Survivor: Η «εμμονική» Δαλάκα, η «ανθρωπιά που δεν έχει» ο Γιάννης, η ομάδα που κέρδισε την το έπαθλο επικοινωνίας και η παίκτρια που αποχώρησε

Must Read

Όπως είδαμε από το προχθεσινό συμβούλιο του νησιού, η Κατερίνα Δαλάκα, ως η MVP αυτής της εβδομάδας, έβγαλε στον τάκο την Χρύσα. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το κάνει, γεγονός το οποίο έχει κουράσει την παίκτρια της μπλε ομάδας καθώς πιστεύει πως η αθλήτρια έχει εμμονή μαζί της.

«Στο χθεσινό συμβούλιο ήμουν 100% σίγουρη ότι θα με ψηφίσει η Κατερίνα και όχι για αγωνιστικά κριτήρια, γιατί αγωνιστικά είχα 6/7. Ως επιχείρημα είχε αυτό, που είχα πει εγώ για την προπόνηση. Πραγματικά το έκανε επειδή δε με γουστάρει, το έκανε τελείως για προσωπικούς λόγους. Φαίνεται ότι την ενοχλεί, φαίνεται ότι την πειράζει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Από εκεί που με είχε ως αδύναμη παίκτρια και σίγουρο πόντο μάλλον με έχει πιο υπολογίσιμη. Αφενός χαίρομαι και αφετέρου έχω κουραστεί είτε με την εμπάθεια της απέναντι μου. Όχι εμμονικός γκόμενος, άλλο level, άρρωστο…», είπε η παίκτρια των μαχητών.

Εκτός όμως από τις κόντρες που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες, υπάρχουν κι εκείνες ανάμεσα στους παίκτες της ίδιας ομάδας.

Ο λόγος για την Δώρα και τον Γιάννη, οι οποίοι φαίνεται να μην ταιριάζουν ως χαρακτήρες γεγονός το οποίο έχουν εκφράσει και οι δύο στο παρελθόν.

 

Αυτήν την φορά ξεχείλισε το ποτήρι και η Δώρα αποφάσισε να κόψει κάθε επαφή μαζί του καθώς όπως εξήγησε: «Aυτό το οποίο με ενοχλεί είναι πως εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν άνθρωπο εδώ πέρα μέσα, ενώ εκείνος είναι σαν να έχει μια εμπάθεια μαζί μου. Μιλάω για τον Γιάννη, ο οποίος είχε επαναπαυθεί για λίγο καιρό αλλά όταν μπήκε η Σταυρούλα με τον Τζέιμς, ξαφνικά όλη η κατάσταση άλλαξε και άρχισε να συμπεριφέρεται πιο καλά προς εμένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Ίσως του μετέφεραν κάποια λόγια απ’ έξω».

«Ξαφνικά εχθές στον αγώνα τσούγκρισα το κεφάλι μου, ευτυχώς τώρα είμαι καλά, γιατί ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα. Κερδίζοντας τον πόντο έδωσα το χέρι μου και μου το έδωσε όλη η ομάδα το χέρι εκτός από τον Γιάννη. Ξαφνικά στον πάγκο, εκεί που πήγα να του δώσω μια συμβουλή για το πως να ρίχνει τον κρίκο όπως άλλοι, είπε “δεν δέχομαι συμβουλές από κανέναν”. Αυτά τα πράγματα όμως εμένα δεν μου αρέσουν», πρόσθεσε στην συνέχεια.
«Αποφασίσαμε πλέον και από εδώ και πέρα δεν θα μιλάμε! Ανθρώπινα, όμως, θα μπορούσε να με ρωτήσει εάν είμαι καλά μετά το δυνατό χτύπημα που είχα. Δεν με ρώτησε καν, ποτέ, αν είμαι καλά. Δεν μου είπε ποτέ περαστικά ενώ όλη η υπόλοιπη ομάδα με ρώτησε μία και δύο και τρεις φορές. Αυτό δεν δείχνει καλή ποιότητα ανθρώπου. Δεν δείχνει ανθρωπιά» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Η μετωπική σύγκρουση που είχε η Δώρα με την Έλενα, της άφησε ένα τεράστιο καρούμπαλο στο κεφάλι, ωστόσο συνέχισε κανονικά τον αγώνα και μάλιστα έφερε και πόντο στην ομάδα της.
Δυστυχώς όμως η παίκτρια της μπλε ομάδας είχε ακόμη ένα ατύχημα την ώρα που αγωνιζόταν με την Κατερίνα Δαλάκα. Η μαχήτρια στραβοπάτησε έπεσε κάπως άτσαλα.
Οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας το οποίο μετά από ένα σερί ήττων, το κέρδισε η κόκκινη ομάδα, η οποία να σημειωθεί πως έχει κερδίσει και και τα προηγούμενα έπαθλα επικοινωνίας.
Τον τελευταίο πόντο έφερε η Μαρία Αντωνά και οι συμπαίκτες της την αποθέωσαν.
Η Χρύσα όμως πήρε βαριά την ήττα της ομάδας της και ξέσπασε σε κλάματα, αφού δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους.
Στην συνέχεια οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση ξεχύθηκαν στον στίβο μάχης, προκειμένου να μονομαχήσουν για να διατηρήσουν την θέση τους στο Survivor.
Η παίκτρια που αποχώρησε τελικά ήταν η Έλενα Αμανατίδου και δεν το πήρε πολύ καλά…
«Πραγματικά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, δεν πρόλαβα να το ζήσω. Μου αφήνει μια καλή ανάμνηση. Δεν κατάφερα να εκπληρώσω τον στόχο μου. Δεν ξέρω τι να πω, τα έχω χαμένα», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This