Αναστάσιος Ράμμος: «Με χάσατε λίγο καιρό, γιατί δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου! Με ερωτεύτηκα πιο πολύ»

«Αυτό το παιδί είδε κατάματα κάποια ζητήματα που αντιμετώπιζε», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Must Read

Συνέντευξη είχε παραχωρήσει ο Αναστάσιος Ράμμος στο περιοδικό «Down Town» και είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που βίωσε ως παιδί καθώς ο πατέρας του ασκούσε βία πάνω του που είχε ως αποτέλεσμα να μην διατηρούν πλέον σχέσεις.

Με τον πατέρα σου τι σχέση έχεις;

Έχουμε να μιλήσουμε επτά χρόνια. Έκανα μια κίνηση να τα ξαναβρούμε αλλά κατάλαβα ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει από κάποια ηλικία και μετά, και έτσι δεν είναι πια στη ζωή μου, από δική μου απόφαση. Όλα είναι θέμα συνήθειας. Ακόμη κι αυτό.

Σαν απόρριψη είναι.

Χτυπάει, και αυτό που θέλω να πω είναι ότι όποιος κάνει οικογένεια πρέπει να είναι έτοιμος γι’ αυτό. Δεν μπορείς να γίνεις πατέρας και να ταλαιπωρείς τα παιδιά σου. Ο δικός μου πατέρας δεν θα έπρεπε να κάνει οικογένεια.

Ναι, αλλά δεν θα υπήρχες εσύ, αν δεν έκανε οικογένεια ο πατέρας σου.

Τα παιδιά, όταν τσακώνονται οι γονείς, τραβάνε μεγάλο ζόρι. Όταν σηκώνει ο ένας χέρι στον άλλον είναι απαίσιο. Μένουν παιδικά τραύματα και αναμνήσεις που μπορεί να σου βγάλουν ή δημιουργία ή τρέλα.

Μιλάς για οικογενειακή βία γενικά, ή συγκεκριμένα για τη δική σου οικογένεια;

Και τα δύο. Είναι μια πολύ λεπτή γραμμή η οικογενειακή βία που την έχω ζήσει. Την ξέρω.

Δηλαδή;

Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου και έχω δει να πέφτει ξύλο στο σπίτι μου. Και δεν του το συγχωρώ, αλλά το ξορκίζω με δημιουργία. Το βγάζω στα τραγούδια και τους στίχους μου. Ξεσπάω εκεί. Έχω γράψει τραγούδια εμπνευσμένα από τις καταστάσεις που έζησα σπίτι μου.

Ο γνωστός τραγουδιστής προσπαθεί να νικήσει τους δικούς του δαίμονες και προσπαθεί να φτιάξει ένα «Καινούργιο Παρελθόν», όπως ονομάζεται και το καινούργιο του τραγούδι το οποίο είναι βιωματικό αφού εκφράζει τις δικές τους σκέψεις και συναισθήματα.

Αυτό το διάστημα ο νεαρός τραγουδιστής απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και η επιλογή ήταν δική του, αφού όπως εξήγησε στην εκπομπή «Happy Day»: «Με χάσατε λίγο καιρό, γιατί δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Ερωτεύτηκα τον εαυτό μου πιο πολύ. Άλλαξα πράγματα στην καθημερινότητά μου και πηγαίνω σε μια σχολή για να κάνω καλύτερα πράγματα στη δουλειά μου».

«Θέλω να πω για τον Αναστάσιο Ράμμο ότι αυτό το παιδί είδε κατάματα κάποια ζητήματα που αντιμετώπιζε και δεν το λέει τυχαία ότι “αποφάσισα να αγαπήσω τον εαυτό μου και να τον αγκαλιάσω” και μπήκε στη διαδικασία να τα αντιμετωπίσει με αποτέλεσμα.
Μπράβο σου αγόρι μου, γιατί έτσι πρέπει. Δεν πρέπει να κρύβουμε σκελετούς στην ντουλάπα. Όταν έχουμε ένα θέμα πρέπει να το κοιτάμε κατάματα, να αγαπάμε τον εαυτό μας και να το αντιμετωπίζουμε», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This