Survivor: Άγριος καυγάς μεταξύ Φάνη και Ζωής, η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και ο 1ος υποψήφιος

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Άγγελου που του στέρησε την παραμονή του στο παιχνίδι.

Must Read

Με μία οικειοθελής αποχώρηση ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο του Survvior. Συγκεκριμένα οι Μαχητές αναγκάστηκαν να αποχαιρετήσουν τον Άγγελο, ο οποίος έλειπε για κάποιες εβδομάδες, λόγω προβλήματος υγείας.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας δεν κατάφερε να ανακτήσει τις δυνάμεις του και με εντολή γιατρού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης.

«Θα αρχίσω να πιστεύω στα μάγια γιατί πίστεψα στην αρχή ότι είναι το κακό μάτι της πρώην μου αλλά τέτοιο κακό μάτι ούτε ο γέροντας της ομάδας δεν μπορεί να ρίξει! Η περιπέτεια με την υγεία μου συνεχίστηκε και συνεχίζεται. Αυτή η τοξίνη από το κοράλλι έκανε τα κάτω άκρα μου παράλυτα για αρκετές ημέρες. Τώρα, δηλαδή, μπορώ και ξαναπερπατάω. Αυτή η τάση για λιποθυμία και η ζάλη ακόμα υπάρχουν», εξήγησε αρχικά ο πρώην πλέον παίκτης του Survivor.

«Φανταστείτε πως δυο βράδια ένιωσα μέχρι και τον εγκέφαλο μου να νεκρώνει και να μην οξυγονώνεται. Ήταν λες και μου έχεις πατήσει ένεση ευθανασίας. Εκεί ανησύχησα πάρα πολύ, γιατί τρόμαξα πραγματικά για την υγεία μου, σκεφτόμουν να μην μου αφήσει κανένα κουσούρι αυτή η ιστορία. Εν τέλει με πλάκωσαν με ενέσεις και ορούς και λύθηκε αυτό για κάποιο διάστημα. Μου έχει αφήσει όμως κάποια κουσούρια αυτή η ιστορία για τα οποία, όπως μου λέει ο γιατρός, ίσως κάνει και μερικούς μήνες να εξασθενήσει η επήρεια από την τοξίνη» πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Αυτή είναι η τελευταία μου μέρα στο νησί σήμερα. Έκανα μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να ανακτήσω τις δυνάμεις μου αλλά, εκτός από θέλημα γιατρού, είναι και θέλημα Θεού απ’ ότι φαίνεται να μην συνεχίσω», ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του.

Ο ίδιος ωστόσο, μιλώντας στην κάμερα του Survivor υποσχέθηκε στον εαυτό του πως θα επιστρέψει στον επόμενο κύκλο του παιχνιδιού ακόμη πιο δυνατός καθώς είναι ένα όνειρο ζωής για εκείνον που τελείωσε γρήγορα.
Εκτός όμως από την αποχώρηση του Άγγελου, οι μαχητές είχαν να διαχειριστούν και την αποχώρηση του Σωτήρη Λαμάι αλλά και σε ένα ακόμη χτύπημα της μοίρας.
Δυστυχώς για τους μπλε η καλύβα τους καταστράφηκε εξαιτίας της κακοκαιρίας και αναγκάστηκαν να την ξαναφτιάξουν από την αρχή.
Οι μπλε όντες απογοητευμένοι απέδωσαν πως για όλα όσα τους συμβαίνουν φταίει το κακό το μάτι.

Απογοητευμένοι φαίνεται να είναι οι μπλε με την παραμονή του Rob James στο παιχνίδι καθώς τον θεωρούν αμέτοχο γενικά, ενώ τους κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν φέρνει νίκες στα ομαδικά αγωνίσματα αλλά μόνο στα ατομικά.

Η Χρύσα δεν δίστασε μάλιστα να εκφράσει την επιθυμία της να φύγει ο Rob James από το παιχνίδι τονίζοντας πως: «Θέλω να φύγει! Έχω κουραστεί! Δηλαδή κουράζομαι! Αυτό το ταξιδιωτικό γραφείο στην Καραϊβική να τον κάνουν σπόνσορα. Δηλαδή, πραγματικά, αν βγει από εδώ μέσα, όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία πάρτε τον και θα κάνει τέλεια τη δουλειά του. Απλά πάει και κάνει διακοπές.

Αλήθεια! Σήμερα μαγειρεύαμε και καθόταν σε μια γωνία, έτσι, είχε τα πόδια επάνω και μας έβλεπε.

«Πιο μετά μπαίνει για μπάνιο στη θάλασσα, πάλι παίρνει μια στάση αστερία και κάθεται εκεί σαν τον εσταυρωμένο να επιπλέει στο νερό. Επιπλέει για ένα 45λεπτο και πάλι το ίδιο! Πάλι δηλαδή κάθεται έξω αραχτός! Γκρεμίστηκε η καλύβα, ο Θεός κατέβηκε και ούτε τον συγκίνησε καλέ. Αυτός πραγματικά ήταν ικανός να στρώσει στην παραλία και να κοιμηθεί. Δεν τον ενδιέφερε, δεν παίρνει θέση».

Ήρθε η ώρα του αγωνίσματος της ασυλίας και τρεις από τις παίκτριες της κόκκινης ομάδες ήθελαν να απέχουν καθώς έχουν πρόβλημα με το νερό. Η Μαρία Αντωνά είχε δηλώσει εξαρχής πως φοβάται το νερό και μάλιστα στο συγκεκριμένο αγώνισμα έπαθε κρίση πανικού, η Όλγα Πηλιάκη επίσης είχε δηλώσει πως φοβάται το ύψος, η Ζωή Ασουμανάκη από την άλλη αποκάλυψε πως έχει πρόβλημα με το νερό, γεγονός το οποίο έβγαλε εκτός εαυτού τον Φάνη.

«Προτού έρθω στο παιχνίδι, όταν είχα πάει να κάνω τις εξετάσεις, με ενημέρωσαν οι γιατροί ότι έχω θέμα με το νερό. Αποφάσισα να το δω στην πράξη αλλά τελικά, με το που πήδηξα, ήπια όλο το νερό και η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει! Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο», είπε η παίκτρια των Διασήμων..

«Αφού έχουμε παίξει τόσες πίστες με νερό» σχολίασε ο παίκτης της αντίπάλης ομάδας με την ίδια να απαντά: «ήταν ρηχά ενώ αυτό είναι βαθιά! Εγώ δεν μπορώ, σου λέω, έχω πρόβλημα από εντολή γιατρού».

Ζωή Ασουμανάκη: Αστείο σου φαίνεται; Αστείο είναι;

Φάνης Μπολέτσης: Μαζί σου νομίζεις ότι γελάω;

Ζωή Ασουμανάκη: Είναι αστείο;

Φάνης Μπολέτσης: Γελάω μαζί σου;

Ζωή Ασουμανάκη: Γιατί μιλάς κατ’ αρχάς εκεί που δεν σου δίνεται ο λόγος καν! Για ποιο λόγο ασχολείσαι με τα πάντα και έχεις μια απάντηση για όλα;

Φάνης Μπολέτσης: Γιατί έχουμε παίξει τόσες πίστες με πισίνα. Ασχολούμαι εγώ μαζί σου; Δεν έχω ασχοληθεί μαζί σου ούτε μια φορά και ούτε πρόκειται.

Ζωή Ασουμανάκη: Ποιο είναι το πρόβλημα σου; Κάθεσαι και γελάς ειρωνικά!

«Λοιπόν, έχουμε πλέον και τη γνώμη του γιατρού ο οποίος λέει ξεκάθαρα ότι οι τρεις κοπέλες μπορούν να αγωνιστούν άρα αυτό σημαίνει ότι τα κορίτσια της μπλε ομάδας έχουν κερδίσει αυτομάτως τρία πέναλτι», πρόσθεσε λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός.

Την ασυλία αλλά και το έπαθλο φαγητού κέρδισαν τελικά οι κόκκινοι με τους μπλε να αποχωρούν έξαλλοι πριν γίνει η παραμονή.
Έτσι λοιπόν οι κόκκινοι πήγαν σώοι και αβλαβής στο συμβούλιο του νησιού αφού οι μπλε εκτός από πεινασμένοι αναγκάστηκαν να ψηφήσουν έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση.
Οι εντάσεις φυσικά δεν έλειψαν και στο συμβούλιο του νησιού με τον Φάνη να κατηγορεί τους παίκτες της κόκκινης ομάδας για έλλειψη παιδείας και ήθους.

«Δεν μπορώ να πω κάτι για την αθλητικότητα τους, είναι φανταστικές παίκτριες και η Ασημίνα και η Κατερίνα. Μπορώ να πω όμως για το ήθος, για την παιδεία, για την μαχητικότητα. Στοιχεία που έχει η μπλε ομάδα και χάνει, είτε κερδίζει, με ψηλά το κεφάλι και δεν πουλιέται για έναν μουσακά ή μια σοκολατόπιτα ή μια σαλάτα. Γιατί τις αρχές τις παίρνουμε από το σπίτι μας, έχουμε προσωπικότητα και έχουμε και παιδεία. Είμαι περήφανος που ανήκουμε στην μπλε ομάδα που έχουμε ήθος αξιοπρέπεια και ανθρωπιά, κάτι που λείπει από πολλά άτομα εκεί μέσα…» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο νεαρός Μαχητής με τους κόκκινους να γίνονται έξαλλοί.

Οι μαχητές κλήθηκαν να ψηφήσουν τον παίκτη που θεωρούν αγωνιστικά αδύναμο αλλά αντί αυτού να σκέφτηκαν να ψηφήσουν έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα και αυτή δεν ήταν άλλη από τη Ζωή.
Ο Γιώργος Λιανός αφού ανακοίνωσε το αποτέλεσμα κάλεσε τους παίκτες της μπλε ομάδας να ψηφήσουν αυτήν την φορά σωστά… Ψηφίζοντας έναν συμπαίκτη τους.
Η κάλπη μίλησε και για ακόμη μία φορά υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Rob.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This