Σταμάτης Γαρδέλης: «Την προηγούμενη φορά φέρθηκα αδέξια, έχασα την ψυχραιμία μου… Είμαι αδικαιολόγητος»

«Το διάστημα της νοσηλείας μου, υπήρξαν άνθρωποι που παρουσιάστηκαν σαν φίλοι μου, αλλά δεν ήταν»

Must Read

Πιο ήρεμος από ποτέ φαίνεται να είναι ο Σταμάτης Γαρδέλης, αφού πραγματοποιήθηκε ραντεβού με το δασαρχείο προκειμένου να εξεταστεί η υπόθεσή του για το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως δασική έκταση

Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός είχε προσπαθήσει να βρει λύση στο πρόβλημά του πηγαίνοντας στην διεύθυνση Δασών χωρίς ραντεβού. Λόγω αυτού του γεγονότος οι εντάσεις ανέβηκαν με αποτέλεσμα ο Σταμάτης Γαρδέλης να οδηγηθεί στο κρατητήριο.

Μιλώντας όμως στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως: «Την προηγούμενη φορά φέρθηκα αδέξια, έχασα τη ψυχραιμία μου… Είμαι αδικαιολόγητος».

Όλη αυτή η υπόθεση με το σπίτι έχει κλονίσει την ψυχική του υγεία. Για τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο ανέφερε πως: «Χρειάστηκε να νοσηλευτώ, όχι γιατί έχασα τη δύναμή μου, αλλά ακριβώς επειδή τη βρήκα, ζήτησα βοήθεια για κάτι που με ξεπερνούσε. Το διάστημα της νοσηλείας μου, υπήρξαν άνθρωποι που παρουσιάστηκαν σαν φίλοι μου, αλλά δεν ήταν. Οι πραγματικοί μου φίλοι, δε φωνάξανε, την πραγματική φιλία δε τη φωνάζεις, όπως και την πραγματική φιλανθρωπία δεν την επιδεικνύεις» είπε και πρόσθεσε, «Η οικογένειά μου, είναι πάντα δίπλα μου».

Τέλος, ο Σταμάτης Γαρδέλης εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην τηλεόραση, «Το τηλέφωνό μου τις περισσότερες φορές χτυπάει από δημοσιογράφους για συνεντεύξεις παρά για δουλειά. Θα ήθελα να ξαναπαίξω στην τηλεόραση. Μου αρέσει πάρα πολύ η τηλεόραση. Ελπίζω κάτι να γίνει, νέος είμαι, η καριέρα είναι μπροστά μου. Εξάλλου, ο καλός ηθοποιός στις συνεντεύξεις φαίνεται. Έτσι δε λένε; Εγώ στις κοσμικές σχέσεις ήμουν λίγο αμελής και δεν έχω να παραπονιέμαι που το τηλέφωνο δε χτυπάει» είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This