Survivor: O Φάνης ξεμπρόστιασε τον Παππά και η «ανώριμη» Ασημίνα νιώθει προδομένη – Ο 2ος υποψήφιος

Ο Φάνης ζήτησε ανακωχή από τον Σταμάτη κι εκείνος δεν πείστηκε από τις προθέσεις του...

Must Read

Αλλαγές έγιναν πάλι στις ομάδες του Survivor αφού ο Φάνης Μπολέτσης και η Αναστασία Τσέρου πήγαν στην μπλε ομάδα, ενώ ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και η Δώρα Νικολή, μεταφέρθηκαν στην κόκκινη ομάδα.

Η αλλαγή αυτή πυροδότησε νέες κόντρες ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Ασημίνα στο προχθεσινό συμβούλιο του νησιού, ισχυρίστηκε, πως όσο ο Φάνης βρισκόταν στην κόκκινη ομάδα προσπαθούσε, με το στήσιμο των ματσαρισμάτων να ευνοήσει την Χρύσα.

Τις δηλώσεις αυτές σχολίασε χθες, στο προσωπικό της que η Χρύσα, χαρακτηρίζοντας την Ασημίνα ως ανώριμη.

«Χθες η Ασημίνα πήρε τον λόγο στον Συμβούλιο μόνη της για να πει ουσιαστικά ότι ο Φάνης με ευνοούσε στα ματσαρίσματα, όταν ήταν στην Κόκκινη ομάδα. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση σε αυτό, πάει να βγάλει κάτι άλλο προς τα έξω…», είπε αρχικά η παίκτρια της μπλε ομάδας και πρόσθεσε: «Με ό,τι στάλα ωριμότητας της έχει μείνει στα 24 της, γιατί πραγματικά είναι ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει στη ζωή μου, πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχουμε φυτρώσει, έχουμε αφήσει πίσω μας μια οικογένεια. Είναι απαράδεκτο να πετάει τέτοια υπονοούμενα απλώς για να βγάλει ίντριγκα και να δικαιολογήσει τα απαίσια ματσαρίσματά της».

Ο Φάνης από την στιγμή που μεταφέρθηκε και πάλι στην μπλε ομάδα, θέλησε να εμψυχώσει το ηθικό της ομάδας του γι’ αυτό αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω στην κόντρα του με τον Σταμάτη και να κάνουν μία νέα αρχή χωρίς εντάσεις.

Ο Σταμάτης όμως δεν είδε τις καλές προθέσεις του συμπαίκτη του, αντιθέτως θεωρεί πως η κίνησή του αυτή κρύβει κάποιο συμφέρον.

«Δεν ξέρω από που να το πιάσω και από που να το αφήσω. Από την μία, η δυναμικής της ομάδας μεγάλωσε, από την άλλη, εγώ με τέσσερα άτομα έκανα παρέα και δεν είναι κανένας εδώ πέρα. Η επιστροφή του Φάνη μου φαίνεται περίεργή απέναντι σε εμένα όταν έχουν γίνει τόσα πολλά. Ναι μεν γύρισε και μου ζήτησε να κάνουμε μια νέα αρχή. Μέχρι χθες με κακολογούσε, με κακοχαρακτήριζε, μου φώναζε και γενικά υπήρχε μια ένταση, κάτι το οποίο για να το πουν και οι υπόλοιποι στο συμβούλιο σημαίνει ότι είπε πολλά και σε αυτούς.

Αυτό με τρομάζει. Με τρομάζει να βλέπω σε έναν άνθρωπο την μια να σε βρίζει και την άλλη μέρα, για το δικό του συμφέρον, να αλλάζει τελείως συμπεριφορά. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτά που έχει πει για εμένα. Είναι σαν να με έχει κερατώσει κοπέλα 10 φορές και να λέω κεράτωσέ με άλλη μία»

Ακόμη έναν δύσκολο αγώνα είχαν να βγάλουν εις πέρας οι δύο παίκτες του Survivor. Όλο αυτό το διάστημα η τύχη ήταν με το μέρος των κόκκινων, ωστόσο χτες φαίνεται πως τα δεδομένα άλλαξαν και τη νίκη έφεραν οι μπλε με το τελικό πόντο να αναλαμβάνουν ο James και η Σταυρούλα έναντι του Περπατάρη και της Δαλάκα.
Ο James που έχει το παρατσούκλι του πρίγκιπα μετά τη λήξη του αγώνα, από τη χαρά του, έκανε πριγκιπική υπόκλιση.
Από την ημέρα που ο Φάνης μεταφέρθηκε στην μπλε ομάδα, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, κυρίως από τον Αλέξη Παππά, την Ασημίνα και τον Χριστόφορο. Στο συμβούλιο του νησιού τον κατηγόρησαν ότι έχει άσχημη συμπεριφορά όταν χάνει.

Ο Φάνης από την μεριά του αποκάλυψε πως ο Αλέξης Παππάς του ζήτησε να τον υποστηρίξει σε συμβάν σε βάρος της Ασημίνας. Η Ασημίνα νιώθει προδομένη από τον συμπαίκτη της, ενώ η Δαλάκα προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

Στην συνέχεια οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ψήφησαν τον παίκτης που θεωρούν πως προσφέρει τα λιγότερα για την ομάδα του.
Ο παίκτης που βγήκε στον τάκο μαζί με τον Νίκο Ρικουνάκη είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This