MasterChef: Επιστροφή των μπριγάδων – Οι δύο νέοι αρχηγοί και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Must Read

Σε νέες αλλαγές προέβησαν οι κριτές του MasterChef αφού επέστρεψαν και πάλι οι μπριγάδες αλλά με διαφορετικούς αρχηγούς.

Οι επίδοξοι chef θα έπρεπε να διεκδικήσουν την αρχηγία μέσω του Mystery Box που τους δόθηκε. Ο καλύτερος παίκτης μαγειρικά θα κέρδιζε τα 1000 ευρώ και θα οριζόταν αυτόματα ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας.

«Σήμερα είναι ατομική η δοκιμασία, καθένας μαγειρεύει για τον εαυτό του. Ψάχνουμε το καλύτερο πιάτο. Αυτός που θα μαγειρέψει το πιο ολοκληρωμένο πιάτο κερδίζει 1.000 ευρώ», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς στους 18 εναπομείναντες παίκτες και πρόσθεσε: «Έχει κι άλλο. Εκτός από τα 1.000 ευρώ, ο σημερινός νικητής θα είναι και ο πρώτος αρχηγός από τις δύο μπριγάδες. Οι Μπορντό και οι Γκρι επιστρέφουν. Έχει κι άλλο. Αυτός με το καλύτερο πιάτο θα ορίσει επίσης και τον αντίπαλο αρχηγό της άλλης ομάδας».

«Έχει κι άλλο. Οι δύο αρχηγοί θα έχουν ασυλία μέχρι την τελική 12άδα», αποκάλυψε ο κριτής του MasterChef.

«Μετά το πέρας της δοκιμασίας δεν θα υπάρχει ψηφοφορία. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι εκείνος που θα παρουσιάσει το χειρότερο πιάτο. Έχει κι άλλο; Τώρα είναι η στιγμή να αποφασίσετε αν δεν σας ενδιαφέρει η διεκδίκηση της αρχηγίας και αν θέλετε να αποφύγετε το ενδεχόμενο να είστε προτεινόμενοι. Μένετε και μαγειρεύετε ή ανεβαίνετε στον εξώστη. Αφήνετε την αρχηγία και τα 1.000 ευρώ και ανεβαίνετε με ασφάλεια στον εξώστη;»ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Τα καλύτερα πιάτα ήταν εκείνα της Χριστίνας, του Γιάννη Κούτρογλου, του Λευτέρη και του Κωνσταντίνου, με τον Γιάννη να υπερέχει γευστικά.

Στην συνέχεια ο Γιάννης ήταν αυτός που έπρεπε να επιλέξει τον αρχηγό της γκρι μπριγάδας και αυτός δεν ήταν άλλος από το Νίκο.

Ωστόσο υπήρχαν και ορισμένοι παίκτες που δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και εξέλαβαν αρνητικά σχόλια. Ο λόγος για τη Ζωή η οποία ξέχασε να συμπεριλάβει ένα από τα απαιτούμενα συστατικά για το πιάτο της, συνεπώς βγήκε αμέσως στον τάκο, ενώ ο δεύτερος υποψήφιος γι’ αυτήν την εβδομάδα ήταν ο Παναγιώτης.

Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι νέες μπριγάδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This