Βρισηίδα Ανδριώτου για τις αιχμές του Λάμπρου Κωνσταντάρα: «Δε βρίσκω σωστό να σχολιάζει, εφόσον ξέρει την κατάσταση»

Must Read

Την δική της απάντηση έδωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου στον Λάμπρο Κωνσταντάρα ο οποίος ισχυρίστηκε πως εκείνη και ο σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας, διψάνε για δημοσιότητα.

Το γνωστό μοντέλο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star», τόνισε πως η άποψή του δεν την επηρεάζει γιατί την θεωρεί ανούσια.

«Όποιος δηλώνει κάτι για κάποιον άλλον σημαίνει ότι ισχύει; Όχι. Οπότε γιατί να το πιστεύω αυτό; Γενικά, έχουν δηλώσει πάρα πολλοί άνθρωποι στην τηλεόραση διάφορα πράγματα για μένα, είτε για το ήθος μου, όπως έκανε κάποτε η Μαρία Αντωνά, και πάρα πολλοί από αυτούς που βρίσκονται στα πάνελ δηλώνουν πράγματα για άλλους, που δεν ισχύουν.

Επειδή είπε ο Λάμπρος αυτό, δε σημαίνει ότι ισχύει. Ας αφήσει ο Λάμπρος να ξέρουμε εμείς αν είμαστε απεγνωσμένοι ή όχι. Όπως εμείς, έτσι και ο Λάμπρος πηγαίνει σε τέτοια event και σχολιάζει, πέραν του ότι είναι σε μια εκπομπή. Είναι απεγνωσμένος για δημοσιότητα; Όχι, πάει για κάποιο άλλο λόγο σε αυτά τα event, όπως όλοι μας.

Δε βρίσκω σωστό να σχολιάζει, εφόσον ξέρει την κατάσταση, γιατί κι άλλοι έρχονται εδώ, πιο γνωστοί. Δε με στεναχωρούν αυτά τα σχόλια. Αν με στεναχωρούσαν, θα είχα κινηθεί νομικά σε πιο σοβαρά σχόλια που έχουν κάνει για μένα. Τώρα αυτό για τη δημοσιότητα, ποσώς με ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε Λάμπρος. Έχουν θίξει το ήθος μου, τις αξίες μου, όλα και πραγματικά δε με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να είμαι καλά με τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου, που με εκτιμούνε, με αγαπάνε, με σέβονται και εγώ εκείνους» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This