Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για το μέλλον του Στέλιου Δρουμαλιά και της Δώρας Παντέλη στο J2US

Θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στο show;

Must Read

Στο τελευταίο live του J2US, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της στη σκηνή μαζί με τον παρτενέρ της Στέλιο Δουμαλιά, ανακοίνωσε πως αυτό ήταν το τελευταίο live στο οποίο συμμετείχε και πως αποχωρεί οικειοθελώς από το show ενώ απών ήταν και ο Γιάννης Ξανθόπουλος ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο live μετά την εμπλοκή του στο θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη τις προηγούμενες ημέρες και κόστισε τη ζωή σε έναν 19χρονο. Απούσα ήταν στο συγκεκριμένο live και η ντάμα του Γιάννη Ξανθόπουλου, Δώρα Παντέλη.

Ο οικοδεσπότης του J2US Νίκος Κοκλώνης, με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους τηλεθεατές τι μέλλει γενέσθαι με τη συμμετοχή του Στέλιου Δρουμαλιά και της Δώρας Παντέλη στο show καθώς τα ζευγάρια τους έφυγαν.
Οι δυο διαγωνιζόμενοι λοιπόν, θα συνεχίσουν κανονικά στο μουσικό σόου, ωστόσο ο παρουσιαστής και παραγωγός δεν αποκάλυψε ποιοι θα είναι οι παρτενέρ τους.

«Σας ευχαριστούμε όλους για ένα ακόμη υπέροχο Σάββατο γεμάτο διασκέδαση και υπέροχες στιγμές! Είστε η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε επεισόδιο και σας εκτιμούμε ιδιαίτερα για την αφοσίωσή σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ζευγάρια που συμμετείχαν και μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές! Ακόμα ένα ευχαριστώ στον @vaggelis_konitopoulos και την @stellakonitopoulou_official που μας διασκέδασαν με τον μοναδικό τους τρόπο. Φυσικά και στην αγαπημένη μας @argyrakibessy_official που όχι μόνο μας ξεσήκωσε αλλά και μας γέμισε με την θετική της ενέργεια .

Θέλω επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς την Άντζελα Δημητρίου, που αν και αποχώρησε εχθές για προσωπικούς λόγους, θα παραμείνει πάντα στις καρδιές μας. Η συντροφιά της θα μας λείψει!

Σε αλλά νέα , σας ανακοινώνω με χαρά ότι οι @dora_panteli_ και ο @steliosdroumalias θα επιστρέψουν στο show μας! Ανυπομονούμε για την επιστροφή τους και για νέες συναρπαστικές εκπλήξεις που ετοιμάζουν για εσάς. Καλή Σαρακοστή και υπέροχο τριήμερο σε όλους! Αυτές οι μέρες ας είναι γεμάτες από χαρά , αγάπη και όμορφες στιγμές!», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This