Survivor: Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι 2 ομάδες – Η ομάδα που έχασε την ασυλία και η 2η υποψήφια

Τι «μαγειρεύεται» πίσω από τις κάμερες;

Must Read

Ενοχλημένη είναι η Μαρία Αντωνά με τον James, καθώς ο μαχητής, στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού, είχε πει την γνώμη του αναφορικά με την ψηφοφορία, τονίζοντας πως εκείνος στην θέση των κόκκινων θα έβγαζε για υποψήφια προς αποχώρηση την Μαρία Αντωνά.

Η παίκτρια των διάσημων από την μεριά της θεωρεί πως την έχει στοχοποιήσει και μιλώντας στους συμπαίκτες της ανέφερε πως: «Πως μπορεί ο Τζέιμς και ο κάθε Τζέιμς, από τη στιγμή που δεν έχει μια προσωπική άποψη για κάποιον παίκτη, και δεν έχει συμβιώσει στην καλύβα, ούτε έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα με κάποιον, να έχει άποψη για κάποιον τι παιδί είναι. Εφόσον δεν έχεις συμβιώσει με έναν άνθρωπο, δε μπορείς να πεις κάτι».

«Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο Τζέιμς από τη πρώτη μέρα που έχει μπει στο παιχνίδι, όπου σταθεί και όπου βρεθεί ρωτάει γιατί δεν είμαι εγώ υποψήφια… Δε μπορώ να καταλάβω γιατί με στοχοποιεί τόσο. Δε μπορώ να καταλάβω τι κρύβεται πίσω από αυτό, τι μπορεί να σκέφτεται και για ποιο λόγο το κάνει. Αλλά πραγματικά μου είναι τελείως αδιάφορο και αυτό το οποίο εκφράζει και λέει. Δε με αφορά καθόλου, Εγώ είμαι εδώ για να παίξω το παιχνίδι του Survivor και όχι το παιχνίδι του Τζέιμς, ούτε κανενός άλλου που μπορεί για κάποιο λόγο, συγκεκριμένο ή όχι, να με στοχοποιεί», συνέχισε στην προσωπική της συνέντευξη.

Την ενόχλησή της εξέφρασε και στο run λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος αγώνας ασυλίας, τονίζοντας πως: «Κάποιοι από τους μαχητές περιμένουν από την πρώτη μέρα που έχω έρθει στο παιχνίδι την υποψηφιότητά μου. Δεν μου κάνει εντύπωση, αυτό που με προβληματίζει είναι το ότι χθες είδα μια έντονη αντίδραση της μπλε ομάδας, όχι από όλα τα παιδιά, περί δικαιοσύνης».

Η συζήτηση με τον James κινήθηκε γύρω από τις ψηφοφορίες με τη Μαρία Αντωνά να καταλήγει: «Μπορεί να είμαι σήμερα υποψήφια, σου κάνει;».

Μαίνεται η κόντρα της Ασημίνας και του James καθώς η παίκτρια της κόκκινης ομάδας άφησε να εννοηθεί πως ο παίκτης της μπλε ομάδας είναι μισογύνης, ενώ εκείνος τόνισε πως εκείνη έχει αρχηγικές τάσεις.
«Δράση αντίδραση είναι Ασημίνα. Δεν μπορείς να βγαίνεις στα παιχνίδια και να λες το κοντό και το μακρύ σου και μετά α εγώ δεν έκανα τίποτα, μην με αναφέρετε» είπε ο James Καφετζής προς τη συμπαίκτριά του στο Survivor.
«Πρόκειται για ορισμένα πράγματα που έχουν ειπωθεί για εμένα. Ότι έχω αρχηγικές τάσεις, ότι είμαι πρόεδρος» απάντησε η Ασημίνα.
«Αυτοί με έχουν βγάλει μισογύνη. Το αρχηγικές τάσεις δεν είναι κατηγορία, το να πας να με βγάλεις μισογύνη σε όλη την Ελλάδα είναι κατηγορία. Μπορεί να επηρεάσει κόσμο. Πήρες την απάντηση που σου έδωσα. Ναι, ο κόσμος δεν ψηφίζει, αλλά να με βγάλουν μισογύνη;» κατέληξε ο James Καφετζής.

Για γερά νεύρα ήταν ο χθεσινός αγώνας ασυλίας αφού γίνανε μαλλιά κουβάρια και οι δύο ομάδες του Survivor.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ασυλίας όταν ο Γκιουλέκας κατηγόρησε τον Σταμάτη ότι συνεννοείται με την Ασημίνα που βρίσκεται στην αντίπαλη ομάδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Επειδή αναφέρθηκε η τέντα του γιατρού μέσα σε όλα και εγώ χθες πήγαινα εκεί λόγω ενός τραυματισμού και πέτυχα την Ασημίνα με τον Σταμάτη να λένε: ”Εμείς τα λέμε συνέχεια, πες τα και εσύ, θα βγούμε και εμείς να τα λέμε”. Αφού σας πέτυχα και τους δύο μαζί και μόλις πήγα η Ασημίνα σηκώθηκε και έφυγε! Ασημίνα δεν ήσουν χθες με τον Σταμάτη στην τέντα του γιατρού; Ήσασταν ή όχι; Απάντα ρε Ασημίνα γιατί με βγάζει τρελό εδώ ο Σταμάτης».

«Σε ποιο σημείο του αγώνα;», ρώτησε η Ασημίνα.

«Τι σημασία έχει; Σας πέτυχα να συνεννοείστε κάτι στην τέντα του γιατρού. Ο Σταμάτης το γυρνάει χοιρινή – μοσχαρίσια τη μπριζόλα και μου λέει δεν ήμουν στην τέντα του γιατρού. Σε παρακαλώ σε Ασημίνα και Σταμάτη, που δεν ήσασταν στην τέντα…Που κάνατε μουχαμπέτι και με το που μπήκα σταματήσατε…Σε βλέπω χθες να συνεννοείσαι κάτι, μετά μου κάνεις μουχαμπέτι…», συνέχισε ο Γκιουλέκας.

«Τι απατεώνας…», συνέχισε αναφερόμενος στον Σταμάτη.

«Φίλε είσαι καλά; Πιστεύεις ότι εγώ ό,τι λέω είναι αυτά που μου λέει η Ασημίνα;», απάντησε ο Σταμάτης.

«Τέτοιον απατεώνα έχω καιρό να δω. Σας έχω πετύχει και σας έχω δει με τα μάτια μου», του απάντησε ο Γκιουλέκας.

 

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν την ασυλία αλλά την πολυπόθητη νίκη έφεραν για ακόμη μία φορά οι μπλε.

 

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν οι κόκκινοι την δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση και δεδομένου ότι δεν έχουν και πολλές επιλογές, εκείνη που βρέθηκε στο τάκο ήταν η Μαρία Αντωνά.

«Το δέχομαι από την ομάδα, κανένα θέμα. Οι επιλογές είναι περιορισμένες, οπότε πάμε στη Μονομαχία» δήλωσε η Μαρία Αντωνά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This