Iωάννα Μαλέσκου: Κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι «Παρδαλή, Καμηλοπάρδαλη»

Πρόκειται για μια συνεργασία με τον Hippoβρύχιο

Must Read

Η Ιωάννα Μαλέσκου κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι το οποίο είναι ένα παιδικό κομμάτι σε συνεργασία με την Heaven Kids και λέγεται “Παρδαλή, Καμηλοπάρδαλη”.

Η Ιωάννα Μαλέσκου που απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα από τότε που έμεινε έγκυος, είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους από τον περασμένο Νοέμβριο ότι ετοιμάζει κάτι δισκογραφικά.

“Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…Ένα αστέρι γεννιέται…Εύχομαι να το αγαπήσετε κι εσείς, όσο και η κόρη μου”, είχε γράψει σε ανάρτησή της μέσα από το στούντιο ηχογράφησης.

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου τραγουδά “Παρδαλή, Καμηλοπάρδαλη”

Ο Ηippoβρύχιος είναι εδώ με το νέο τραγούδι «Παρδαλή, Καμηλοπάρδαλη», με την ειδική συμμετοχή της Ιωάννας Μαλέσκου!

Ο Hippoβρύχιος είναι ο πιο αγαπητός ιπποπόταμος που λατρεύει να παίζει και να τραγουδάει όλη μέρα! Αυτή τη φορά φέρνει μια καινούργια φίλη μαζί του, την μία και μοναδική Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία κάνει την έκπληξη και τραγουδάει:

«Παρδαλή, παρδαλή, καμηλοπάρδαλη

μέσα σ’ όλη τη γη, είσαι η πιο ψηλή

Παρδαλή, παρδαλή, καμηλοπάρδαλη

μόνο εγώ σε αγαπάω πολύ»

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δίνει τη δική της πινελιά στη μουσική και τους στίχους του Φραγκίσκου Βιδάλη και μας δείχνει μια νέα, καλλιτεχνική της πλευρά.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα animated music video που μας ταξιδεύει σε έναν πολύχρωμο και χαρούμενο κόσμο φτιαγμένο ειδικά για τους μικρούς μας φίλους!

Το νέο τραγούδι του Hippoβρύχιου feat. Ιωάννα Μαλέσκου – «Παρδαλή Καμηλοπάρδαλη» είναι διαθέσιμο τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Kids.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This