Τόλης Παπαδημητρίουγια την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη: «Φυσικά και μοιάζει με το “Καλό Μεσημεράκι”»

Must Read

Ο Τόλης Παπαδημητρίου είναι ο σεναριογράφος της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στην οποία μάλιστα και πρωταγωνιστεί.

Για το μέλλον της πετυχημένης σειράς του Alpha μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Breakfast @ Star» και αποκάλυψε πως θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

«11η σεζόν στη Μουρμούρα μέχρι να… σβήσει ο ήλιος. Εμένα συνεχίζει αυτός ο «τρελός» μου ρόλος. Κάθε σεζόν ακούγεται ότι τελειώνει η σειρά. Έχουν γίνει συζητήσεις και σίγουρα υπάρχει η πρόθεση να συνεχίσουμε και του χρόνου», είπε αρχικά.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Τόλης Παπαδημητρίου ήταν ο βασικός κειμενογράφος της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι». Για τις φήμες που θέλουν το Νίκο Μουτσινά να επιστρέφει στην τηλεόραση αλλά και το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, δήλωσε πως: «Θα συνεργαζόμουν με τον Νίκο σε ένα ανανεωμένο «Καλό Μεσημεράκι». Τώρα σε κάτι άλλο, όπως ένα βραδινό, δεν ξέρω, δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί μπορεί να είναι κάτι που εμένα να μη μου κάνει.

Πάντως, δεν θα ήταν και τόσο εύκολο να ξανασυνεργαστώ μαζί του αν είναι κάτι καθημερινό. Ξέρω ότι ήθελε πάρα πολύ να κάνει κάτι βραδινό. Αν με ρωτούσε, δεν θα του έλεγα να κάνει ένα τηλεπαιχνίδι».

Όσον αφορά την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη «Οδός Ζαρίφη 2», εκτιμά πως μοιάζει πολύ με το «Καλό μεσημεράκι».

«Θεωρώ ότι η Κατερίνα Ζαρίφη ξεκίνησαν κάπως δύσκολα, κανείς ακριβώς δεν ήξερε τι ήθελε να κάνει. Τώρα που έχει πάρει μια μορφή, έχει περισσότερη πλάκα. Φυσικά και μοιάζει με την εκπομπή του Νίκου. Είναι μια μεσημεριανή εκπομπή με έναν κεντρικό παρουσιαστή ή μία κεντρική παρουσιάστρια, έχει και έναν άλλο που είναι ντυμένος σαν τη Βάνια και είναι μια παρέα που κάνει πλάκα το μεσημέρι. Εμένα αυτό μου θυμίζει το Καλό Μεσημεράκι», καταλήγει στο σχόλιό του ο Τόλης Παπαδημητρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This