Survivor: Έξαλλοι ο James και η Σταυρούλα με τον Φάνη, η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνία και η παίκτρια που αποχώρησε

Τα υποτιμητικά λόγια του Φάνη για τον Χριστόφορο.

Must Read

Στο προχθεσινό συμβούλιο το ενδιαφέρον μονοπώλησαν ο Σταμάτης, ο Αλέξης και η Ασημίνα. Όλα ξεκίνησαν όταν την ώρα που αγωνιζόταν η Ασημίνα με την Χρύσα, ο Σταμάτης ευχήθηκε να πέσει η παίκτρια της κόκκινης ομάδας με τον Αλέξη να του κάνει επίπληξη. Ο Σταμάτης ενώ εξήγησε πως το εννοούσε και ζήτησε συγνώμη, τα έβαλε με τον Αλέξη για τον τρόπο που του μίλησε.

Η Ασημίνα ένιωσε για ακόμη μία φορά ότι βάλλεται λόγω του τραυματισμού της και στο προσωπικό της que τόνισε πως: «Δεν μπορώ να έρχομαι σε αντιπαράθεση με επαγγελματίες συγγνωμάκιες»




Στο μεταξύ το παρεάκι James, Σταυρούλα και Φάνη αρχίζει να σπάει καθώς ο Φάνης την τελευταία εβδομάδα φαίνεται να έχει αλλάξει συμπεριφορά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του James και της Σταυρούλας, δεν είναι και η καλύτερη εβδομάδα του Φάνη, αγωνιστικά τουλάχιστον και φαίνεται να ενοχλείται που ο Γιώργος Γκιουλέκας αποδίδει καλύτερα.

Η Σταυρούλα μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, εξέφρασε την ενόχληση της που ο συμπαίκτης της, της έριξε ουσιαστικά το φταίξιμο που έχασαν τον πόντο στο flag race ενώ τόνισε πως τον έχει κουράσει η συμπεριφορά του.

«Έπρεπε να αφήσει εμένα να το κάνω, έκανε 100 ώρες, δεν είμαι η μαμά του», είπε μεταξύ άλλων.




Παρόλες όμως τις αντιπαραθέσεις, τόσο οι κόκκινοι όσο και οι μπλε ενώνονται σαν μία γροθιά όταν πρόκειται να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι μαχητές μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν γράμματα από τις οικογένειές τους εάν κερδίσουν. Στο άκουσμα αυτό, όλη η μπλε ομάδα ξέσπασε σε κλάματα.

«Το μυαλό μου πάει κατευθείαν στην μητέρα μου και στον πατέρα μου, αλλά θα ήθελα ένα γράμμα και από την γυναίκα μου, δεν λέω ψέματα…», είπε συγκινημένος ο Θοδωρής, με τον Γιώργο Λιανό να του αποκαλύπτει πως: «Θοδωρή εσύ το μεγάλο έπαθλο το έχεις κερδίσει ήδη και βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα και αναφέρομαι στο παιδί σου. Μπορώ να σου πω, λοιπόν, ότι η γυναίκα σου που σε αγαπάει πάρα πολύ, η Αλεξάνδρα, έχει στείλει ένα πολύ γλυκό και περιγραφικό μήνυμα για τις στιγμές που ζει μαζί με το μωρό σας».




Την συγκίνηση της δεν έκρυψε και η Αναστασία Τσέρου η οποία περιμένει με ανυπομονησία ένα γράμμα από τον πατέρα της.

«Κοίτα να δεις, πώς πολλές φορές οι άνθρωποι ξεπερνούν αυτά που πιστεύουμε γι’ αυτούς και ο κύριος Φίλιππος κάθισε με υπομονή και έγραψε ένα γράμμα για να το στείλει με πολλή αγάπη», της είπε ο παρουσιαστής.




Η Χρύσα από την μεριά της εξέφρασε την αδυναμία που έχει στην μαμά της. «Δεν ξέρω αν μου έχει στείλει η μαμά μου πώς θα το διαχειριστώ», είπε με δάκρυα στα ματια.




Έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν και παθιάστηκαν λίγο παραπάνω από το κανονικό.

Η Ασημίνα μάλιστα φώναζε στον συμπαίκτη της να κουνήσει τη δοκό για να πέσει ο αντίπαλος και φυσικά οι παίκτες της μπλε ομάδας εκνευρίστηκαν μαζί της δεδομένου ότι κάτι παρόμοιο είχε φωνάξει και ο Σταμάτης για εκείνη.




Η μπλε ομάδα έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει να κερδίσει αυτό το έπαθλο γι’ αυτό θα έκανε τα πάντα, ακόμη και να δώσει και το βρακί της για τη νίκη της ομάδας της όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός την ώρα που ο Φάνης έδωσε το μαγιό του στην Σταυρούλα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να ξεσπάν στα γέλια.




Το προβάδισμα των κόκκινων έφερε εντάσεις στον πάγκο της μπλε ομάδας ειδικά όταν ο Φάνης ξεκίνησε να τονίζει τα λάθη της ομάδας του με τον James να ξεσπάει και να αρχίζει να του φωνάζει: «Μου λες να παίξουμε μόνο με την Σταυρούλα; Μα με έχετε τρελάνει ρε μαλ…! Με έχετε τρελάνει! Δηλαδή αυτό που κράζουμε θα κάνουμε ρε;» 

«Ρε γιατί φωνάζεις;» ρώτησε τότε ο Φάνης Μπολέτσης για να απαντήσει ο James, «γιατί με έχετε τρελάνει ρε Φάνη».

«Δεν θα μου φωνάζεις! Ό,τι θες θα μου το λες ήρεμα», του τόνισε ο Μπολέτσης με την Σταυρούλα να επισημαίνει πως: «Το θέμα δεν είναι ότι κάνουμε κάτι που κράζουμε όταν δύο παίκτριες φοβούνται, εγώ δεν θέλω να παίζουν και να φοβούνται…».

Τότε ο Φάνης της είπε: «Κάτσε να ξεκουραστείς…», κάτι που την εξόργισε.

«Δεν θέλω να ξεκουραστώ ρε παιδιά. Μη με εκνευρίζετε σήμερα», είπε φωνάζοντας η παίκτρια της μπλε ομάδας.

«Χαλάρωσε!», συνέχισε ο συμπαίκτης της για του πει: «Όχι, εσύ να χαλαρώσεις. Φάνη μη μου μιλάς αυτή τη στιγμή! Δεν θα ανεχόμαστε πάντα όλοι εμείς εσένα».




Η Σταυρούλα ήταν τόσο έξαλλη που έφυγε από τον πάγκο και ξοπίσω της έτρεξε ο James.

«Με έχει φτάσει ως εδώ, εχθές πετούσε πράγματα και τον δικαιολογούσαμε κιόλας. Δεν βγήκαμε να πούμε κάτι που η συμπεριφορά του δεν είναι ωραία αυτή την εβδομάδα. Και όταν μιλάμε για την επικοινωνία μου δεν θέλω να μείνω έξω. Θέλω να παίξω συνεχόμενα run…», εξομολογήθηκε η Σταυρούλα στον συμπαίκτη της.




Τον αγώνα τελικά κέρδισαν οι κόκκινοι.




Η συμπεριφορά του Φάνη συζητήθηκε και στις δύο ομάδες μετά τη λήξη του αγώνα με την Δαλάκα να σχολιάζει πως: «Και οι Μπλε αντιλαμβάνονται πράγματα που δεν τους αρέσουν στον Φάνη»




Και η Σταυρούλα από την μεριά της εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την συμπεριφορά του Φάνη.




Ο James από την μεριά του τόνισε πως ο Φάνης έχει δύσκολο χαρακτήρα αφού θέλει π’αντα να γίνεται το δικό του. Στην συνέχεια αποκάλυψε πως τόσο εκείνος όσο και ο Γιώργος Γκιουλέκας έχουν κάπως απομακρυνθεί από τον Φάνη εξαιτίας του ότι υποτίμησε τον Χριστόφορο επειδή εργάζεται ως διανομέας.




Στην συνέχεια ακολούθησε η μονομαχία με τον Γιάννη Περπατάρη να θεωρεί πως η αποχώρηση της Σταυρούλας, θα έκανε καλό στην κόκκινη ομάδα. 

Να θυμίσουμε πως η Σταυρούλα ήθελε πολύ να παραμείνει ο Γιάννης όταν βρέθηκε σε μονομαχία και ας είναι παίκτης της αντίπαλης, από εκείνη, ομάδας.




Τελικά τον δρόμο της επιστροφής είδε η Ιωάννα Τζαβέλα.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This