Survivor: Οι νέες προσθήκες, η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας και ο πρώτος υποψήφιος

Ξεκίνησε η κόντρα του James με τον Παππά!

Must Read

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιώργος Λιανός είχε ενημερώσει τους παίκτες του Survivor ότι θα επέστρεφαν στον τόπο του εγκλήματος ο James Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Οι δύο πρώην παίκτες του reality επιβίωσης εντάχθηκαν στην μπλε ομάδα.

«Ξανά πίσω, θα πω. Γνώριμα μέρη όσο δεν πάει, έχω ζήσει σε αυτήν την καλύβα πάρα πολλούς μήνες και όλα μου φαίνονται ίδια για να πω την αλήθεια. Με νέα όμως πρόσωπα», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά την υποδοχή που της έκαναν οι παίκτες της μπλε ομάδας.

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ ζήτησα να μπω στην μπλε ομάδα! Εν τω μεταξύ σας βλέπω και έχετε αδυνατίσει πάρα πολύ όλοι, καιρός να αλλάξει λίγο αυτό. Τι λέτε; Να αρχίσουμε να τρώμε λίγο σιγά σιγά» τόνισε, με νόημα, η Σταυρούλα στους συμπαίκτες της.
«Όταν ανακοίνωσε ο Λιανός ότι θα μπω στο παιχνίδι, η αλήθεια είναι ότι γέλασα πάρα πολύ με την ερώτηση που έκανε ο Γιάννης. Μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο, τύπου «αν είμαι ελεύθερη» γιατί όλες οι άλλες είναι δεσμευμένες» και τα λοιπά. Σίγουρα είναι πολύ ωραίο παιδί, προφανώς, έχει κάνει και εντύπωση πολλή έξω και τον θέλουν όλες» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η νέα παίκτρια της μπλε ομάδας για τον φετινό κύκλο του Survivor.
Ο James μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι αφού δεν δίστασε να πετάξει τα πρώτα του καρφιά.
«Πάλι Μαχητής, αυτό ήθελα κι έγινε πραγματικότητα, ανυπομονώ να δω την κατάσταση. Θυμάμαι ότι μου λέγατε πως θα είναι πολύ στρατηγικό Survivor και δεν το πίστευα, μέχρι που είδα κάποια επεισόδια πριν έρθω. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι ενώ βλέπεις φιλίες στην παραλία, στις προσωπικές συνεντεύξεις τους έλεγα “Ποια φιλία;”. Ονόματα δεν λέω…», δήλωσε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής βάζοντας φιτιλιές για τις λυκοφιλίες στο παιχνίδι.
Η άφιξη του James φαίνεται φαίνεται πως δεν ευχαρίστησε τον Αλέξη Παππά, ο οποίος είχε δηλώσει πως δεν θα ήθελε να τον δει στον Άγιο Δομίνικο, οι προσευχές του όμως δεν εισακούστηκαν και ξεκίνησε ήδη η κόντρα μεταξύ τους.
«Το πάτωμα είναι πιο μαλακό γιατί τον βλέπω με παραπάνω κιλά, οπότε λίγο το σώμα του βοηθάει, κάνει μαξιλαράκι. Καλωσήρθες James», σχολίασε ο Αλέξης Παππάς.
«Body shaming λέγεται αυτό», σχολίασε με χιούμορ ο παρουσιαστής.
«Ένας άλλος παλιός σου γνώριμος, ο Μπάρτζης, μου είπε να μπω όσο παραπάνω κιλά μπορώ. Και αυτή τη φορά μπαίνω 100! Ήμουν 97 στο προηγούμενο», του απάντησε αμέσως ο James.
«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζέιμς έχει έρθει με πληροφορίες, γνωρίζει πολλά πράγματα. Θα ήθελα να κάτσουμε να πιούμε ένα νερό, να πούμε ένα νερό, να το βαφτίσουμε καφέ, και να πούμε πέντε πράγματα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τη δυνατότητα. Η ομάδα ξέρει ότι μπαίνει ένας δυνατός παίκτης που θα χρησιμοποιήσει το μυαλό του» είπε στην συνέχεια ο παίκτης της κόκκινης ομάδας και Κλείνοντας του τόνισε πως: «Ο Τζέιμς έχει τα πιο ωραία παπούτσια στο Survivor. Μπορεί απ’ τον λαιμό και πάνω να είσαι μπλε, αλλά απ’ τον αστράγαλο και κάτω είσαι κόκκινος».
«Ο Τριαντάφυλλος έχει φαγωθεί να παίξω εναντίον σου, και όποιος κερδίσει να κάνει τον πανηγυρισμό του», είπε o James προκαλώντας τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

 

Δύο νέοι εισβολείς όμως υπήρξαν και για την κόκκινη ομάδα. Πρόκειται για την Έλενα Αμανατίδου και τον Θοδωρή Τουρκογεώργο οι οποίοι εντάχθηκαν στην κόκκινη ομάδα και ο Κώστας Βουγιουκαλάκης στην μπλε.

Με την προσθήκη της Σταυρούλας και του James ένα είναι το σίγουρο… ότι οι μαχητές πήραν τα πάνω τους αφού οι διάσημοι έχασαν τις σερί νίκες τους και εκείνοι ήταν που έφεραν τον πολυπόθητο πόντο στην μπλε ομάδα με αποτέλεσμα να κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας.
Ο James μάλιστα τήρησε την υπόσχεσή του και έκανε τον πανηγυρισμό του Τριαντάφυλλου.
Έτσι λοιπόν οι παίκτες των δύο ομάδων βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ψηφίσουν οι κόκκινοι έναν από τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση.
Πριν όμως ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας και οι δύο ομάδες αναφέρθηκαν στην στρατηγική που ακολουθούν με τον James να απευθύνεται στην Ασημίνα λέγοντάς της πως: «Περίμενα τόσο καιρό που δεν διαλέγατε δυνατές παίκτριες, τώρα να διαλέγατε τη Σταυρούλα αλλιώς θα ήταν ντροπή».
Η ώρα της ψηφοφορίας έφτασε και η κάλπη «μίλησε». Η πρώτη υποψήφια γι’ αυτήν την εβδομάδα είναι η Ζωή Ασουμανάκη.

 

Οι μαχητές έκριναν πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο ενώ σημείωσαν πως η Ζωη είναι πολύ εριστική με εκείνη να απαντάει πως: «Δεν θεωρώ ότι είμαι εριστική. Θεωρώ ότι ίσα ίσα είμαι προσγειωμένη αλλά δεν θέλω να με προσβάλλεις και να λες πράγματα για εμένα, γιατί εκεί αλλάζει το πράγμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This