MasterChef: Τα «γαλλικά» της Γεωργίας και ο σοβαρός τραυματισμός της Βιβής

Must Read

Σε μία νέα ομαδική δοκιμασία προέβησαν οι παίκτες του MasterChef καθώς είχαν να μαγειρέψουν σε εξωτερικό χώρο για 70 άτομα σε μόλις 150 λεπτά.

Ο Σταμάτης, που δεν τα πάει πολύ καλά με την Γεωργία, άρχισε να την πειράζει αλλά η πλάκα που της έκανε φαίνεται πως δεν της άρεσε και του απάντησε με… γαλλικά.

Η ίδια ωστόσο δεν το μετάνιωσε και εξήγησε πως: «Εγώ όταν δουλεύω δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο εκτός από αυτό που κάνω εκείνη την ώρα, τη δουλειά μου. Ο Σταμάτης δεν ξέρω πως σκέφτεται… για εμένα παιδιαρίζει και δε σκέφτεται και πολύ λογικά. Καλά έκανα και του απάντησα έτσι, γιατί μας θεωρούν και χαζούς. Του χρειαζόταν για να δει ότι έχω κι εγώ στόμα».

Εκτός όμως από την κόντρα της Γεωργίας και του Σταμάτη, υπήρξε και ένα ατύχημα στην γκρι μπριγάδα.

Συγκεκριμένα η Βιβή κόπηκε και χρειάστηκε να κάνει ράμματα.

«Κόπηκα ρε γαμ… τη μαλ…» αναφώνησε η νεαρή παίκτρια του MasterChef με τους συμπαίκτες της να σπεύδουν να φωνάξουν βοήθεια. «Διασώστη! Διασώστη!»

«Πρέπει να βγω για λίγο να με περιθάλψουν, να μου καλύψουν το χέρι και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να μπορέσω να συνεχίσω» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια ενώ λίγο μετά είπε, «Μούντζα! Μούντζα! Δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά σε κουζίνα να κοπώ και να θέλω ράμματα.

Με ενοχλεί και το γεγονός ότι έχω κοπεί, κάτι που δεν μου συμβαίνει και συνέχεια, όπως και ότι χάνω πάρα πολύ πολύτιμο χρόνο από την ομαδική που είναι και από τις αγαπημένες μου δοκιμασίες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This