Άρης Καβατζίκης: «Με την Ελένη Μενεγάκη είχαμε φτάσει στο δικαστήριο και το κέρδισε»

Must Read

Ο Άρης Καβατζίκης θεωρείται ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους δημοσιογράφους του χώρου. Παρότι ασχολείται χρόνια με την τηλεόραση, εκείνος έχει «αδυναμία» στα περιοδικά και τις εφημερίδες, άλλωστε η καριέρα του ξεκίνησε από τα περιοδικά.

Χαρακτηριστική συνεργασία ήταν εκείνη με το περιοδικό «Hello» όπου διετέλεσε διευθυντής από το 2014 έως το 2020. Δυστυχώς όμως εκείνη η περίοδος ήταν η πιο δύσκολη για την δημοσιογραφική του καριέρα, καθώς όπως εκμυστηρεύτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μία δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη την οποία και έχασε.

«Έχω δηλώσει πως η η χειρότερη περίοδος της ζωής μου ήταν όταν ήμουν διευθυντής στο HELLO. Παρόλα αυτά λατρεύω τα περιοδικά. Χωρίς να φταις και να εμπλέκεσαι, ως διευθυντής ξαφνικά βρίσκεται να ντιλάρεις οικονομικά, διάσημα πρόσωπα. Αυτή η δοσολοψία δεν ήταν του χαρακτήρα μου, οπότε ήταν ζόρι. Δεν υπάρχει πλέον έδαφος για αυτή την κατάσταση, δεν υπάρχει το budget. Το ενδιαφέρον έχει στραφεί αλλού. Την εποχή των paparazzi στην Ελλάδα, υπήρχαν φωτογραφίες που μπορεί να κόστιζαν μέχρι 5.000 ευρώ» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Με την Ελένη είχαμε φτάσει στο δικαστήριο, όταν ήμουν διευθυντής στο HELLO. Είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες από κάποια γενέθλια της κόρης της. Ήταν φωτογραφίες παπαράτσι που ήρθαν από πρακτορείο. Οι φωτογραφίες ήταν από μια κλειστή αίθουσα και η Ελένη κινήθηκε νομικά. Διεκδίκησε το δικαίωμά της από τη δημοσίευση των φωτογραφιών σε μια ιδιωτική στιγμή. Νομίζαμε ότι ήταν γενέθλια μέσα σε ξενοδοχείο, δεν το γνωρίζαμε. Το κέρδισε το δικαστήριο» αποκάλυψε στην συνέχεια.
Από το λάθος του όμως έμαθε και αργότερα σκεφτόταν δύο και τρεις φορές πριν δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες.
«Πολλές φορές είχα δίλημμα και πολλές φορές δεν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες στο περιοδικό. Ήταν μια πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, με περγαμηνές. Όταν ήρθαν κάποιες φωτογραφίες της παραξενεύτηκα και θεώρησα χρέος μου να την ενημερώσω, μου είπε πως δεν είναι προς δημοσίευση και το σεβάστηκα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε από την εκπομπή «Happy Day» και η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε ότι: «Έγινε το 2015. Τώρα το θυμήθηκα. Πήγαν στα δικαστήρια το 2020. Επρόκειτο για τα γενέθλια της κόρης της Ελένης, Βαλέριας. Μετά είχε ξεκινήσει ένας πόλεμος με εξώδικα, με ασφαλιστικά μέτρα κτλ… Τότε η κα Λυμπέρη είχε γράψει ένα τεράστιο κείμενο κατά της Ελένης Μενεγάκη και έτσι ξεκίνησε το τέλος της φιλίας τους»

«Εκείνες τις εποχές ήταν no1 στόχος. Την έψαχναν έξω από το σπίτι της, στο εξοχικό της, είχαν 24ωρη βάρδια… Και σου λέει: με κυνηγάς που με κυνηγάς που θεωρητικά απ’ έξω είναι νόμιμο, μέσα στο πάρτι, στον κλειστό χώρο και για το παιδί μου, βάζω μία κόκκινη γραμμή. Και καλά έκανε. Δεν το λέω για τον Άρη Καβατζίκη», σημείωσε στην συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εδώ έχει να κάνει με τον ιδιωτικό χώρο. Η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε ξαναφτάσει σε αυτήν την κατάσταση» πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This