συμπαίκτες της, το ζεϊμπέκικο του Rob James και οι 2 υποψήφιες

Οι εντάσεις στον στίβο μάχης και στο συμβούλιο του νησιού!

Must Read

Το Survivor ξεκίνησε πολύ δυναμικά αφού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είδαμε τους παίκτες να μπαίνουν στον στίβο μάχης και να αρχίζουν οι πρώτες ψηφοφορίες για αποχώρηση.

Δυστυχώς οι μαχητές δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί και έχασαν και στους δύο πρώτους αγώνες ασυλίας με αποτέλεσμα δύο από τους παίκτες της ομάδας τους να βγουν στον τάκο. Πρόκειται για την Δώρα Νικολή και τον Rob James.

Οι διάσημοι παρακολουθούσαν τα όσα διαδραματίστηκαν στο συμβούλιο του νησιού από θέση ισχύος, παρόλα αυτά ο Αλέξης Παππάς δεν δίστασε να πάρει θέση σχετικά με τις αποφάσεις τις μπλε ομάδας προσπαθώντας να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Η δεύτερη ψηφοφορία σχολιάστηκε από την κόκκινη ομάδα με τον Αλέξη Παππά να υποστηρίζει στο προσωπικό του que πως «Εν μέρει υποτιμάται και η νοημοσύνη του Rob», από την μπλε ομάδα.

Ωστόσο ο Rob James δεν θεωρεί πως ήταν άδικη η ψηφοφορία αλλά ούτε πως υπάρχουν κλίκες όπως ισχυρίζεται η κόκκινη ομάδα. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως δεν κρατάει σε κανέναν από τους συμπαίκτες του.

Εκτός όμως από τις ίντριγκες, για γερά νεύρα, που έχουν δημιουργηθεί, η Μαρία Αντωνά έκανε μία αποκάλυψη που προκάλεσε γέλιο στον Γιώργο Λιανό και όχι  μόνο.

Η δημοσιογράφος, λίγο πριν ξεκινήσει ο νέος αγώνας ασυλίας αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου όταν προσπάθησε να την κάνει μπάνιο στην λίμνη.

«Η αλήθεια είναι… Άσε. Θέλω να σου πω ότι αυτά τα tips δεν τα ήξερα. Δηλαδή ότι βρέθηκα χθες σε σημείο με την Ασημίνα να προσπαθεί με τα νερά στη λίμνη να με πλύνει και μου έλεγε: έλα μέσα, θα σε κάνω μπάνιο και εγώ της έλεγα βρε Ασημίνα μην μου τραβάς το εσώρουχο. Βρε μου λέει κάτσε να σε πλύνω» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά και πρόσθεσε: «Θα έχω να το λέω ότι με έπλυνε η Ασημίνα και δεν σιχαίνεται. Το σημαντικό είναι ότι δεν σιχαίνεται. Μπορεί να βάλει χέρι και να σε πλύνει…», με τον Νίκο Γκάνο να ολοκληρώνει την πρότασή της: «Παντού!»

Από τον τρίτο αγώνα ασυλίας δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Τεταμένα φαίνεται να είναι τα νεύρα των μαχητών αφού την ώρα που ο Πάυλος νίκησε τον Άγγελο ο πρώτος πανηγύρισε με τον δικό του μοναδικό τρόπο με αποτέλεσμα ο Φάνης να ξεσπάσει εναντίον του προκειμένου να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του.
Ο διάλογο είχε ως εξής:

Παύλος: Εδώ είναι ο Σπαρτιάτης.

Φάνης: Σε έρισε κανείς; Με έρισες! Είναι αντιαθλητικό αυτό.

Παύλος: Σε έρισε κανένας; Ο πανηγυρισμός μου είναι αυτός.

Την πολυπόθητη ασυλία τελικά κέρδισαν για ακόμη μία φορά οι διάσημοι.
Η στιγμή του συμβουλίου έφθασε και πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία για τον τρίτο υποψήφιο, ο Γιώργος Λιανός προκάλεσε τον Rob James να χορέψει ζεϊμπέκικο.
Ο παίκτης της μπλε ομάδας δέχθηκε την πρόκληση με τους υπόλοιπους παίκτες του reality επιβίωσης να τον αποθεώνουν.
Τον έντονο καυγά που προκλήθηκε μετά τον πανηγυρισμό του Παύλου στον στίβο μάχης συζήτησαν ο Παύλος και ο Άγγελος στο συμβούλιο του νησιού, με τον πρώτο να εξηγεί πως ήταν μία έντονη στιγμή για εκείνον αφού επιτέλους κατάφερε να φέρει μία νίκη. Οι δυο τους φαίνεται πως ξεκαθάρισαν το τοπίο και δεν έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους οποιαδήποτε παρεξήγηση.
Στην συνέχεια οι μαχητές κλήθηκαν να πάνε στην κάλπη για να ψηφίσουν τον τρίτο ή την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.
Οι παίκτες της μπλε ομάδας έστειλαν στον τάκο την Ανδριάννα Καγιά.
H Ανδριάννα από την μεριά της δέχεται την υποψηφιότητά της ωστόσο θεωρεί πως δεν υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία στην ομάδα τους.
Οι συμπαίκτες της από την μεριά τους υποστηρίζουν πως είναι επιθετική απέναντί τους.
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει τις καλύτερες επιδόσεις αγωνιστικά συνεπώς ορίστηκε ως η MVP της εβδομάδας η οποία θα έπρεπε να υποδείξει την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση και εκείνη δεν ήταν άλλη από την Ιωάννα Τζαβέλα.
«Είναι στρατηγικό το παιχνίδι. Μας δίνουν την πάσα να το κάνουμε αυτό. Είναι η πιο εύκολη απόφαση που έχω να πάρω στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.
Συνεπώς ο Rob James την γλυτώνει αφού η μονομαχία είναι γυναικεία υπόθεση.
Έτσι λοιπόν οι μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν ακόμη μία συμπαίκτριά τους για αποχώρηση. Η κάλπη μίλησε και η τέταρτη παίκτρια που βγήκε στον τάκο ήταν η Μαριλίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This