«Ψυχοκόρες»: Ο καλόκαρδος Μένιος στη σειρά του ΑΝΤ1-Ποιος είναι;

H σειρά που έχει αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς, προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 21:00, με διπλό επεισόδιο

Must Read

Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 έκανε πριν από μερικές εβδομάδες η σειρά “Ψυχοκόρες”, η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες.

Οι “Ψυχοκόρες” που έχουν αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς, προβάλλονται κάθε Τετάρτη στις 21:00, με διπλό επεισόδιο.

Ένα από τα πρόσωπα που κατάφεραν να αγαπηθούν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια είναι ο Μέλιος, τον οποίο ενσαρκώνει ο ηθοποιός Αναστάσης Λαουλάκος.

Ψυχοκόρες – Ποιος είναι ο Μέλιος;

Ο Μέλιος (Αναστάσης Λαουλάκος) είναι ένας φτωχός νεαρός βοσκός, που ζει σε μια καλύβα με μοναδική συντροφιά τον σκύλο του, τον Ζούκο. Είναι καλόψυχος, αγαθός, αφελής και απονήρευτος. Άπειρος από γυναίκες, αλλά και από κοινωνικές συναναστροφές, ο Μέλιος συνεννοείται καλύτερα με τα ζώα, που φροντίζει, παρά με τους ανθρώπους. Όταν η Φρόσω θα βρεθεί μπροστά του σε ανάγκη, θα τη βοηθήσει απλόχερα χωρίς να ζητήσει κανένα αντάλλαγμα. Θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα της σταθεί μετά τον αποχωρισμό από τις αδερφές της και στο πρόσωπό του θα αντικρύσει το απόλυτο καλό, μέσα στον εφιάλτη που η ίδια βιώνει, γνωρίζοντας το απόλυτο κακό. Ο Μέλιος θα δείξει στη Φρόσω πώς είναι η ανιδιοτελής, αγνή αγάπη, που δεν λογαριάζει ούτε τα πλούτη ούτε την εξωτερική εμφάνιση, και θα την κάνει να ονειρευτεί και πάλι.

Facebook : @psyxokores.ant1tv

Instagram: @psyxokores

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This