Survivor: «Έσπασε» η κλίκα Ασημίνα-Παππά-Δαλάκα, η κόντρα του Σταμάτη και του Γιάννη και ο 3ος υποψήφιος

Κόκκινοι και μπλε έγιναν μαλλιά κουβάρια στο συμβούλιο του νησιού.

Must Read

Στο προχθεσινό συμβούλιο του νησιού ο Φάνης αποκάλυψε πως ο Αλέξης Παππάς του ζήτησε να τον σιγοντάρει στην επίπληξη που είχε κάνει πριν λίγες ημέρες στην Ασημίνα σχετικά με την συμπεριφορά της.

Ο Φάνης μιλώντας στην κάμερα του Survivor επεξήγησε τη βόμβα που έριξε στο συμβούλιο για το πλάνο Αλέξη σε βάρος της Ασημίνας.




Τα όσα ειπώθηκαν από τον Φάνη φαίνεται πως επηρέασαν την Ασημίνα γι’ αυτό και το συζήτησε με τον συμπαίκτη της. Η συζήτηση αυτή όμως δεν είχε την κατάληξη που ενδεχομένως να περίμενε…

«Αυτό ούτως ή άλλως θα γινόταν, η Ασημίνα θα είχε κακιώσει και θα είχε κρατήσει κάτι από το παρελθόν, και αυτό βγήκε στο προσκήνιο με αφορμή τη συζήτηση που έκανε ο Φάνης. Κάποια στιγμή θα το έλεγε», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Δεν γίνεται μπροστά σε μία ολόκληρη ομάδα, ένας παίκτης που έχουμε ζήσει τόσα πολλά μαζί, να με βγάζει κάρτα, μαζί με έναν άλλον παίκτη που τον έχει κατονομάσει εριστικό και ότι έχει έπαρση. Άρα παίζεται κάποιο παιχνίδι, βρώμικο; Καθαρό; Δεν ξέρω, θα δείξει», είπε η Ασημίνα.

Την ώρα όμως που η Ασημίνα εξέφραζε τους προβληματισμούς της στον Αλέξη, εκείνος ένιωσε θιγμένος επειδή τον αμφισβητεί η, μέχρι τώρα τουλάχιστον, φίλη του και αποχώρησε από την συζήτηση λέγοντάς της «μη μου ξαναμιλήσεις».

«Η κίνηση του Αλέξη να σηκωθεί και να φύγει έτσι, ήταν πολύ θέατρο, γιατί είναι ηθοποιός όπως ξέρουμε. Επειδή τον ξέρω τον Αλέξη δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να το κάνει σε εμένα αυτό. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι να κάνω. Να γελάσω ή να στενοχωρηθώ; Φάνηκε ότι αυτό ήταν προσποίηση, θέατρο, το καταλάβαμε όλοι», είπε για την αντίδρασή του Ασημίνα στην κάμερα του Survivor.




Στην συνέχεια οι δυο ομάδες παρευρέθηκαν στον στίβο μάχης για τον τρίτο αγώνα ασυλίας. Την ώρα που ο Σταμάτης αγωνιζόταν με τον Γιάννη Περπατάρη προκλήθηκε ένταση μεταξύ τους. Ο Σταμάτης στρίμωξε τον αντίπαλό του γιατί νωρίτερα εκείνος του τραβούσε τα πόδια.




Η ομάδα που κατάφερε τελικά να κερδίσει ήταν η μπλε.




Μετά τον αγώνα ο Σταμάτης, στο προσωπικό του que, έριξε τα βέλη του στον Γιάννη λέγοντας πως: «Αυτό που έγινε στον αγώνα με τον Γιάννη δεν μου άρεσε καθόλου. Είδα τον Γιάννη, για άλλη μία φορά, να μην σκέφτεται καν τη σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου του, που παίζει μαζί του. Έχουμε μπει στο έρπειν, κι επειδή προπορεύομαι λόγω της διαφοράς που έχουμε στην ταχύτητα, μου τραβάει τα πόδια για να με καθυστερήσει και να με κρατήσει πίσω».

«Ένιωθα ότι εκείνη τη στιγμή μπορώ να περάσω ολόκληρος πάνω από την κατασκευή. Κάποιες φορές νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν σκέφτεταi. Aπό τη στιγμή που δεν μπορεί να μπει σε διάλογο και να μιλήσει με κάποιον, κάνει το ίδιο και στα παιχνίδια. Δεν παίζει ποτέ με ευγενή άμιλλα, κοιτάζει πώς μπορεί να κλέψει και με δόλιο τρόπο να κερδίσει», πρόσθεσε.




Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε και στο συμβούλιο του νησιού με τον Σταμάτη να τονίζει ότι: «Αυτό που έγινε στο κοινό εμπόδιο ήταν ότι εγώ είχα προπορευτεί, ο Γιάννης ερχόμενος από πίσω αυτό που έκανε είναι να μου τραβήξει τα πόδια. Σε κάποια στιγμή ήρθε κάτω από το στήθος μου. Έβαζε τα χέρια του τραβώντας μου τα πόδια για να μην βγω. Έγινε το σκηνικό, εγώ προσπάθησα να βγω εκείνη τη στιγμή. Πολλές φορές έχει δείξει ότι δεν σκέφτεται την σωματική ακεραιότητα του συμπαίκτη του. Μπορεί να είχε χτυπήσει και ο ίδιος στο πρόσωπο. Εμένα δεν μου άρεσε! Ο Γιάννης κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε ενδεχομένως. Εγώ έχασα την συγκέντρωσή μου, εκνευρίστηκα και πήρε τον πόντο. Αυτό που έκανε ο Γιάννης ήταν λάθος», με τον Γιάννη να απαντά: «Σε τράβαγα από πίσω δηλαδή; Πιστεύω ότι αυτό που έκανα είναι για μήνυση πραγματικά. Σου ζητώ συγγνώμη… Μα είμαστε μέσα σε ένα παιχνίδι…».




Στο τέλος οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφήσουν τον παίκτη που θεωρούν πως είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά.

Στον τάκο βγήκε ο Γιάννης Περπατάρης, ο οποίος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε πως: «Το περίμενα το αποτέλεσμα, δικαιολογημένο. Κάποιοι μπορεί να βλέπουν ότι ο Χριστόφορος είναι τραυματίας και έχει προοπτικές, μπορεί να παίζει και το παρεάκι έναν ρόλο».




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This