Καταιγιστικές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» – Προβληματισμός στον ΑΝΤ1 με τα spoilers

Must Read

Πονοκέφαλο και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στο κανάλι του Αμαρουσίου η… χιονοστιβάδα από spoilers για το πιο επιτυχημένο σίριαλ των τελευταίων ετών, που έχει «μαντρώσει» τους τηλεθεατές στο σπίτι!

Οι διαρροές, που γίνονται με καταιγιστικό ρυθμό για τις εξελίξεις στις ζωές των ηρώων της σειράς-φαινόμενο «Άγριες μέλισσες», έχουν θέσει σε συναγερμό τους υπευθύνους του σταθμού, που προσπαθούν να βρουν τρόπο να τις σταματήσουν.

Δείτε επίσης: Από το Διαφάνι στο… Κολοκοτρωνίτσι η Θεοφανία Παπαθωμά

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» και τη Μαρία Ανδρέου, το γραφείο Τύπου του Ant1 έχει ζητήσει από τους ηθοποιούς της σειράς να είναι ιδιαίτερα φειδωλοί στις αποκαλύψεις τους -και, δη, στις τηλεοπτικές εκπομπές άλλων καναλιών- για τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών στο χωριό Διαφάνι.

Οι περισσότεροι ηθοποιοί ακολουθούν την οδηγία, αλλά σε μια μεγάλη παραγωγή η πληροφορία για το τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς μπορεί να δοθεί από τον οποιονδήποτε…

Έτσι αυτήν την περίοδο και καθώς κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη των ηρώων, σαν κεραυνός εν αιθρία αναμένεται να πέσει στο Διαφάνι η είδηση πως ένας ιατροδικαστής θέλει να ανοίξει ξανά την υπόθεση του Γιάννου (Ιωάννης Αθανασόπουλος) και να κάνει εκταφή του άψυχου σώματός του για να εξακριβωθεί αν πρόκειται για δολοφονία η αυτοκτονία. Ο Δούκας (Λεωνίδας Κακούρης) πανικοβάλλεται, ενώ και οι αδελφές Σταμίρη αρχίζουν να έχουν ξανά ενοχές για όσα έκαναν.

Ο Μιλτιάδης (Γιώργος Γάλλος) θέλει να δικαιωθεί το παιδί του. Μάλιστα είναι έτοιμος να εναντιωθεί στον Δούκα, αν το πόρισμα του ιατροδικαστή δείξει πως ο Γιάννος δολοφονήθηκε και δεν έδωσε μόνος τους τέλος στη ζωή του, καθώς όλο αυτό το διάστημα υποψιάζεται πως ο αδελφός του είναι ικανός να έχει σκοτώσει το αγόρι του. Τι πόρισμα θα βγάλει ο ιατροδικαστής;

Για τον Δούκα όμως σφίγγει ο κλοιός… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θωμάς Κυπραίος (Γιάννης Στάνκογλου) αποφασίζει να ψάξει σε βάθος την ιστορία για να διαλευκάνει αν τελικά ο Δούκας έχει ανάμειξη στον θάνατο του Γιάννου.

Ο Κυπραίος βρίσκει στοιχεία και είναι σίγουρος ότι πρόκειται για έγκλημα. Τα spoilers θέλουν έναν βοσκό να είδε τους φονιάδες όταν κρεμούσαν τον Γιάννο στο δέντρο. Με αυτό το στοιχείο ο Κυπραίος θα εκβιάσει τον Δούκα για να πάρει αυτά που θέλει, αλλιώς θα τον στείλει φυλακή. Τελικά τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει….

Δείτε επίσης: Εμβληματικές προσωπικότητες παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ευτυχία» (video)

Ο Θωμάς Κυπραίος θέλει να αποκτήσει κτήματα και την Ελένη (Μαρία Κίτσου). Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη έχει μείνει έγκυος από τη νύχτα πάθους με τον Λάμπρο (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) και, προκειμένου να μη γίνει η δακτυλοδεικτούμενη στο χωριό, δέχεται την πρόταση γάμου του Θωμά.

Μάλιστα θα του αποκαλύψει την αλήθεια και εκείνος θα δεχτεί να γίνει ο πατέρας του παιδιού της. Όταν μαθαίνει ο δάσκαλος ότι η Ελένη θα παντρευτεί τον Θωμά καταρρέει, ενώ η Μυρσίνη, τρελαμένη από τον έρωτά της για τον Κυπραίο, ετοιμάζεται να του δώσει ένα γερό μάθημα.

Όμως, ξαφνικά βγαίνει στο προσκήνιο μια είδηση που θα συγκλονίσει την οικογένεια Σεβαστού: Ο Νικηφόρος (Αναστάσης Ροϊλός) δεν είναι γιος του Δούκα, αλλά ο καρπός του έρωτα της Μυρσίνης με έναν παράνομο έρωτα. Ο Δούκας θα σοκαριστεί από την αποκάλυψη και θα πετάξει τη Μυρσίνη έξω από το σπίτι, ενώ ο Νικηφόρος θα διακόψει κάθε σχέση μαζί της.

Στο μεταξύ ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει τη ζωή του με τη Βιολέτα (Θεοφανία Παπαθωμά). Η απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε μετά τη διαπόμπευσή της από τον Κωνσταντή (Γιάννης Κουκουράκης) και η συμπαράσταση του Μιλτιάδη την έχει συγκινήσει.

Οι φήμες θέλουν τον Μιλτιάδη να της κάνει πρόταση γάμου, με τον Κωνσταντή να τρελαίνεται από τη ζήλια του και να καταλαβαίνει -έστω και αργά- το λάθος του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This