«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Must Read

Καταιγιστικές είναι ακόμη μία φορά οι εξελίξεις για τους ήρωες της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» την εβδομάδα που μας έρχεται, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Εspresso» και η Μαρία Ανδρέου.

Η Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν από την αποκατάσταση της αλήθειας για την αδικία που υπέστη ο Μιλτιάδης (Γ. Γάλλος) με τη διαθήκη του πατέρα τους.

Παράλληλα, ο Κυπραίος (Γ. Στάνκογλου) καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Ελένης (Μ. Κίτσου) και του Νέστορα (Π. Ορκόπουλος) σχετικά με την απόρριψη της ένστασης, αλλά ο τελευταίος κάνει άθελά του μια κίνηση-ματ στα σχέδια του νοικάρη του.

Δείτε επίσης: Η Βάλια θα ξαναστήσει το καμένο «Καφέ της Χαράς» στο Κολοκοτρωνίτσι μετά το άδοξο τέλος με τον Μανωλάκη

Η Πηνελόπη (Μ. Πετεβή) παίρνει τη μεγάλη απόφαση για τη ζωή της και δέχεται την πρόταση γάμου του Κλεομένη (Θ. Κουρλαμπάς). Την ίδια ώρα, η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) αποφασίζει να βγάλει οριστικά τον Νικηφόρο από το μυαλό της, ενώ η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου) συνεχίζει να υπομένει τον πόλεμο της Μυρσίνης (Κ. Διδασκάλου).

Το ίδιο βράδυ η Ελένη δέχεται μια πρόταση από τον Δούκα (Λ. Κακούρης), που μπορεί να λύσει αναίμακτα τη διαμάχη τους για τα χωράφια, ενώ μια περιπέτεια υγείας της Θεοδοσίας (Χρ. Χειλά – Φαμέλη) βάζει σε σκέψεις τον Λάμπρο (Δ. Γκοτσόπουλος) για το μέλλον του γάμου του.

Ο πατέρας του, ωστόσο, προσπαθεί να τον πείσει να μη χαλάσει τον γάμο του για χάρη της Ελένης. Παρ’ όλα αυτά η Θεοδοσία έρχεται αντιμέτωπη με αυτή την αλήθεια και αποφασίζει να αντιδράσει δυναμικά.

Η εμφάνιση ενός νέου ιατροδικαστή θα ταράξει τον Προύσαλη (Γ. Σουξές), καθώς δείχνει αποφασισμένος να ανοίξει πάλι την υπόθεση του Γιάννου (Ι. Αθανασόπουλος). Η Ασημίνα συνεχίζει να περνάει δύσκολα στο σπίτι των Σεβαστών, αφού το μυθιστόρημα του Νικηφόρου (Α. Ροϊλός) θα ανοίξει νέα κόντρα μεταξύ τους. Ο τελευταίος μαθαίνει από τον Κυπραίο τα αισθήματά του για την Ελένη, μόνο που σύντομα αυτό θα φτάσει και στ’ αφτιά της Μυρσίνης.

Ο Λάμπρος φέρνει την Ελένη μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα, με την ίδια να παίρνει τελικά μια μεγάλη απόφαση για τον απαγορευμένο έρωτά τους. Την ίδια ώρα ο Κωνσταντής (Γ. Κουκουράκης) καταφέρνει να κλέψει ένα φιλί της Δρόσως, ενώ τα κρυφά σχέδια του Κλεομένη φαίνεται να οδηγούνται στον… γκρεμό.

Η Ουρανία (Α.Καβάλη) είναι έτοιμη να αποκαλύψει στην Ασημίνα τον παράνομο δεσμό της Μυρσίνης και του Κυπραίου. Παράλληλα, ο Μιλτιάδης δίνει τη συγκατάθεσή του στον νέο ιατροδικαστή και η εκταφή του Γιάννου πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στο Διαφάνι.

Ο Δούκας και ο Μελέτης (Γ.Γεροντιδάκης) νιώθουν τον κλοιό να στενεύει για το έγκλημά τους, ενώ οι αδερφές Σταμίρη αισθάνονται ακόμα μία φορά το βάρος της πράξης τους.
Η εκταφή του Γιάννου έχει «μουδιάσει» ολόκληρο το χωριό, με τους πάντες να αγωνιούν να μάθουν τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή.

Την ίδια στιγμή, στο σπίτια των Σταμίρη και των Σεβαστών η αναταραχή και ο φόβος κυριαρχούν, οδηγώντας τους σε σκοτεινές σκέψεις. Η Μυρσίνη μαθαίνει από τον Δούκα ότι και ο Κωνσταντής συμμετείχε στη δολοφονία του Γιάννου και του επιτίθεται.

Όταν όμως αποκαλύπτεται ότι ο ιατροδικαστής έφυγε από το χωριό χωρίς ασφαλή στοιχεία και δίχως να υπογράψει την έρευνα για εγκληματική ενέργεια, τα πράγματα γυρνούν στον παλιό τους ρυθμό. Μέχρι τη στιγμή που ο Προύσαλης και ο Μιλτιάδης παίρνουν μια γενναία απόφαση: να αντιμετωπίσουν τον Δούκα και να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια. Η Μυρσίνη, ωστόσο, ανακαλύπτει κάτι που θα βάλει ξανά τις τρεις αδερφές στο στόχαστρό της.

Το φλερτ του Ιαν Στρατή με τη Δρόσω

Άφιξη-έκπληξη στο Διαφάνι: νεαρός και πολύ γοητευτικός άντρας φτάνει στο χωριό και φλερτάρει με τη Δρόσω, η οποία είναι αποφασισμένη να πνίξει τα συναισθήματά της για τον άντρα της αδελφής της, ξεκινώντας την αναζήτηση γαμπρού! Ο Ιαν Στρατής, λοιπόν, θα βρεθεί στον δρόμο της και θα τη φλερτάρει πολύ στενά!

Ναι, καλά διαβάσατε. Ο περσινός νικητής του «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1 και ο παραλίγο νικητής του «X-Factor» του 2016 στον Σκάι ετοιμάζεται να κάνει μία guest συμμετοχή στις «Άγριες μέλισσες». Το επιβεβαίωσε ο ίδιος στην κάμερα του «Πρωινού». «Θα κάνω ένα guest για δύο επεισόδια και είμαι πολύ ενθουσιασμένος, γιατί είναι η πρώτη φορά που παίζω σε σειρά και είμαι και γι’ αυτό πολύ αγχωμένος» δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This