Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την έρευνα περί φοροδιαφυγής: «Φαίνεται ότι είναι καρφωτή από γυναίκα που ζηλεύει»

Must Read

Μεγάλο ντόρο προκάλεσε η είδηση αναφορικά με την φοροδιαφυγή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκταριου Λεμονίδη οι οποίοι βρέθηκαν στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ για τον πλούσιο γάμο που πραγματοποίησαν.

Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε ισχυριστεί πως ο γάμος κόστισε περίπου 50.000 ευρώ και πως τα πλήρωσε όλα «ο γαλαντόμος και large» σύζυγός της. Ωστόσο σύμφωνα με την έρευνα που έχει διεξάγει η ΑΑΔΕ, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι υποστήριξε πως υπάρχουν ορισμένα παραστατικά τα οποία προσπαθεί να συγκεντρώσει μαζί με τον λογιστή της προκειμένου να τα προσκομίσουν στην ΑΑΔΕ. Παρόλα αυτά τόνισε πως δεν πλήρωσε σε όλους όσους συντέλεσαν για να πραγματοποιηθεί αυτός ο γάμος ολόκληρο το ποσό καθώς είχαν συμφωνήσει από κοινού πως θα τους διαφημίσει.

Για την τροπή που έχει πάρει το συγκεκριμένο θέμα μίλησε η επιχειρηματίας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου «φωτογράφησε» το πρόσωπο που πιστεύει ότι την κατήγγειλε.

«Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια κακεντρέχεια και τόσο μίσος και φθόνος και κακία, γενικά. Δεν μπορείς να κοτσάρεις το όνομά μου με τη λέξη φοροδιαφυγή. Είμαι γέννημα θρέμμα Ελληνίδα. Ένα μήνα μετά βρήκαν ότι φοροδιαφεύγω; Φαίνεται ότι είναι καρφωτή από γυναίκα που ζηλεύει. Επειδή μου έχει τύχει 2 εβδομάδες πριν από τον γάμο μου να έχω κάποιες κλήσεις με απόκρυψη, όλα αυτά πρέπει να τα διαλευκάνουμε με τον δικηγόρο μου. Είναι τραγελαφικό για μένα ότι μιλάνε για φοροδιαφυγή», είπε αρχικά.

«Δεν θέλω να θίξω ξανά τα 13.500 ευρώ για το μονόπετρο. Γιατί το κάνουν αυτό το πράγμα; Δηλαδή, να μην μπορούμε να χαρούμε τον γάμο μας; Έβαλα 3 νυφικά, το έζησα, έχει κοπεί και φιλική απόδειξη από τον οίκο νυφικών», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Πάει το μυαλό μας σε μια γυναίκα, γνωστή influencer», είπε με νόημα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, σχετικά με το πρόσωπο που υποψιάζεται ότι έκανε την καταγγελία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This