MasterChef: Μαίνεται η κόντρα Γεωργίας και Σταμάτη – Η μπριγάδα που έχασε και ο 4ος υποψήφιος

Για ποιον λόγο η Βιβή νιώθει σκουπίδι... ηθικά?

Must Read

Στους υπαλλήλους της ΕΤΕΜ μαγείρεψαν οι παίκτες του Masterchef και μία από τις δύο μπριγάδες απέτυχαν παταγωδώς.

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο μπριγάδες ήταν αρκετά μεγάλη. Όπως αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος η μπορντό μπριγάδα συγκέντρωσε 48 ψήφους ενώ η γκρι μόλις 16.

Η γκρι μπριγάδα δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα καθώς πίστευε πως θα κριθούν στον πόντο.

«Τόσο σκατ… ήμασταν;» αναρωτήθηκε απογοητευμένος ο Κώστας.

«Όταν ανακοίνωσαν οι κριτές ότι είναι τριπλάσιοι οι ψήφοι, δεν παίζεται η διαφορά στον πόντο, δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι μπορεί να είμαστε εμείς», παραδέχτηκε ο Λευτέρης.

Στην συνέχεια οι παίκτες του reality μαγειρικής σχολίασαν την δοκιμασία αλλά και το αποτέλεσμα με την Γεωργία να ρίχνει το φαρμάκι της στον Σταμάτη εξαιτίας της «πλάκας» που της έκανε και που στάθηκε η αφορμή για να τον βρίσει. 

«Το μόνο που με άγχωσε εμένα στη δοκιμασία ήταν ότι έγιναν κάποιες αστοχίες, γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι έχει κάνει η άλλη ομάδα. Κάποια στιγμή ο Σταμάτης έφυγε από την ομάδα του και ήρθε να παίξει με μένα! Να κάνει αστεία! «Σε εμάς εδώ βλέπεις τι ησυχία επικρατεί, γύρνα στην ομάδα σου, τι θες εδώ;» του είπα και σκεφτόμουν πως είναι τόσο μπροστά εκείνοι οπότε ήρθε για να μας κάνει πλάκα», είπε αρχικά η παίκτρια της μπορντό μπριγάδας.

«Ήρθε και έλεγε διάφορα, ότι του κατέβαινε στο κεφάλι. Θεωρώ, σεφ, πως δεν χρειάζεται να τρώμε τον χρόνο και να ασχολούμαι τώρα με αυτόν», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Ας ασχοληθούν περισσότερο με τα εντός της ομάδας τους» κατέληξε με τον Σταμάτη να εξηγεί πως: «Πήγα να δω τι κάνουν απέναντι. Είχα λίγο χρόνο μέχρι να ζεσταθεί το λάδι για τα ντόνατς και πήγα να πειράξω, κλασικός εγώ. Εντάξει, ο καθένας ότι θέλει να σκεφτεί, το σκέφτεται. Δεν θα σταθώ σε ότι και να πει η Γεωργία, δεν με ενδιαφέρει καν».

Στην συνέχεια οι παίκτες της γκρι μπριγάδας κλήθηκαν να ψηφήσουν τον τέταρτο παίκτη που θα πήγαινε σε μονομαχία. Η Βιβή δήλωσε πως ήταν πολύ διχασμένη δεδομένου ότι η Τάνια ήταν εκτός δοκιμασίας.

«Η αλήθεια είναι ότι διχάστηκα πάρα πολύ και, μέχρι να κερδίσει ο Γιάννης την ασυλία, ήμουν σίγουρη ότι η ψήφος μου θα πάει εκεί. Όχι για προσωπικό επίπεδο όσο για κάποιες προσπάθειες, γιατί θεωρώ ότι έχεις πάρα πολλά να δώσεις. Δυστυχώς θα ψηφίσω τον Νικόλα που δεν θέλω καθόλου και με στενοχωρεί» τόνισε αρχικά η έντονη παίκτρια του MasterChef.

«Θα ψήφιζα την Τάνια για να την διευκολύνω σε κάποια πράγματα αλλά δεν βρίσκεται εδώ πέρα. Να την διευκολύνω σε πιο προσωπικά ζητήματα, θα το συζήταγα μαζί της πριν μπούμε στη δοκιμασία αυτή και αν συμφωνούσε θα προχωρούσα εκεί. δεν υπάρχει κάποιος άλλος που μπορώ να ψηφίσω. Δεν μπορώ να ψηφίσω κανένα από αυτά τα παιδιά», παραδέχτηκε στην συνέχεια.

«Ηθικά νιώθω σκουπίδι! Όταν βγαίνω και λέω ότι είναι πολύ άδικο για εμένα να με ψηφίζουν και ξαφνικά κάνω το ίδιο πράγμα, δεν μπορώ να νιώθω κάτι περισσότερο ή λιγότερο από αυτό» εξομολογήθηκε η Βιβή, στην κάμερα του MasterChef, αμέσως μετά την ψήφο της.

Έτσι λοιπόν ο τέταρτος υποψήφιος γι’ αυτήν την εβδομάδα ήταν ο Νικόλας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This