Μαρία Φραγκάκη-Η απάντηση στην Μαλέσκου: «Σιγά μην είναι και στοιχειωμένη η ζώνη! Καλό είναι να σηκώνουμε κι εμείς καμία ευθύνη»

Must Read

Για το επαγγελματικό της μέλλον μίλησε πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή «Breakfast @ Star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή που έκανε πριν αποφασίσει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Κάποτε, την είχα χαρακτηρίσει “καταραμένη” τη ζώνη που ήμουν στον ΣΚΑΪ, γιατί όντως είναι μια δύσκολη ζώνη, δε νομίζω ότι ευθύνονται τόσο τα πρόσωπα. Δε στεκόμαστε στο τι νούμερα κάνει η κάθε εκπομπή. Τα έχω περάσει, τα έχω λουστεί αυτά, και τότε δε μπορούσα και να μιλήσω, τώρα τα βλέπω διαφορετικά. Ας αφήσουμε τους ανθρώπους να κάνουν την προσπάθεια τους. Στο τέλος της ημέρας και στο τέλος μιας σεζόν, αυτό που μένει είναι οι προσωπικότητες των ανθρώπων», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Στην ίδια ζώνη βρίσκεται φέτος η Φαίη Σκορδά. Η Μαρία Φραγκάκη η οποία συνεργάζεται με την παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα όσα έχουν ειπωθεί αναφορικά με το σκληρό gossip που κάνουν οι εκπομπές ενώ απάντησε και στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Έχει γίνει μόδα το κίτρινο, φοριέται φέτος. Σχεδόν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές κάνουν gossip, δε νομίζω ότι υπάρχει ελαφρύ ή σκληρό gossip. Υπάρχει όμως το όριο, η ευγένεια, ο τρόπος που θα πεις κάτι, υπάρχει η αγένεια, υπάρχουν τα σχόλια, οι επιθέσεις χωρίς λόγο πολλές φορές. Και γιατί να είναι κίτρινο;

Μπορεί να είναι και μαύρο, το οποίο πολλές φορές πηγάζει και από την ψυχή από ορισμένους. Δεδομένου του ότι οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές κάνουν gossip, το πως θα θέσεις αυτό που θέλεις να πεις έχει να κάνει με τον χαρακτήρα των ανθρώπων που στελεχώνουν μια εκπομπή», είπε αρχικά η Μαρία Φραγκάκη.

«Αν ο άλλος είναι “κίτρινος”, εκ των πραγμάτων θα είναι κίτρινο αυτό που θα πει. Αν έχω να διαλέξω ανάμεσα στο κίτρινο και το μαύρο, τότε καλύτερα να είσαι κίτρινος παρά μαύρος. Χρειάζεται όριο γιατί η αλήθεια είναι ότι έχουν ξεφύγει αρκετές φορές τα όρια. Υπάρχουν εκπομπές που κάνουν πιο κίτρινο σχολιασμό και με δόσεις μαύρου», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Κλείνοντας, η Μαρία Φραγκάκη απάντησε: «Σιγά μην είναι και στοιχειωμένη η ζώνη. Τι εννοούμε; Υπάρχει καταραμένη ζώνη; Καλό είναι, γενικά μιλάω, να μη χρεώνουμε πράγματα, μη ρίχνουμε ευθύνες και αποδίδουμε ευθύνες σε κατάρες και συμπαντικές δυνάμεις. Καλό είναι να σηκώνουμε κι εμείς καμία ευθύνη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This