Λάκης Λαζόπουλος: «Με έναν άντρα πρέπει αυτές να κάνουν τη δουλειά τους;»

Τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλο για το τρίγωνο Καινούργιου - Τσαγκρίδης - Μπάρκα έκαναν τη «Super Κατερίνα» να αποχωρήσει από την εκπομπή

Must Read

Τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου για την Κατερίνα Καινούργιου και τη Δανάη Μπάρκα στο podcast που παρουσιάζει στο www.newsbreak.gr έκαναν την πρώτη να… πετάξει το ακουστικό και να φύγει από το πλατό του «Super Κατερίνα». Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, όπως κάθε εβδομάδα, σχολίασε τα τεκταινόμενα στην επικαιρότητα και οι δύο τηλεπαρουσιάστριες, που έγιναν viral για τα προσωπικά τους με αφορμή τον εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη, δεν γινόταν να λείπουν από το… menu.

  • Εφημερίδα Espresso

«Τελείωσαν οι άντρες, πρέπει να λύσουμε το Δημογραφικό. Τελειώνουν οι άντρες από τους γάμους των ομοφυλόφιλων; Δεν μπορούμε να βρούμε δύο ξεχωριστούς άντρες για δύο διαφορετικές παρουσιάστριες; Πρέπει με έναν άντρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους; Δηλαδή, θα δανείζει η μία γυναίκα τον άντρα στην άλλη; Πρέπει να το σκεφτείτε.

Ο συγκεκριμένος άντρας είναι και εφοπλιστής. Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι… πώς να το πω; Οιονεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε… μεταβίβαση των συναισθημάτων του που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούργια, τη Δανάη» σχολίασε από μικροφώνου ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά… έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της… ο μεγάλος, ο… ο νους της, ο νους που έχει…» συνέχισε ο καλλιτέχνης, ενώ στο τέλος αναρωτήθηκε: «Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του;»

Το εν λόγω απόσπασμα από το podcast του Λάκη Λαζόπουλου δεν προβλήθηκε (φυσικά!) μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Ωστόσο οι συνεργάτες της σχολίασαν στο πάνελ τα υπόλοιπα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο «Mr. Αλ Τσαντίρι Νιουζ», όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Νταλάρας και τα Τέμπη. Η παρουσιάστρια του Alpha, όμως, που στο μεταξύ είχε ακούσει τα σχόλιά του για το άτομο της και τη Δανάη Μπάρκα, δεν μπόρεσε να… κρατηθεί.

«Είπε και κάτι ο Λάκης Λαζόπουλος που δεν μου άρεσε αλλά, τέλος πάντων, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί δεν έχω μιλήσει καθόλου γι’ αυτό το θέμα. Μάλλον έχει λάθος πληροφόρηση και ενημέρωση…» είπε αρχικά, ενώ μετά την προβολή του βίντεο με τα υπόλοιπα σχόλια του Λαζόπουλου η ίδια επανήλθε από μόνη της στο… δικό της θέμα: «Εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου, γιατί με τον Λάκη έχουμε κάνει πολλές κουβέντες έξω οι δυο μας και τον εκτιμώ. Είναι ένα πολύ ωραίο μυαλό, αλλά είπε πράγματα που με στενοχώρησαν. Δεν θέλω… Δεν θέλω να ασχοληθώ. Είπα δεν θα απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε, εννοείται…» τόνισε η Κατερίνα, με τον αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη να ενοχλείται από τα λεγόμενά της και να αντιδρά έντονα από το ακουστικό. «Ετσι, ήθελα να πω κι εγώ κάτι, Θέμη μου. Σε πειράζει; Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή, αν δεν σας πειράζει, ε; Παίξτε το! Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Παίξ’ το!» απάντησε εμφανώς ενοχλημένη στoν συνεργάτη της, ο οποίος προφανώς της έκανε παρατήρηση επειδή μπήκε στη διαδικασία να σχολιάσει τα λεγόμενα του Λάκη για την ίδια ενώ δεν είχαν παίξει στο βίντεο.

«Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας! Συνεχίστε οι υπόλοιποι…» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου αποχωρώντας από το πλατό, ενώ από το ακουστικό ακούγονταν οι φωνές του Θέμη Μάλλη. Επειτα από λίγη ώρα, όμως, επανήλθε στο πόστο της ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This