Τι απαντά το Πρώτο Θέμα για την διαρροή της μονταρισμένης συνομιλίας

«Εμείς κάναμε λοιπόν όπως πάντα την δημοσιογραφική μας δουλειά»

Must Read

Απάντηση δίνει το Πρώτο Θέμα στο δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα και τον σάλο που έχει προκαλέσει η αποκάλυψη για μονταζιέρα και παραποίηση των συνομιλιών σταθμάρχη και μηχανοδηγών στο έγκλημα των Τεμπών.

Η εφημερίδα γράφει σχετικά:

«Με αφορμή δημοσιεύματα και ανακοινώσεις της κυβέρνησης, της ΕΛΑΣ και κομμάτων της αντιπολίτευσης σχετικά με τις ηχογραφημένες συνομιλίες από το δυστύχημα των Τεμπών ξεκαθαρίζουμε τα εξής:

Το Πρώτο Θέμα εκείνες τις ημέρες έφερε πρώτο στη δημοσιότητα νομίμως καταγεγραμμένες συνομιλίες των πρωταγωνιστών του τραγικού δυστυχήματος που συγκλόνισε όλο τον κόσμο.

Τις δίκες μας αποκαλύψεις ακολούθησαν όλα ανεξαιρέτως τα Μέσα Ενημέρωσης και μάλιστα κάποια από αυτά τις εμπλούτισαν και επέκτειναν με εξίσου συγκλονιστικά ρεπορτάζ, νέα ηχητικά ντοκουμέντα και στοιχεία.

Εμείς κάναμε λοιπόν όπως πάντα την δημοσιογραφική μας δουλειά.

Φέραμε στο φως ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ από τα κρίσιμα χρονικά σημεία της εφιαλτικής βραδιάς στα Τέμπη. Έτσι ακριβώς όπως προέκυπταν από τις επίσημες ηχογραφημένες πολύωρες συνομιλίες που είχαν οι μοιραίοι πρωταγωνιστές της τραγωδίας μεταξύ τους, οι οποίοι άλλωστε ομολόγησαν από τη νύχτα του δυστυχήματος στις αρμόδιες Αρχές (απολογία του σταθμάρχη Βασίλη Σαμαρά στην ανακρίτρια στις 4-3-2023).

Τα υπόλοιπα είναι δουλειά της Δικαιοσύνης που παρέλαβε τα αρχεία με τις ενδοεπικοινωνίες από τις αρμόδιες Αρχές (ΕΛΑΣ) και όχι βεβαίως από τα ΜΜΕ.

Ταυτοχρόνως το Πρώτο Θέμα με δεκάδες ρεπορτάζ από τότε έως σήμερα έχει αναδείξει, πέραν της σωρείας των εγκληματικών ανθρωπίνων λαθών εκείνης της μαύρης νύχτας, και τις τραγικές αβελτηρίες των κυβερνήσεων, όσον άφορα στην διασφάλιση αυτομάτων συστημάτων ασφάλειας στα τρένα (σύμβαση ΌΣΕ 717). Αυτά για την ώρα.»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This