Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν θα ήταν ωραία ανατροπή το να συνεργαστούμε ξανά»

«Δεν γίνεται να μην μιλήσω ξανά για τον Γιώργο Λιάγκα επαγγελματικά, πληρώνομαι γι’ αυτό»

Must Read

Για τα νέα του σχέδια όσον αφορά τα επαγγελματικά του κλήθηκε να μιλήσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αλλά εκείνος τόνισε πως δεν υπάρχουν ακόμη συζητήσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Ότι βρέξει ας κατεβάσει το 2024. Είναι οριακή χρονιά για μένα, πρέπει να γίνουν πράγματα. Κάτι πρέπει να γίνει με την προσωπική μου ζωή. Εγώ να το δω για γάμο; Οι άλλοι να το δουν, εγώ το έχω δει. Το συμβόλαιό μου τελειώνει φέτος, θα μιλήσω πρώτα με το Mega και θα δούμε», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα όπου ισχυρίστηκε πως δεν αναφερόταν στον Δημήτρη Ουγγαρέζο όταν αναφέρθηκε στην αχαριστία.

«Δεν γίνεται να μην μιλήσω ξανά για τον Γιώργο Λιάγκα επαγγελματικά, πληρώνομαι γι’ αυτό. Εγώ ούτε τότε είχα απαντήσει και δεν θα απαντήσω ούτε τώρα. Δεν θα ήταν ωραία ανατροπή το να συνεργαστούμε ξανά», εξήγησε.

Όσον αφορά την πρώην σύντροφό του, την Ιλένια Ουίλιαμς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε πως: «Το θεωρώ άκαιρο να το συζητάμε, έχουν περάσει έξι χρόνια, αλλά δεν με ενοχλεί. Η Ιλένια είναι μέρος της καρδιάς μου και την αγαπώ πολύ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This