MasterChef: Η συγκινητική ιστορία της Γεωργίας αλλά και οι στιγμές άπειρου κάλους που διασκέδασαν τους κριτές

Must Read

Ακόμη ένα συγκινητικό επεισόδιο είδαμε στο MasterChef. Μία από τις επίδοξες μαγείρισσες που βρέθηκαν για να κατακτήσουν την πολυπόθητη ποδιά του reality μαγειρικής ήταν η Γεωργία η οποία αναφέρθηκε στην ζωή της αλλά και στις δυσκολίες που βίωσε.

«Είμαι ένας άνθρωπος και δεν ντρέπομαι να το πω, γιατί πολλοί το κρύβουν. Δεν ντρέπομαι να το πω, είμαι ένας άνθρωπος φτωχός. Η οικογένειά μου δεν ήταν ποτέ πλούσια. Δουλεύω από πολύ μικρή.

Ό,τι απέκτησα, το απέκτησα μόνη μου! Θυμάμαι ότι για να αγοράσω τα μαχαίρια μου, ήθελα να έχω καλά μαχαίρια, έκανα φριχτή οικονομία, γιατί είχα και τη μητέρα μου άρρωστη. Όμως δεν έκανα ποτέ πίσω! Και όποιος πήγε να μου βάλει εμπόδια, όπως πήγαν και φέτος, είπα “όχι, εγώ θα πάω”. Συγγνώμη, συγκινήθηκα!», είπε με δάκρυα στα μάτια η 44χρονη μαγείρισσα.

Ο αντίπαλος της Γεωργίας ήταν ο Φρατζέσκος ο οποίος αποκάλυψε πως λόγω των οικονομικών δυσκολιών που βίωσε την περίοδο της καραντίνας, αναγκάστηκε να κλείσει το εστιατόριό του και έκανε στροφή στην καριέρα του αφού ασχολήθηκε με την ονυχοπλαστική.

«Εμένα μου αρέσει γιατί ζωγραφίζω κιόλας, οπότε μέρα με τη μέρα το αγάπησα κι αυτό. Μετά από 13 χρόνια που είχα εστιατόριο, πρέπει να βγάλω τα προς το ζην. Η μαγειρική και η ονυχοπλαστική έχουν πολλά κοινά. Είναι και οι δύο τέχνες και στα δύο έχεις να κάνεις με χρώματα, με σχεδιασμό» ανέφερε ο διαγωνιζόμενος.

Τόσο ο Φραντζέσκος όσο και η Γεωργία έβαλαν τα δυνατά τους για να λάβουν το εισιτήριο για το παιχνίδι αλλά μόνο ένας από τους δύο κατάφερε να το πάρει και αυτή ήταν η Γεωργία.

Εκτός όμως από τις πολύ συγκινητικές στιγμές που βίωσαν οι κριτές, συνέβησαν και αρκετά ευτράπελα που τους χάρισαν στιγμές άπειρου κάλους.

Ο Πάνος για παράδειγμα την ώρα που έφτιαχνε το πιάτο του συνειδητοποίησε πως του έκοψε η μαρέγκα την οποία δοκίμασε γλείφοντας το δάχτυλό του και με το οποίο συνέχισε να πιάνει τη μαρέγκα.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε με χιούμορ από τους κριτές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This