Έκπληκτοι στο Open με τα ψέματα του Φουρθιώτη για δήθεν εκπομπή – «Θα κινηθούμε νομικά»

«Ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες» λέει ο σταθμός του Open

Must Read

Προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του Μένιου Φουρθιώτη προαναγγέλλει ο τηλεοπτικός σταθμός του Open μετά τις «ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες» ότι θα παρουσιάσει εκπομπή στο κανάλι!

Την Τετάρτη ο Φουρθιώτης με Δελτίο Τύπου υποστήριξε ότι ξεκινάει μεσημεριανή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα στο Open και επισύναψε και σχετική φωτογραφία. Μάλιστα, ο παρουσιαστής που χρησιμοποίησε το όνομα του σταθμού, υπόσχεται και… «έγκυρο τεκμηριωμένο τηλεοπτικό ρεπορτάζ»! Μάλιστα ο παρουσιαστής έκανε και ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να διαφημίσει την εκπομπή που… ονειρεύτηκε. 

Άμεσα, με ανακοίνωσή του το Open τον διέψευσε: «έκπληκτος ο σταθμός μας πληροφορήθηκε προ ολίγου ότι διαδίδονται ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες σχετικά με δήθεν επικείμενη έναρξη μετάδοσης εκπομπής από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ, από 24/2/2024» αναφέρει ο σταθμός και τονίζει ότι Δελτία Τύπου για το πρόγραμμα «δικαιούται να εκδίδει μόνον ο ίδιος ο σταθμός μας και ουδείς άλλος».

«Ο σταθμός μας προτίθεται να κινηθεί άμεσα νομικά, σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, για την αποκατάσταση της αλήθειας» τονίζει το Open.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού:

«Έκπληκτος ο σταθμός μας πληροφορήθηκε προ ολίγου ότι διαδίδονται ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες σχετικά με δήθεν επικείμενη έναρξη μετάδοσης εκπομπής από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ, από 24/2/2024.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς, υπενθυμίζοντας το αυτονόητο, ότι δηλαδή δελτία τύπου αναφορικά με το περιεχόμενο του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού ΟΡΕΝ δικαιούται να εκδίδει μόνον ο ίδιος ο σταθμός μας και ουδείς άλλος.

Ο σταθμός μας προτίθεται να κινηθεί άμεσα νομικά, σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Το ΔΤ που έστειλε ο Φουρθιώτης:

«Ο ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ OPEN

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΣΤΙΣ 13:40 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 13:40-16:30

Ο Μένιος Φουρθιώτης επιστρέφει στο OPEN το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:40 με την  αγαπημένη σας συνήθεια τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE .

Έπειτα από 8 χρόνια επιτυχημένης, πορείας, η εκπομπή διευρύνει τη δυνατή ομάδα της , προσθέτοντας και νέους , έμπειρους, εξειδικευμένους συνεργάτες.

Με πρωτογενή θέματα και πλούσια θεματολογία τα αποκαλυπτικά live αναπτύσσονται ακόμα περισσότερο :

  • Σε θέματα που απασχολούν την κοινωνίας, τους δύσκολους καιρούς μας, προσπαθώντας να δώσουν λύση, όπου είναι ανθρωπίνως δυνατό.
  • Σε θέματα επικαιρότητας με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και αποστολές, όπου το απαιτούν τα γεγονότα.
  • Σε απρόβλεπτους καλεσμένους που έχουν κάτι να μας πουν, κάτι να μας διδάξουν
    Και βέβαια πάντα έγκυρο τεκμηριωμένο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και όλες οι ειδήσεις από το λαμπερό κόσμο της Show Bizz». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This