Η Παλαιτσάκη «κατακεραύνωσε» τον Λιάγκα: «Δεν επιτρέπεται σε έναν κύριο να μιλήσει για μία κυρία με τον τρόπο»

Αφορμή στάθηκε το ειρωνικό σχόλιο του Λιάγκα και του Περρή για την Καινούργιου.

Must Read

Τα μυστικά της ομορφιά της αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου μέσω της εκπομπής της και τόνισε πως έχει βγάλει τα «γεμίσματα»,

«Ξέρεις γιατί έχω ομορφύνει; Γιατί δεν κάνω τίποτα πια. Τίποτα εννοώ ότι θα πάω να κάνω τις θεραπείες μου, αλλά έχω βγάλει γεμίσματα και δεν θέλω τίποτα. Τα θέλω όλα πιο φυσικά, οπότε όσο αφήνεις τον εαυτό σου λίγο πιο απλό, τα πράγματα είναι καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής το σχολίασαν στα πλαίσια του χιούμορ αλλά και με μία δόση ειρωνείας. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρονται στην παρουσιάστρια με κοροϊδευτικό τρόπο.

«Έχεις τις ομορφιές σου. Γιώργο, δεν το έπιασες αυτό που σου είπα. Είπα ότι έχεις τις ομορφιές σου. Μου το επιτρέπεις;», είπε ο Βαγγέλης Περρής στον Γιώργο Λιάγκα με τον παρουσιαστή να του απαντάει: «Έχω βγάλει τα… τέτοια. Γι΄ αυτό».

H παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» έδωσε την δική της απάντηση μέσω ενός post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Ο μισογυνισμός σε όλο του το μεγαλείο… Κρίμα», έγραψε χαρακτηριστικά συνοδεύοντας το σχόλιο της με ένα emoji που υποδεικνύει εμετό και αηδία.

Δείτε το θέμα όπως το παρουσίασε το «Breakfast @ Star»:

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα φαίνεται πως δεν άρεσαν ούτε στη Νανά Παλαιτσάκη, η οποία μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», τόνισε πως: «Αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στην Κατερίνα Καινούργιου ήταν τουλάχιστον άκομψο. Δεν επιτρέπεται σε έναν κύριο να μιλήσει για μία κυρία με τον τρόπο που μίλησε ο Γιώργος. Εδώ χάνει το δίκιο του»

«Δε μπορούμε αναλόγως πώς ξυπνήσαμε το πρωί να φιλτράρουμε το χιούμορ. Στο συγκεκριμένο, η Κατερίνα βγήκε πρώτη και είπε πολύ όμορφα ότι έβγαλε πράγματα και γι’ αυτό είναι πιο όμορφη. Και βγαίνουν ο Γιώργος με τον Περρή και κάνουν αυτό το αστειάκι. Διαφωνώ με την Κατερίνα ότι είναι μισογυνισμός αυτό. Αν πάμε στο παρελθόν, σε άλλα, θα συμφωνήσω απόλυτα» σχολίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This