Ράδιο Αρβύλα: Πρώτοι & τον Μάρτιο – Τους παρακολούθησαν 1.509.298 τηλεθεατές

Τα βράδια στις 20:00, όλοι οι τηλεοπτικοί δρόμοι οδηγούν στην καυστική σάτιρα και στους μοναδικούς «Ράδιο Αρβύλα» που συνεχίζουν να μονοπωλούν την παρέα μας για 17η σεζόν

Must Read

Οι «Ράδιο Αρβύλα» και τον Μάρτιο ήταν πρώτοι στη ζώνη προβολής τους στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 20,3%, και 2,6 μονάδες μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση άγγιξαν όπως μόνο αυτοί ξέρουν τα σοβαρά και τα ευτράπελα της πολιτικής, κοινωνικής και τηλεοπτικής επικαιρότητας, έχοντας μαζί τους καθημερινά κατά μέσο όρο περίπου 1.509.298 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, έστω για 1’.

Ραντεβού με το ανατρεπτικό χιούμορ της πιο δυνατής ομάδας της τηλεόρασης έδωσαν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες σχεδόν όλων των ηλικιών, που της χάρισαν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, αλλά και μεγάλη ανταπόκριση μέσα από τα video και τα μηνύματά τους.

Τα βράδια στις 20:00, όλοι οι τηλεοπτικοί δρόμοι οδηγούν στην καυστική σάτιρα και στους μοναδικούς «Ράδιο Αρβύλα» που συνεχίζουν να μονοπωλούν την παρέα μας για 17η σεζόν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This