Survivor: Στο στόχαστρο ο Σωτήρης Λαμάι, η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και ο 2ος υποψήφιος

Must Read

Έναν ακόμη δύσκολο αγώνα ασυλίας είχαν να βγάλουν εις πέρας οι δύο ομάδες του Survivor και το καλό της υπόθεσης είναι ότι μπόρεσαν να αγωνιστούν οι δύο τραυματίες που απείχαν από το προηγούμενο αγώνισμα. Πρόκειται για το Νίκο Γκάνο και τον Σωτήρη Λαμάι.

Ο Γιώργος Λιανός πριν ξεκινήσουν τον αγώνα οι παίκτες ζήτησε από τον Σωτήρη Λαμάι να του πει την γνώμη του για το αγώνισμα με τον επιχειρηματία να του απαντάει: «Όσο πιο γρήγορος είναι αυτός που ρίχνει τα καλάθια, τόσο εύκολα χάνεται η ροή του χρόνου σου για να κερδίσεις. Από εκεί και πέρα, συνήθως φημίζομαι από τους άλλους ότι είμαι Χαλκιδική με τρία πόδια. Πιστεύω να ευνοήσουν τα τρία πόδια σήμερα και να πάω δυνατά. Τι να σου πω;» είπε ο παίκτης του Survivor.

«Μάλιστα! Δεν περίμενα αυτήν την απάντηση» είπε γελώντας ο παρουσιαστής.

Το αγώνισμα τελικά ήταν αρκετά δύσκολο και οι κόκκινοι αποφάσισαν να διακόψουν για λίγο τον αγώνα προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί ο Νίκος Γκάνος με την αντίπαλη ομάδα να αντιτίθεται.
Από τον στίβο μάχης δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Ο Σωτήρης Λαμάι έγινε έξαλλος που έχασε από τους διάσημους και τα έβαλε με τον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου τους οποίους δεν συμπαθεί και ιδιαίτερα.
«Κρύβεται πίσω από την Ασημίνα, βάλτε το ένας εναντίον ενός να δούμε…», είπε χαρακτηριστικά για τον ηθοποιό.
Τελικά η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας ήταν για ακόμη μία φορά οι διάσημοι.
Η ήττα των μπλε έφερε εντάσεις στην ομάδα τους με τον Λαμάι να ξεσπάει κατά του Παππά και της Ασημίνας ενώ τα έβαλε και με την δική του ομάδα.
«Σε κάθε αγώνα κάνουν τα ίδια γραφικά πράγματα. Είμαι δύο εβδομάδες εδώ και τους έχω σιχαθεί, τα ίδια καραγκιοζιλίκια. Ασημίνα και Παππάς γραφικοί. Εγώ φίλε ειλικρινά ντρέπομαι, που παίζω μαζί τους.

Βλέπω ότι συνέχεια κάποιοι από εμάς πηγαίνουν να κάνουν δημόσιες σχέσεις μαζί τους, δεν έχετε καταλάβει ότι εδώ δεν είμαστε φίλοι, είμαστε αντίπαλοι και εχθροί. Αυτοί γελάνε γιατί αρχίζουν. Εμείς πάμε συνέχεια και κάνουμε δημόσιες σχέσεις με την Ασημίνα, τον Παππά και γελάμε. Άμα θέλετε να κάνετε δημόσιες σχέσεις πηγαίνετε σε κανένα μαγαζί, να σας βάλω να δουλέψετε κάπου να κάνετε δημόσιες σχέσεις με κόσμο.

Εδώ παίζουμε για την παραμονή μας, το φαγητό μας. Αυτό εδώ δεν το έχω δει ξανά. Μας έφαγαν οι δημόσιες σχέσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι λοιπόν οι μπλε κλήθηκαν να ψηφήσουν για αποχώρηση έναν ακόμη παίκτη από την ομάδα τους.
Στον τάκο μαζί με τον Rob James βρέθηκε ο Σωτήρης Λαμάι.

«Αναμενόμενο, το περίμενα… Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα αλλάξω στη ζωή μου για κανέναν από εδώ μέσα, δεν το έχω κάνει ποτέ μέχρι τώρα και δε πρόκειται να το κάνω. Τούμπας, γλίτσας και κλικαδόρος, δεν ήμουν και δε θα γίνω τώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει κλίκα στην ομάδα, και το ξέρουν και οι ίδιοι. Όποιος πει ότι δεν υπάρχει κλίκα, κοροϊδεύει τον εαυτό του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Λαμάι μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This