Οι παρουσιαστές που μένουν στον πά(γ)κο

Must Read

Περίεργη η περίοδος που διανύουμε τηλεοπτικά, καθώς κάποιοι από τους TV σταρ παρουσιαστές αναμένουν πάνω από το ακουστικό τους για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους και κάποιοι άλλοι θέλουν να φύγουν από τον πάγκο και να αρχίσουν τη δράση τους στο γήπεδο.

Θέλουν δουλειά και τρέξιμο, αλλά οι «προπονητές» των καναλιών, δηλαδή κάποια από τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη των σταθμών, τους έχουν για κάποιον λόγο στην απέξω. Η Βίκυ Καγιά, λοιπόν, αυτή την εποχή είναι ένα πρόσωπο που απουσιάζει από τη μικρή μας οθόνη μετά το «διαζύγιό» της από το Star.

Κακά τα ψέματα, η Βίκυ είναι ένα πρόσωπο το οποίο πολιορκούν τόσο ο Σκάι όσο και ο ΑΝΤ1, από τη στιγμή που ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Η περίπτωση της Βίκυς είναι ιδιαίτερη. Θα λέγαμε ότι εκείνη επέλεξε να μείνει εκτός μικρής οθόνης για να έχει τον χρόνο να αποφασίσει την καλύτερη δυνατή επιστροφή της με τους πιο ευνοϊκούς όρους, καθώς έχει και μια οικογένεια να φροντίσει. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι τη φαντάζονται σε κάποιο βραδινό σόου, όμως στην τηλεόραση έχει αποδειχθεί ότι υπάρχουν εκπλήξεις που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί και η Καγιά αρέσκεται στις προκλήσεις.

Ιδιαίτερη περίπτωση είναι και αυτή του Νίκου Μουτσινά. Ο δημοφιλής παρουσιαστής βρέθηκε εκτός τηλεόρασης με δική του επιθυμία. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας δεν έπαψε να πολιορκείται από αρκετά κανάλια. Το χιούμορ του, η αισιοδοξία που έχει για τη ζωή, η έξυπνη ατάκα και η σατιρική ματιά του είναι μια συνταγή επιτυχίας που τη δίνει απλόχερα. Γι’ αυτό και ο παρουσιαστής ακούει και συζητά όλες τις προτάσεις που του γίνονται και δεν δείχνει προς το παρόν να βιάζεται για την επαναφορά του στη μικρή οθόνη. Η επιστροφή του, όμως, θα γίνει με τους δικούς του όρους. Πρόταση του έχει γίνει και από το «J2US» στον Alpha και από τον ΑΝΤ1 για το «Your face sounds familiar» και από το Mega για μια ψυχαγωγική εκπομπή.

Δύο κυρίες που επιθυμούν να κάνουν ξανά τηλεόραση είναι η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι όμορφες παρουσιάστριες αποφάσισαν να απέχουν αμφότερες για λόγους μητρότητας, αλλά ο καιρός περνά και πλέον θέλουν να επανέλθουν στη δουλειά τους με ψυχαγωγικά μαγκαζίνο ή ριάλιτι εκπομπές. Διάφοροι τηλεοπτικοί σταθμοί τις βολιδοσκοπούν για τη σεζόν 2024-2025 και λέγεται ότι οι δύο κυρίες έχουν ήδη κάνει ραντεβού μαζί τους. Ομως, έχουν συζητήσει και με την παραγωγό εταιρία Barking Well Media. Ειδικότερα η Σπυροπούλου λέγεται ότι μπορεί να αντικαταστήσει την Κατερίνα Στικούδη στα παρασκήνια.

Aνταγωνισμός

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία αδυνάτισε με διατροφή και γυμναστική, έβαψε το μαλλί καστανό και ηρέμησε από τον σκληρό και ανταγωνιστικό κόσμο της τηλεόρασης, έχοντας τη θαλπωρή της οικογένειάς της για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Λέγεται στη μιντιακή αγορά ότι έχουν γίνει κάποια ραντεβού και εκτός απροόπτου θα ανακοινωθούν τα νεότερα για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Εκτός τηλεόρασης βρίσκονται και άλλα πολύ αγαπητά τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως οι Σάββας Πούμπουρας, Μαρία Ηλιάκη, Νικόλας Ράπτης, Φάνης Λαμπρόπουλος, Γιώργος Καράβας, Ελίνα Παπίλα και Ναταλί Κάκκαβα. Οσο για τον Λάκη Λαζόπουλο; Αυτός είναι μια κατηγορία από μόνος του. Οι πόρτες της τηλεόρασης θα ανοίξουν για εκείνον όταν οι πολιτικοί μας ξεφοβηθούν τη σάτιρα. Ο κόσμος, δε, τον αποζητά. Τα ονόματα αυτά περιμένουν να δουν πώς θα διαμορφωθεί η νέα τηλεοπτική πραγματικότητα, για να ανοίξει μια θέση και γι’ αυτούς, είτε στην ιδιωτική είτε στη δημόσια τηλεόραση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This