MasterChef: Η δοκιμασία που συγκίνησε τους παίκτες και το ατύχημα που τους προσγείωσε απότομα

Must Read

Μία απαιτητική δοκιμασία είχαν να βγάλουν εις πέρας οι παίκτες του MasterChef αλλά ύψιστης σημασίας αφού ήταν για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα οι κριτές του reality μαγειρικής ανακοίνωσαν στους επίδοξους chef ότι θα έπρεπε να μαγειρέψουν μέσα σε 120 λεπτά, 60 πλήρη γεύματα για τους άστεγους της Αθήνας.

Οι παίκτες ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι που θα μαγείρευαν γι’ αυτόν τον ιερό σκοπό.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα πολύ που μαγειρεύουμε για τους αστέγους. Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε εθελοντές σε σπαστικά παιδιά, τα οποία εκπαιδεύει η γυναίκα μου ως γυμνάστρια. Οπότε για μένα το σημερινό έχει πολύ μεγάλη σημασία. Να ρίχνουμε λίγο τον εαυτό μας, να σκεφτόμαστε και λίγο πιο πάνω από εμάς», είπε συγκινημένος στην κάμερα του MasterChef ο Χρήστος.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να φάνε καλά οι άνθρωποι αυτοί. Με συγκινεί πιο πολύ που θα δώσουμε χαρά. Πιστεύω ότι η χαρά τα νικά όλα», πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια ο Θάνος.

Ο Χρήστος ήταν αρκετά ενθουσιασμένος με την δοκιμασία και ξεκίνησε να μαγειρεύει με ενθουσιασμό αλλά για κακή του τύχη ένα ατύχημα στην κουζίνα του στέρησε το χαμόγελο. Ο ίδιος έριξε καταλάθος την κατσαρόλα με την σάλτσα στο πάτωμα λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το task

«Πήγαιναν όλα τέλεια, όλα ρολόι. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, γιατί είχε βάλει κόπο η Βιβή. Η σάλτσα ήταν σχεδόν έτοιμη για την μπλεντάρουμε και να τη ρίξουμε στα κεμπάμ για να τα βάλουμε στον φούρνο», περιγράφει ο παίκτης της μπορντό μπριγάδας.

Η αρχηγός της μπριγάδας, η Χριστίνα, του ζήτησε να συνεχίσει να μαγειρεύει και να μην επηρεαστεί από το γεγονός.

«Ο αγαπημένος μου ο Χρηστάρας, που μπήκε σήμερα με πολλή ενέργεια όταν έμαθε για τον σκοπό, μου έδωσε να δοκιμάσω μπιφτέκι, πορώθηκε και μου λέει: όλα τέλεια. Και μόλις λέει «όλα τέλεια», κάνει ένα έτσι και ρίχνει όλη τη σάλτσα της ντομάτας κάτω», αφηγείται από την πλευρά της η 26χρονη παίκτρια του MasterChef.

«Σκεφτόμουν εκείνη την ώρα τι πρέπει να κάνω. Ήξερα ότι δεν θα είναι το ίδιο αλλά έπρεπε κάπως να αντιδράσω», πρόσθεσε η Χριστίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This