Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντάει στον Γιάννη Πλούταρχο: «Ρε παιδιά, μην ψάχνεστε στα καλά καθούμενα»

Must Read

Ντόρο προκάλεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη δήλωσή που έκανε χθες μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει, ότι δεν θα ήθελε για καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο στο «The 2Night Show».

Ο γνωστός τραγουδιστής από την μεριά του δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ τους και πως ο παρουσιαστής αστειευόταν.

Τι ισχύει όμως τελικά; Πράγματι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του ερμηνευτή.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου έστειλε μήνυμα στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και εκείνος απάντησε στα όσα είπε ο Γιάννης Πλούταρχος μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Εννοείται ότι κάνω πλάκα για τον Γιάννη Πλούταρχο. Ρε παιδιά, μη ψάχνεστε στα καλά καθούμενα. Από την άλλη, πρέπει να σκέφτομαι κι εγώ διπλά και τριπλά τι λέω όταν πάω να κάνω πλάκα. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένος και θαυμάζω τόσο πολύ τον Πλούταρχο σε ό,τι αφορά τον τρόπο της οικογένειάς του, και τους έδωσα συγχαρητήρια σαν γονείς.

Έλα Παναγία μου. Γιάννη, να είσαι καλά όπου κι αν είσαι. Δεν τον έχουμε καλέσει ποτέ στην εκπομπή. Δεν τον κάλεσα γιατί δε βγαίνει… Φιλιά πολλά στον Γιάννη Πλούταρχο. Να είναι καλά και αυτός και η οικογένειά του, που τη θαυμάζω ιδιαίτερα», είπε χαρακτηριστικά.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This