Survivor: Ο Γκιουλέκας είναι το «μαύρο πρόβατο» της κόκκινης ομάδας – Ο παίκτης που αποχώρησε

Φουντώνει το ειδύλλιο Σταυρούλας - Περπατάρη!

Must Read

Ο κακός χαμός έγινε στο προχθεσινό αγώνισμα με τους κόκκινους, όταν ο Γιάννης και ο Γκιουλέκας αποφάσισαν να μην αγωνιστούν λόγω τραυματισμού, ενώ ο γιατρός τους είχε δώσει το «πράσινο φως».

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε και την επόμενη ημέρα στην καλύβα με τον Αλέξη Παππά να ξεσπά κατά των συγκεκριμένων συμπαικτών του κάνοντας λόγο πως με την κίνησή τους αυτή ευνόησαν τους μπλε.

«Προσπάθησα να μιλήσω με κάποια παιδιά για να καταλάβω τι ακριβώς συνέβη χθες και μου είπαν ότι ο Γιάννης παράτησε το παιχνίδι και πέταγε τους στόχους στον γάμο του Καραγκιόζη και ότι ο Γιώργος αποφάσισε πως είναι κουρασμένος μόλις έχασε απ’ τον Σταμάτη, αλλά ξαφνικά ξεκουράστηκε στο flag race…», είπε αρχικά στην κάμερα του Survivor.

«Δεν καταλαβαίνω, όταν παίρνει ένας παίκτης τόσα χάπια, όσα λέει ότι παίρνει, θα αλλάξει κάτι στο σώμα του μέσα σε 15 λεπτά ξεκούρασης; Δεν ήμουν παρών, αλλά 8 άτομα είπαν ότι κάποιοι προσπάθησαν να παρατήσουν το παιχνίδι για να επωφεληθεί η Μπλε ομάδα. Αφού το είδαν 8 άτομα, δεν είναι ηλίθιοι. Δεν μπορεί να γράφει στο κούτελό τους τη λέξη “μ…ς”. Δεν γίνεται να το δεχτούμε και να πούμε στα παιδιά “Ευχαριστούμε που το γράψατε αυτό”. Πρέπει να ξέρουν ότι κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας», συμπλήρωσε στην συνέχεια.

«Αυτό που με προβληματίζει στο όλο θέμα είναι αν τελικά έβαλε το χέρι του ο Τζέιμς για να υπερασπιστεί τον Σταμάτη και να μην βγει υποψήφιος, γιατί ο Τζέιμς θα ήταν επόμενος στη λίστα. Τα παιδιά μου είπαν, πως μόλις πήραν το πέναλτι, ο Γιάννης και ο Γιώργος βρίσκονταν στην αντίπαλη ομάδα και μιλούσαν ο ένας στο αυτί του άλλου. Μου γεννά πολλά ερωτήματα, και δεν είμαι χαζός, ούτε τα παιδιά είναι χαζά, δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλοι το είδαν, αλλά αυτοί οι δύο δεν έχουν σφάλλει», δήλωσε μεταξύ άλλων στο προσωπικό του que.




Οι κόκκινοι δεν πείστηκαν από τους λόγους τους λόγους που ήθελε ο Γκιουλέκας να πάρει πέναλτι και η Κατερίνα Δαλάκα ζήτησε για ακόμη μία φορά από την παραγωγή να μεταφερθεί ο εν λόγω παίκτης στην αντίπαλη ομάδα.

«Για εμένα είχε λήξει το θέμα, έπρεπε να έρθουμε εδώ να παλέψουμε για τον σημερινό αγώνα και γι’ αυτό δεν ψήφισα τον Γκιουλέκα αλλά τον Χριστόφορο. Αν συνεχιστεί αυτό το θέμα, το λέω ανοιχτά ότι θα τον ψηφίσω. Δεν είπα τη γνώμη μου στους υπόλοιπους, ψηφίζω αγωνιστικά πάντα, ο Γκιουλέκας είναι πολύ ανώτερος», είπε αρχικά η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

«Χθες ψηφίσαμε τον Χριστόφορο και δεν άρεσε αυτό στον Γιώργο, γιατί λέει ότι το συνεννοηθήκαμε, ότι τον κρατάμε γιατί μας συμφέρει. Εγώ προτείνω τώρα στην παραγωγή ο Γιώργος να πάει απέναντι, να μείνουμε μόνοι μας, δεν μας πειράζει. Να ‘ναι καλά και αυτός, και εμείς. Δεν εκμεταλλευόμαστε κανέναν, αλλά δεν μου άρεσε αυτή η στάση», κατέληξε.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αλέξης Παππάς ο οποίος εξέφρασε το δικό του πόρισμα, απαιτώντας από τον Γκιουλέκα να μην έχει καμία επικοινωνία με τον James.

«Αν συνεχίσει να κάνει παρέα με τον Τζέιμς, με βάζει σε σκέψεις ότι η εμπιστοσύνη κλονίζεται πολύ σοβαρά και την επόμενη εβδομάδα να ψηφίσω και τον Γιώργο. Άκουσα ότι χθες δεν είπε ένα “μπράβο” και δεν είναι σωστό. Καθένας έχει δικαίωμα να χτυπάει, αλλά να σεβόμαστε τους υπόλοιπους. Δεν γίνεται να σε στοχοποιήσουμε, αφού είσαι παιχταράς, σε θέλουμε στην ομάδα. Αλλά τουλάχιστον θέλουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα να μην έχεις επικοινωνία με την απέναντι ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Παππάς με τον Γκιουλέκα να απαντάει: «Δεν είδα κανέναν από την ομάδα να ενδιαφέρεται για την ψυχολογία μου, ούτε είδα καμία στήριξη και κατανόηση, ούτε σήμερα το πρωί που άνοιξαν το θέμα. Χθες είπε σαν καλοθελητής ο Αλέξης ότι θα μου κάνει κακό στα social media και σε επικοινωνιακό επίπεδο στον έξω κόσμο να μιλάω με παίκτη αντίπαλης ομάδας. Αν νιώσω την ανάγκη θα κάνω παρέα με τον Τζέιμς σε κάθε ευκαιρία, αν νιώσω ότι θα μου δώσει μία ανάσα και ένα ψυχολογικό boost. 100% θα ξαναβρεθώ με τον Τζέιμς σε αυτή την κατάσταση».




Τελικά οι κόκκινοι κατάφεραν να αφήσουν στην άκρη όποιες διαφορές έχουν και κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού.




Δυστυχώς όμως οι κόκκινοι θα έπρεπε να αποχαιρετήσουν έναν από τους συμπαίκτες τους. Ένας από τους μονομάχους ήταν και ο Γιάννης Περπατάρης και η Σταυρούλα δεν μπόρεσε να αντέξει στην σκέψη ότι μπορεί να αποχωρήσει ο «φίλος» της. Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και φημολογείται πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Η Σταυρούλα μάλιστα δεν δίστασε να συναντήσει τον αγαπημένο της στην καλύβα του.




«Τα νέα του Αγίου Δομινίκου ταξιδεύουν γρήγορα. Έχει φτάσει και στα αυτιά μας ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στη Σταυρούλα και στον Γιάννη, έχουμε ακούσει για κάποιες νυχτερινές επισκέψεις. Κουμπάρος σίγουρα θα είναι ο Γκιουλέκας, ή ο Φάνης με τη Χρύσα. Μιας και βλέπω μπροστά είχα κάνει εκκλησάκι δύο μήνες πριν, θα τους κλείσω ημερομηνία και ποιος ξέρει, μπορεί να έχουμε και βαφτίσια! Ευτυχώς έχουμε και Παππά, τον Αλέξη, που ενώνει με δεσμά τους ανθρώπους. Άντε και στα δικά μας οι ελεύθεροι», σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα για το νέο ζευγάρι του Άγιου Δομίνικου.

«Είναι ώρα να μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο», αναρωτήθηκε ο Αλέξης Παππάς, με τους συμπαίκτες του να συμφωνούν. «Θα σταματήσει το παιχνίδι να λέγεται Survivor, θα λέγεται το παιχνίδι της αγάπης», συμπλήρωσε από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου.




Η Σταυρούλα από την μεριά της έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή της για το ποιος θέλει να παραμείνει στο reality επιβίωσης.

«Δεν θα ηρεμήσουμε, εννοείται ότι θα φωνάζουμε επειδή τη δική μου φωνή την ακούει πολύ. Θέλω πολύ να παραμείνει και στο παιχνίδι, δεν μου λέει κάτι ότι είναι καλός παίκτης… Το μόνο που θέλω είναι να παραμείνει ο Γιάννης», τόνισε χαρακτηριστικά.




Η Σταυρούλα ανησυχεί για το μέλλον του Γιάννη γι’ αυτό έβγαλε δόντια όταν είδε τον Jamesνα συμβουλεύει τον Ρικουνάκη πως να κερδίσει τον αγρότη.




Οι προσευχές της εισακούστηκαν αφού ο Γιάννης παρέμεινε στο παιχνίδι. Ο παίκτης που αποχώρησε τελικά ήταν ο Νίκος Ρικουνάκης.

«Ήταν μία τρελή εμπειρία, το χάρηκα όσο μπορούσα. Φεύγω με μισή καρδιά, αλλά κρατάω τις φιλίες που έκανα αυτό τον καιρό. Έδωσα ψυχή και σώμα σήμερα, χάρηκα για τη φιλία που κάναμε και εύχομαι ο καθένας να βρει αυτό που στοχεύει να κάνει», είπε ο πρώην πλέον παίκτης, μετά το τέλος του αγώνα.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This