MasterChef: Η συγκινητική ιστορία του Παναγιώτη και το καλό του πιάτο, του έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο

Τα ευτράπελα που συνέβησαν στο reality μαγειρικής!

Must Read

Ακόμη ένα επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε μέσα από την συχνότητα του Star όπου οι επίδοξοι chef έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Ορισμένοι όμως δεν τήρησαν τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής όπως για παράδειγμα ο Σπύρος ο οποίος δοκίμασε το ψάρι που ξεκίνησε να μαγειρεύει μέσα από την κατσαρόλα και το υπόλοιπο το έριξε πάλι μέσα.

Τελικά την λευκή ποδιά πήρε η αντίπαλός του η Ζωή.

Σε μία μαγειρική μονομαχία υποδείχθηκαν και ο Γιάννης με την Φιλιώ. Η Φιλιώ δεν εντυπωσίασε τους κριτές με την ονομασία που έδωσε στο πιάτο της καθώς το ονόμασε «πόδια στο πιάτο», με τον Πάνο Ιωαννίδη να σχολιάζει το χρώμα της φάβας που είδε ως θάλασσα η διαγωνιζόμενη σχολιάζοντας αστειευόμενος: «Στον βούρκο».

Η Φιλιώ δεν κατάφερε να κερδίσει την πολυπόθητη ποδιά.

Τις μαγειρικές τους ικανότητες αποφάσισαν να δοκιμάσουν και ο Αλέξανδρος με τον Παναγιώτη.

Ο Παναγιώτης μοιράστηκε μία συγκινητική ιστορία με τους κριτές και το κοινό. Ο 31χρονος παίκτης αποκάλυψε πως η γιαγιά του ήταν ο άνθρωπος που τον μύησε στην γιαγιά του.

«Η επιρροή μου στη μαγειρική ήταν καθαρά από τη γιαγιά μου. Ούσα Πολίτισσα, καταλαβαίνετε τη σχέση της με το φαγητό και το πέρασε και σε μένα αυτό. Αυτή ήταν ουσιαστικά ο λόγος που έγινα μάγειρας», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ζούσε για να μας μαγειρεύει, ζούσε για να ταΐζει όλο το σπίτι, όλους τους ανθρώπους. Και θυμάμαι χαρακτηριστικά – και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ – ότι μίλαγε στο φαγητό. Αυτό ουσιαστικά με κέντρισε και με έκανε να γίνω αυτός ο άνθρωπος. Όταν η γιαγιά πέθανε, είπε στη μητέρα μου: αυτό το τετράδιο είναι για τον Παναγιώτη. Είχε μέσα όλες τις συνταγές από τη δικιά της μαμά».

Η γιαγιά του φαίνεται πως του έδωσε την ευχή του από ψηλά και κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο παιχνίδι.

«Δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις πόσο το ήθελα. Νιώθω ότι ένας στόχος ήδη έγινε, βάζουμε πλώρη για πιο μπροστά. Δεν θα σταματήσω ποτέ, δεν θα το παρατήσω ποτέ. Ο στόχος είναι ένας: να πάρουμε το MasterChef. Η γιαγιά έχει παίξει ρόλο μέχρι και στο τι μπλούζα φοράω σήμερα. Αν μπορούσα να στείλω ένα μήνυμα κάπου, θα της έλεγα: ευχαριστώ, εσύ το έκανες αυτό, εσύ με βοήθησες με τον τρόπο σου», είπε συγκινημένος.

Μία σκληρή μονομαχία ξεκίνησε στον Ηλία και στον Κωνσταντίνο η οποία όμως στο τέλος αναδείχθηκε πολύ εύκολη αφού ο Κωνσταντίνος δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την δοκιμασία και δεν παρουσίασε το πιάτο του στους κριτές.

«Δεν είναι αρκετά μαγειρεμένο το κριθαράκι, δεν έχω κάνει καν τον αφρό μου. Δεν έχω ένα πιάτο να σας δώσω, είναι δική μου επιλογή. Σεφ, το είχα υπολογίσει και μπήκα πολύ χαλαρά στην προετοιμασία, μου έμειναν αρκετά πράγματα από πριν για να κάνω», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος και συμπλήρωσε: «Μόλις είδα τον Ηλία με το καροτσάκι μου, και μετά είδα το δικό μου που είχε τα τετραπλάσια πράγματα, κατάλαβα ότι οι πιθανότητες δεν είναι καλές», τους είπε χαρακτηριστικά.

Στις προσωπικές του δηλώσεις ανέφερε αποχωρώντας: «Έφαγα μία δυνατή σφαλιάρα, η οποία μάλλον θα μου κάνει καλό στο τέλος της ημέρας. Είμαι απογοητευμένος πολύ με τον εαυτό μου».

Από την άλλη ο Ηλίας κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να ενταχθεί στην ομάδα του reality μαγειρικής.

Υπήρχαν όμως και οι παίκτες που δεν κατάφεραν να περάσουν «ούτε τη βάση». Οι τρεις chef δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τις αποδόσεις της Ελένης και του Διονύση κι έτσι κανένας από τους δύο δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

«Έχουμε πει ότι δίνουμε σε κάθε ζευγάρι μια ποδιά. Υπάρχει όμως ένα όριο, πρέπει το πιάτο να πληροί κάποιες προϋποθέσεις. Αν κανένα απ’ τα δύο πιάτα δεν περνάει τη βάση, δεν δίνουμε ποδιά και δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με αυτήν την περίπτωση. Σας ευχαριστούμε πολύ και τους δύο, και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε», τους ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This