MasterChef-Ο Σταμάτης κέρδισε τις εντυπώσεις και όχι μόνο με τις μαγειρικές του ικανότητες: «Eίναι μεγάλο κ@λόπαιδο»

Η τελική 24άδα που μπήκε στο σπίτι του reality μαγειρικής.

Must Read

Η διαδικασία της μονομαχίας των επίδοξων μάγειρων τελείωσε και οι κριτές ήδη είχαν επιλέξει τους 24 μάγειρες που θα συμμετέχουν στο φετινό MasterChef.

Παρόλα αυτά ακόμη μια ανατροπή περίμενε μερικούς από τους παίκτες του reality μαγειρικής. Μόνο οι 19 από αυτούς βρίσκονταν στον εξώστη και ορισμένοι παίκτες έπρεπε να ξαναδοκιμαστούν προκειμένου να καθοριστεί η τελική 24άδα.

Δείτε επίσης: Ο χαμένος ξάδερφος του Σωτήρη Κοντιζά βρέθηκε και πήγε στο MasterChef

Ανάμεσα στους παίκτες που αναμετρήθηκαν για να διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Masterchef ήταν και ο Σταμάτης, ένα γνώριμο πρόσωπο για την Γεωργία για τον οποίο απ’ ότι φαίνεται δεν έχει και την καλύτερη άποψη.

Η παίκτρια, που έχει κατοχυρώσει ήδη την θέση της μέσα στο παιχνίδι, μη γνωρίζοντας πως το μικρόφωνο της είναι ανοιχτό σχολίασε τον εν λόγω διαγωνιζόμενο, με όχι και τόσο κολακευτικό τρόπο.

«Αυτός ο Σταμάτης είναι μεγάλο κ@λόπαιδο, αυτός με τα κοτσίδια. Είναι η τρίτη φορά που έρχεται εδώ. Όταν είχε περάσει την πρώτη φορά πριν τρία χρόνια, έλεγε “όποιος δεν με ακολουθεί τον δικάζω”» είπε η Γεωργία στον Χρήστο.

Τελικά ο Σταμάτης κατάφερε να μπει στο παιχνίδι και ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες κόντρες καθώς ορισμένοι θεωρούν πως έχει έρθει με έπαρση.

«Όταν μαγείρευα στην κουζίνα τα παιδιά βοηθούσαν τον αντίπαλό μου και αυτό μου φάνηκε παράξενο. Γι΄αυτό είμαι πιο απόμακρος, πιο ξινός», παραδέχτηκε ο Σταμάτης.

«Δεν ξέρω γιατί έχει έρθει με αυτή την έπαρση» σχολίασε η Βιβή.

Ο δε Χρήστος είπε: «Ο Σταμάτης θα στοχοποιηθεί, είμαι πολύ σίγουρος, Εγώ δεν ξέρω αν θα τον στοχοποιήσω γιατί μου φαίνεται δυνατός μάγειρας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This