«Τίτλοι τέλους» για την ξανθιά παρουσιάστρια και τον ισχυρό άνδρα της κυβέρνησης

Must Read

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη θυελλώδη σχέση ξανθιάς παρουσιάστριας, που στο πέρασμά της κάνει τα αρσενικά να παραμιλάνε, με ισχυρό άνδρα του Μεγάρου Μαξίμου!

Εκείνη είναι δημοσιογράφος με πανεπιστημιακή μόρφωση, μεγάλη εμπειρία στο ρεπορτάζ και εντυπωσιακή εμφάνιση, που δεν περνά απαρατήρητη από όπου και αν περάσει. Χάρη σε αυτά, ακριβώς, τα προσόντα κατάφερε σχετικά σύντομα να ανέβει τα σκαλιά της επιτυχίας και να καθιερωθεί στον σκληρό χώρο της τηλεόρασης.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κοκολογιάννης: «Ήμουν στη φυλακή και έβλεπα το σπίτι μου να καίγεται» (video)

Ώσπου έφτασε και η πολυπόθητη μέρα που κάθισε μπροστά στον φακό και άρχισε να ξεδιπλώνει τις ικανότητές της και στον απαιτητικό τομέα της παρουσίασης. Εκείνος, πάλι, είναι δοσμένος στην πολιτική και πλέον κατέχει ισχυρή θέση στο Μέγαρο Μαξίμου!

Η εκτίμηση που τρέφει ο πρωθυπουργός στο πρόσωπό του είναι μεγάλη και δεν είναι τυχαίο ότι είναι η «σκιά» του Κυριάκου Μητσοτάκη ακόμη και πριν ο ίδιος κερδίσει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Espresso», η πρώτη γνωριμία ήρθε μέσα από κοινές παρέες και τα πρώτα σκιρτήματα ανάμεσα στην ξανθιά παρουσιάστρια και στον ισχυρό της κυβέρνησης δεν άργησαν να έρθουν.

Αυτό για το οποίο, όπως φαίνεται, ήταν εντελώς απροετοίμαστοι και οι δύο ήταν πως το ειδύλλιό τους θα εξελισσόταν σε έναν φλογερό έρωτα με πολλές διακυμάνσεις!

Την ίδια ώρα, κατάφερναν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μη δίνουν δικαιώματα για σχόλια. Η δημοσιοποίηση της σχέσης τους θα ήταν μια «βόμβα» που θα έσκαγε όχι μόνο στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά και στην κυβέρνηση, με το σούσουρο να δίνει και να παίρνει! Οι δυο τους έπαιρναν τις προφυλάξεις τους.

Οι συναντήσεις τους γίνονταν σε μέρη μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, γιατί, όπως και να έχει, η παρουσιάστρια εκτός από εντυπωσιακή είναι και αναγνωρίσιμη, και αυτό εγκυμονούσε κινδύνους σε περίπτωση που κάποιος τους τσάκωνε σε τρυφερά ενσταντανέ! Το ειδύλλιό τους, παθιασμένο και φλογερό, τους έκανε να ζουν το δικό τους παραμύθι, χωρίς όμως κάποια στιγμή happy end.

Υπήρχαν, άλλωστε, και κάποια ανυπέρβλητα «εμπόδια» που δεν θα άφηναν τον έρωτά τους να στεριώσει. Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», το ζευγάρι αποφάσισε πρόσφατα να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Πλέον ο ισχυρός άνδρας της κυβέρνησης προσπαθεί να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη (πρέπει να νιώθει πάντως και τυχερός μέσα σε όλα αυτά που η σχέση του έμεινε κρυφή χωρίς «παρενέργειες»), ενώ η ξανθιά παρουσιάστρια έχει ρίξει το βάρος στην καριέρα της χωρίς να είναι διατεθειμένη να κοιτάξει πίσω.

Όμως, λόγω των θέσεων που έχουν -στην πρώτη «γραμμή» της ενημέρωσης και της πολιτικής, αντίστοιχα- θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι τα βήματά τους και τα βλέμματά τους δεν θα πάψουν για πολύ καιρό ακόμη να διασταυρώνονται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This