Survivor: Ο Σταμάτης «αδειάζει» τον Λαμάι, η ομάδα που κέρδισε την ασυλία, ο MVP και οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αγανακτισμένοι οι παίκτες της μπλε ομάδας με τον «βρωμιάρη» Rob.

Must Read

Στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού είδαμε να βγάζουν τα μαχαίρια οι μαχητές. Οι παίκτες της μπλε ομάδας φαίνεται πως δυσανασχετούν με τον Σωτήρη Λαμάϊ, τονίζοντας πως ήρθε στο Survivor για να κάνει show και γι’ αυτόν τον λόγο τον βγάλανε στον τάκο.

Ο Λαμάι από την μεριά του, άφησε αιχμές για ορισμένους από τους συμπαίκτες του χωρίς ωστόσο να τους κατονομάζει. «Τούμπας, γλίτσας και κλικαδόρος, δεν ήμουν και δε θα γίνω τώρα», είχε πει μεταξύ άλλων.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός πήρε προσωπικά τα λεγόμενά του και μέσα από το προσωπικό του que «άδειασε» τον επιχειρηματία λέγοντας πως: «Δεν έχω μπει σε καμία κλίκα, δεν έχω γίνει οργανωτής καμίας κλίκας αν εννοούσε εμένα. Δεν μου αρέσει να ακούω από κάποιον άλλον -και ειδικά αν αναφέρεται σε εμένα να με αποκαλεί γλίτσα ή οτιδήποτε άλλο- καθώς δεν ισχύουν. Από τη στιγμή που ήρθε, έχει πει πάρα πολλά σε εμάς».

«Μέχρι την προηγούμενη ημέρα ήταν μες στον χαβαλέ και μία ημέρα μετά που χάσαμε την ασυλία και ξέρουμε ότι πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί και να κινηθούμε στο αντρικό κομμάτι και ξέρει ότι θα είναι αυτός λόγω του αγωνιστικού κομματιού, βγάζει στο συμβούλιο μία επίθεση σε όλη την ομάδα. Όταν ήρθε στην ομάδα είπε ότι θα τα κάνω όλα λίμπα και δεν ξέρετε να κάνετε reality», κατέληξε.

Στο στόχαστρο όμως βρίσκεται και ο Rob James αφού οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του θέλουν να φύγει από το reality επιβίωσης λόγω της χαμηλής αποδοτικότητας του στα αγωνίσματα, ή τουλάχιστον αυτό γνωρίζαμε μέχρι χτες…

Η Χρύσα όμως μας αποκάλυψε ακόμη έναν λόγο. Η νεαρή παίκτρια δήλωσε πως έχει απαυδήσει με τον συμπαίκτη της καθώς φαίνεται να μην τηρεί κανέναν κανόνα υγιεινής.

«Προσωπικά θα ήθελα να φύγει ο Rob. Με έχει κουράσει. Παιδιά χθες -δεν το λέω έτσι- βάζαμε να φάμε και αερίστηκε. Είναι δυνατόν; Πόση βρώμα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος; Όλοι είμαστε άπλυτοι, δεν έχουμε σαμπουάν, αλλά μπαίνουμε στη θάλασσα. Το παλεύουμε» είπε η παίκτρια της μπλε ομάδας.

«Είναι ο μόνος που βρωμάει. Τις κουβέρτες που έχει στο κρεβάτι του δεν τις τινάζει και να τις διπλώσει ξανά, όπως όλοι που τις πλένουμε. Έτσι όπως είναι ρολό. Εκεί άμμος, ζωύφια, χώματα, φύλλα. Μόνο εγώ δεν είμαι πάνω στην κουβέρτα. Δεν μπορώ. Η υγιεινή εμένα με πειράζει πάρα πολύ» συνέχισε για τον τρόπο που ζει ο Rob στο Survivor.

Να θυμίσουμε πως παρατήρηση του είχε κάνει και ο Φάνης επειδή είχε ουρήσει δίπλα στην καλύβα που κοιμούνται.

Παρά τις αντιπαραθέσεις που μπορεί να έχουν οι παίκτες μεταξύ τους, στον στίβο μάχης, τόσο οι κόκκινοι όσο και οι μπλε, είναι μία γροθιά και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίζουν τα αγωνίσματα.
Χθες όμως υπήρχαν μερικές απώλειες. Ο Rob James έπαθε τροφική δηλητηρίαση οπότε, με εντολή γιατρού απείχε από το αγώνισμα ασυλίας όπως και ο Σωτήρης Λαμάι με το Νίκο Γκάνο, οι οποίοι λόγω του τραυματισμού τους, αναγκάστηκαν κι εκείνοι να μην αγωνιστούν.
Λίγο αργότερα όμως βγήκε εκτός παιχνιδιού και ο Σάββας Γκεντσόγλου.

 

Στην συνέχεια τον ακολούθησε και η Κατερίνα Δαλάκα.

«Έχουν κάνει την τέντα Β Παθολογική. Εκεί πήγε να τους βρει και ο Rob με τη φορμούλα του» ακούστηκε να λέει ο Γιώργος Λιανός.

Τελικά η τύχη ήταν με το μέρος των μπλε αφού ήταν εκείνοι που κέρδισαν την ασυλία.

Παρόλα αυτά ο Σάββας, αν και άρρωστος, κέρδισε τον τίτλο του MVP της εβδομάδας.
Έτσι λοιπόν οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφήσουν έναν από τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση.
Ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Αλέξης Παππάς.
Αυτήν την φορά ο ηθοποιός το δέχτηκε με αξιοπρέπεια την υποψηφιότητά του λέγοντας πως: «Πολλοί από εμάς θα περάσουμε από τη διαδικασία, καλό είναι να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ».
Στην συνέχεια ο Σάββας, ως ο καλύτερος παίκτης της εβδομάδας, όρισε τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.
Όπως ήταν λογικό ο πρώην ποδοσφαιριστής θα επέλεγε κάποιον από την αντίπαλη ομάδα, έτσι λοιπόν αποφάσισε να υποδείξει τον Σταμάτη.

«Είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο για να σκεφτώ στρατηγικά. Αν στείλω έναν πολύ δυνατό παίκτη να μονομαχήσει θα επιστρέψει στην καλύβα. Οπότε εξαιρώ τον Φάνη. Μένει ο Γιάννης και ο Σταμάτης. Θα το πάω βάση στατιστικών και θα δώσω τον Σταμάτη» είπε ο Σάββας αιτιολογώντας την απόφασή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This