Survivor: Η «χυλόπιτα» του Φάνη στη Ζωή, η ομάδα που κέρδισε την 2η ασυλία και ο 2ος υποψήφιος

Οι παίκτες που θα επιστρέψουν στον τόπο του εγκλήματος.

Must Read

Εντάσεις προκάλεσε η απόφαση της Ζωής να μην αγωνιστεί στο αγώνισμα ασυλίας της Κυριακής, καθώς όπως ισχυρίστηκε η ίδια δεν μπορούσε εξαιτίας του προβλήματος υγείας που είχε.

Να σημειωθεί πως ο γιατρός έκρινε ότι μπορεί να παίξει κανονικά αλλά με δική της ευθύνη αποφάσισε να μην το κάνει.

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλη την μπλε ομάδα γιατί πίστεψε πως η κόκκινη ομάδα είχε συνεννοηθεί για να την βγάλουν εκτός, δεδομένου ότι δεν θεωρείται και από τις πιο δυνατές παίκτριες αγωνιστικά.

Ο Φάνης μάλιστα δεν δίστασε να εξαπολύσει πυρά προς τους διάσημους λέγοντας πως δεν έχουν παιδεία και ήθος.

Η Ζωή από την άλλη, έβαλε λάδι στην φωτιά, με το να τους στείλει φιλάκι με ειρωνικό ύφος. Ο Φάνης σχολιάζοντας την στάση της αυτή «της έριξε χυλόπιτα» τονίζοντας πως: «Την ευχαριστώ πάρα πολύ για το φιλάκι που μου έδωσε, δείχνει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της. Δεν είναι καθόλου στιλ μου, εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν προσωπικότητα, έχουν πυγμή, σέβονται τον εαυτό τους κα έχουν και άποψη».

Η συμπεριφορά της Ζωής δεν εκνεύρισε μόνο τον Φάνη αλλά και όλους τους συμπαίκτες του. Ανάμεσά τους και η Χρύσα, η οποία κατά την διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, έβρισε την παίκτρια των διάσημων, γεγονός το οποίο μετάνιωσε, ωστόσο η άποψή της παραμένει άσχημη και εύχεται να την δει να χάνει για να της στείλει τα δικά της φιλάκια.
Από την άλλη η Ζωή θεωρεί πως οι παίκτες της μπλε ομάδας δεν έχουν επίπεδο και πως ξεφτιλίζονται με αυτήν την συμπεριφορά.
«Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα θα λέω ο παίκτης και η παίκτρια της μπλε ομάδας γιατί τους δίνω πολλή αξία και μόνο που μιλάω για εκείνους. Ένας παίκτης της αντίπαλης ομάδας μίλησε για το ήθος που έχουμε ενώ θα έπρεπε να κοιτάξει τους δικούς του παίκτες. Τραγικό αυτό που συνέβη, το επίπεδο έχει φτάσει πάτωμα. Θεωρώ την όλη στάση απαράδεκτη», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα του Survivor.
Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας με τη Ζωή να λέει χαρακτηριστικά: «Ακούω γαβγίσματα, γαβ – γαβ».
Με αφορμή αυτό το σχόλιο η Δώρα Νικολή πήρε τον λόγο και τοποθετήθηκε για το εν λόγω συμβάν λέγοντας πως: «Για μένα απλά η Ζωή θα έπρεπε να σκύψει το κεφάλι, να μη στέλνει «φιλάκια» και κάνει πασαρέλες, γιατί αυτό είναι πολύ μεγαλύτερη ειρωνεία. Όταν τα παιδιά μου δεν θέλουν να πάνε σχολείο, σκαρφίζονται ότι πονάει η κοιλιά τους. Αυτό όποιος ξέρει καταλαβαίνει τι εννοώ».
Και ενώ οι μπλε μπήκαν δυναμικά στον αγώνα προκειμένου να είναι εκείνοι που θα κερδίσουν τον αγώνα ασυλίας, τελικά την ασυλία κέρδισαν για ακόμη μία φορά οι διάσημοι.
Έτσι λοιπόν οι κόκκινοι θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού ως απλοί θεατές, αφού οι μπλε είναι εκείνοι που κλήθηκαν να ψηφήσουν έναν ακόμη συμπαίκτη τους για αποχώρηση.
Ωστόσο η ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός σχετικά με την
εξέλιξη του παιχνιδιού φαίνεται πως επηρέασε και τις δυο ομάδες και συγκεκριμένα τον Αλέξη Παππά.
«Σε κάποιες μέρες θα έχουμε κάποιες καινούριες αφίξεις», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής με τους διάσημους να τονίζουν πως δεν θα ήθελαν να μπουν στο παιχνίδι ο James Καφετζής, ο Τάκης Καραγκούνιας αλλά και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ωστόσο ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως θα εισβάλει ο James Καφετζής με τον Αλέξη Παππά δείχνει την δυσαρέσκειά του «αποχωρώντας» από το συμβούλιο του νησιού.

Η δεύτερη παλιά παίκτρια που θα μπει στο Survivor είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή με την οποία όπως αποκάλυψε η Ασημίνα δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις.
Ο Γιάννης Περπατάρης από την άλλη την θέλει στην ομάδα του ειδικά αν είναι ελεύθερη.
Η ώρα της ψηφοφορίας έφτασε και οι παίκτριες της μπλε ομάδας είχαν συνεννοηθεί να ψηφίσουν άντρα συμπαίκτη τους για να μην βγει καμία από εκείνες υποψήφια.
Κατόπιν συνεννόησης ο παίκτης που βγήκε στον τάκο είναι ο Γιάννης Περπατάρης.
Ο Γιάννης έμεινε έκπληκτος από το αποτέλεσμα αφού γνωρίζει και ο ίδιος πως θεωρείται ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor.
Ο παίκτης της μπλε ομάδας μάλιστα στεναχωρήθηκε που υπάρχει το ενδεχόμενο να μονομαχήσει με τον Rob James.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This