Survivor: Η μοναξιά «χτύπησε» τον Σταμάτη – Η ασυλία που έφερε εντάσεις και ο παίκτης που βγήκε στον τάκο

Η ανακοίνωση βόμβα του Λιανού.

Must Read

Η Χρύσα έβαλε τα δυνατά της και κατάφερε να παραμείνει στο Survivor κάτι το οποίο ενδεχομένως να μην περίμεναν οι κόκκινοι, εξαιτίας του τραυματισμού της.

Η Χρύσα «παραπονιόταν» ότι πονάει το πόδι της, ωστόσο, όπως ισχυρίστηκαν οι Διάσημοι, δεν φάνηκε να ισχύει κάτι τέτοιο στη μονομαχία.

«Η Χρύσα τελικά μας έδειξε ότι ναι, όντως έχει σοβαρό πρόβλημα στο πόδι της! Την είδαμε, ώπα ώπα, να τρέχει σαν άλογο κούρσας. Πρώτη φορά βλέπω την Χρύσα να τρέχει τόσο γρήγορα. Τελικά όμως η απειλή της, ότι εάν την ψηφίσουν θα πάει στη μονομαχία και θα φύγει περπατώντας, θα αποχωρήσει δηλαδή από το Survivor, ήταν μόνο απειλή και τίποτα άλλο» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.




«Επειδή έπαιξα με την Χρύσα πρώτη, μου είχε πει ότι πονάει ακόμα. Την ρώταγα κάθε φορά που ανεβαίναμε εκεί να ξεκινήσουμε το αγώνισμα, αν είναι καλά και αν είναι το πόδι της καλά και μου έλεγε «ναι, πονάω». Οπότε προσπαθούσα και γω να μην τρέξω στο 100%, να πάμε πιο μαζί και την είδα ότι έβαζε κανονικά ταχύτητα! Δεν την είδα να ταλαιπωρείται τόσο πολύ όσο περιμέναμε», είπε η Άιρα από την μεριά της.




Την ίδια άποψη όμως έχει και ο Σταμάτης του οποίου οι απόψεις φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα ταυτίζονται με αυτή των μπλε.




Είναι αντιληπτό πως ο Σταμάτης δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά με τους συμπαίκτες του. Δυστυχώς ο 33χρονος επιχειρηματίας αισθάνεται ότι δεν έχει σε κάποιον να πει τον πόνο του. Έτσι λοιπόν μετέτρεψε τον φίλο του Μόι σε και καρύδα και τον «έφερε» καλύβα.

«Ασχολούμαι με την καλύβα μου και το ψαροντούφεκο… παρ’ όλα αυτά δεν σταμάτησα εκεί.. Με συγκίνησε πολύ το έπαθλο επικοινωνίας. ένιωσα την ανάγκη να κάτσω να πω και άλλα πράγματα, να φέρω στον Άγιο Δομίνικο τον φίλο μου τον Μόι να τα πούμε… Ο Μόι είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους που έχω έξω από το παιχνίδι, στην πραγματική μου ζωή. Και βρήκα μια καρύδα και ζωγράφησα το χέρι μου πάνω ώστε να μπορούμε να τα λέμε…

Του έλεγα την άποψή μου, του έλεγα τις σκέψεις μου. Μου έλεγε και αυτός τις δικές μου. Πολλές φορές θα μου έλεγε τι βλακείες είναι αυτές που σκέφτεσαι γιατί η αλήθεια είναι ότι εδώ πέρα μέσα είναι πάρα πολύ δύσκολο και πάρα πολύ ψυχοφθόρο να μην μπορείς να μιλάς με τους δικούς σου.

Η αλήθεια είναι ότι στην δική μου ομάδα δεν είναι κανένα από τα άτομα που κάναμε παρέα, έχω μείνει λίγο μόνος, ξέρω ποιος είμαι ξέρω γιατί έχω έρθει και θα συνεχίσω δυναμικά να αγωνίζομαι για τους στόχους τους δικούς μου…», είπε ο παίκτης της μπλε ομάδας στο προσωπικό του que.




Σε δύο υποομάδες έχει χωριστεί η κόκκινη ομάδα, αφού στο στόχαστρο έχει βρεθεί ο Γιάννης και ο Γκιουλέκας, οι οποίοι, σύμφωνα με την Ασημίνα και τον Αλέξη Παππά, οι δύο εν λόγω παίκτες λειτουργούν για το συμφέρον των αντιπάλων τους.




Η κόντρα ανάμεσα στους μπλε και στους κόκκινους καλά κρατεί αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και δυναμώνει την ώρα των αγωνισμάτων.

Έτσι λοιπόν δεν έλειψαν οι εντάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα για την πρώτη ασυλία με τους κόκκινους να ξεσπάνε για τον πόντο που πήρε ο Φάνης.




Ο Σταμάτης εκνευρίστηκε με τους συμπαίκτες του καθώς ένιωσε ότι τον υποτιμούν και φυσικά οι κόκκινοι έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν.




Παρόλες τις εντάσεις οι μπλε κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.




Η ώρα του συμβουλίου έφτασε και παρουσιαστής του reality επιβίωσης ανακοίνωσε στις δύο ομάδες η μεγάλη αλλαγή που επρόκειτο να γίνει τις επόμενες ημέρες και αυτό δεν είναι άλλο από το πάρτι ένωσης των δύο ομάδων.

«Αυτή η ανακοίνωση αφορά στην σπουδαιότητα των υποψηφιοτήτων από εδώ και πέρα. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε πάικτη και παίκτρια, να αποφύγει αρχικά, την υποψηφιότητά του, και φυσικά την αποχώρηση από τον παιχνίδι. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες. Γιατί σε δύο εβδομάδες από τώρα έρχεται ένας μεγάλος σταθμός του παιχνιδιού, το πάρτι της ένωσης.

Αυτό σημαίνει ότι στις επόμενες δύο εβδομάδες κάθε συμβούλιο έχει ξεχωριστή βαρύτητα, στην ουσία, σηματοδοτεί την πρώτη νίκη σας στο παιχνίδι…» είπε ο Γιώργος Λιανός.




Στην συνέχεια οι παίκτες των δύο ομάδων συζήτησαν τα όσα τους προβληματίζουν με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας έντονος τσακωμός για την φιλία του James με τον Γιώργο Γκιουλέκα.

«Δεν μπορώ να δείξω εμπιστοσύνη στην κόκκινη ομάδα. Μετά το πέναλτι που με εξέθεσαν χωρίς να γίνει καμία συζήτηση, όπως δεν έγινε συζήτηση στα 4 συμβάντα που έπαιρναν 8 άτομα τον λόγο και ήταν απέναντί μου» είπε πρώτος ο Γιώργος Γκουλέκας

«Το πρόβλημα είναι ότι ένας παίκτης από τους Μπλε και ένας παίκτης από τους Κόκκινους να κάνουν τη δική τους ομάδα» τόνισε ο Αλέξης Παππάς και συνέχισε: «Γιωργάκη να σου πω κάτι; Αφού ήρθες για μουχαμπέτι, μην παίζεις».




Επίσης ο Σταμάτης δεν δίστασε να εκφράσει τα παράπονά του προς τους συμπαίκτες του επειδή δεν τον έβαλαν να παίξει για τον τελευταίο πόντο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το συμβούλιο, εκνευρισμένος.




Τέλος οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση. Η πρώτη υποψήφια που βρέθηκε στον τάκο γι’ αυτήν την εβδομάδα είναι η Ιωάννα Τζαβέλα.

«Είμαστε σε ένα στρατηγικό Survivor και η κίνηση αυτή θα μπορούσε να είναι στρατηγική. Αφήνω αυτό εδώ και δεν θα πω κάτι άλλο», είπε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This