Survivor: Περπατάρης και Γκιουλέκας αρνήθηκαν να αγωνιστούν και έγινε χαμός – Ο 4ος υποψήφιος

Τι ζήτησε η Δαλάκα από την παραγωγή;

Must Read

Ο τρίτος υποψήφιος γι’ αυτήν την εβδομάδα είναι ο Γιάννης Περπατάρης, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει, όπως λέει και ο ίδιος ο James, την θεωρία του περί κλίκας. Ο παίκτης της μπλε ομάδας ισχυρίζεται πως ο Γιάννης ψηφίστηκε επειδή μία ομάδα πέντε ατόμων συνεννοήθηκε να ψηφήσουν εκείνον αντί για τον Χριστόφορο, ο οποίος φαίνεται να είναι αγωνιστικά ο πιο αδύναμος.

«Ο Χριστόφορος όντως έχει δείξει ωραία σημάδια, δεν το έχει βρει όμως τόσο καλά ακόμη στις τέσσερις εβδομάδες που είναι εδώ πέρα. Παρ’ όλα αυτά, είναι γρήγορος, έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση προχθές αλλά όπως είπα και στο Συμβούλιο μία καλή εμφάνιση δεν φέρνει την άνοιξη», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Οπότε, κατ’ εμέ έπρεπε να ψηφιστεί εκείνος. Εγώ έριξα λίγο λάδι στη φωτιά και είπα ότι ενδέχεται να ψηφιστεί ο Γιάννης, γιατί βλέπω ένα μεγάλο παρεάκι απέναντι»

«Βλέπω την Ιωάννα, βλέπω τη Δώρα, βλέπω τον Χριστόφορο, βλέπω την Άιρα και βλέπω και για πέμπτο σύμμαχο την Ασημίνα… και νομίζω ότι με επιβεβαίωσε, γιατί πριν καν πάει να ψηφίσει, είπε ότι δεν μπορεί να ψηφίσει έναν τραυματισμένο παίκτη. Αν χάσουν σήμερα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, πρέπει να ψηφιστεί ο Γκιουλέκας και όχι ο Χριστόφορος, εφόσον λέει ότι δεν ψηφίζει τραυματία. Οπότε αυτό ήταν μία δικαιολογία για να καλύψει και να βγάλει την ουρά της απ’ έξω, να μη δείξει ότι είναι μέρος μίας παρέας που έχουν συνεννοηθεί τι να ψηφίσουν», πρόσθεσε ο James Καφετζής..




Χαμός έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα όταν ο Γιάννης και Γκιουλέκας αρνήθηκαν να αγωνιστούν λόγω τραυματισμού. Ωστόσο ο γιατρός θεώρησε πως μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τον αγώνα εκείνοι επέμειναν να μην το κάνουν και πήραν πέναλτι.

«Θεωρώ ότι δεν σας νοιάζει, γιατί αν χάσουμε θα ψηφιστεί ο Χριστόφορος και λέτε “γιατί να μπω στη λάσπη”», τους είπε η Κατερίνα Δαλάκα ούσα εκνευρισμένη και ο Γκιουλέκας τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα να τον ψηφήσουν για αποχώρηση.




«Πόσες φορές έχουν παρθεί πέναλτι; Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα το δικό μου πέναλτι και του Γιάννη. Εγώ κουβαλάω κάποια προβλήματα, μου το έχει πει και ο γιατρός. Την προηγούμενη βδομάδα πήρα 14 χάπια για να αποφύγω τους πόνους», υποστήριξε ο Γιώργος Γκιουλέκας, με τα πνεύματα στο Survivor γρήγορα να οξύνονται.

«Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό», σχολίασε από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ και η Κατερίνα Δαλάκα τόνισε: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω μάθει να τα παρατάω».




«Σέβομαι τον πόνο του καθένα, εγώ έχω πόνους που δεν τους λέω καν στον γιατρό και μπαίνω να αγωνιστώ. Ερχόμενοι στο Survivor γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Κάποιοι από εμάς έχουμε παίξει και 6 και 7 και 8 runs και δεν έχουμε παραπονεθεί. Και σήμερα νιώθω ότι έχω πυρετό αλλά μπήκα, δεν θα παρατήσω την ομάδα μου», παρατήρησε η Δώρα, με τον Γκιουλέκα να γίνεται έξαλλος.

«Η θεία Φιλιώ που όλους τους φιλιώνει. Έχεις ωραιοποιήσει όλες τις καταστάσεις και όταν έβγαιναν οι κολλητοί σου φάουλ δεν τα έλεγες αυτά!», της είπε με έντονο ύφος.

Τον λόγο πήρε ο James ο οποίος συμφώνησε με τον Γκιουλέκα. «Ρε Δώρα πάντα ξεκινάς ωραία, αλλά μετά το “αλλά” στάζεις το φαρμάκι. Ο Γιάννης υποφέρει, τα γόνατά του είναι χάλια, είχαν πρηστεί τα καλάμια του. Είμαστε στον Μάρτιο ακόμα, μερικοί έχετε ξαναέρθει και ξέρετε πόσο μακρύ είναι το παιχνίδι. Ο Γιώργος δεν έχει την πολυτέλεια να ξεκουραστεί».

«Όλοι έχουν έρθει στο Survivor για να δείξουν ότι είναι αθλητές. Παιδιά, αν ήσασταν αθλητές δεν θα ήσασταν εδώ, sorry κιόλας», κατέληξε ο παίκτης της μπλε ομάδας.




Αφού ο Γκιουλέκας δεν έπαιξε στον αγώνα βρήκε την ευκαιρία να κάτσει με τον James και να σχολιάσουν τον αγώνα.




Τα δύο αυτά πέναλτι ίσως στέρησαν τη νίκη από τους κόκκινους και οι Μπλε αφού έκαναν τον αγώνα ντέρμπι πήραν ακόμα μια νίκη.




 

Η Άιρα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ήττα της ομάδας της και μιλώντας στην κάμερα του Survivor, ξέσπασε σε κλάματα.

«Σήμερα όντως αγωνιζόμασταν για τον Χριστόφορο και τον Γιώργο, κι εγώ είδα ότι ο Γιώργος ψιλοάραζε με τους Μπλε, τους παλιούς του φίλους, και μας έκανε να δούμε ότι εδώ είναι μόνο για να περνάει καλά. Όταν έρχεσαι σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει να ξέρεις τι θα βρεις, τραυματισμούς και κούραση», σημείωσε αρχικά η Άιρα.

«Απογοητεύτηκα και αυτό με έκανε να στενοχωρηθώ. Ήθελα πολύ να μην ψηφιστούμε σήμερα, το θεώρησα άδικο να παίρνει κάποιος μία μέρα ρεπό κι εμείς να αγωνιζόμαστε κάθε μέρα με αυτές τις δυσκολίες. Περνάω δύσκολα, και οι υπόλοιποι πονάνε. Το παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται πάντα», κατέληξε η παίκτρια των Κόκκινων.




Τα όσα συνέβησαν στον αγώνα συζητήθηκαν από τις δύο ομάδες. Η Κατερίνα Δαλάκα δεν μπορούσε να δεχτεί ότι ο Γκιουλέκας και ο Γιάννης όντως είχαν πόνους και δεν μπορούσαν να παίξουν, γι’ αυτό ζήτησε από την παραγωγή να μεταφέρουν τους συμπαίκτες της στην μπλε ομάδα προκειμένου να είναι με τους φίλους τους.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνονται συζητήσεις με τον Τζέιμς, τον Γιώργο και τον Γιάννη γιατί είναι κολλητοί. Και εμείς θα το θέλαμε να είναι σε εκείνη την ομάδα. Αν μπορεί η παραγωγή να το κάνει θα είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν έχουμε θέματα διαπροσωπικά αλλά έγινε αυτό αγωνιστικά. Δεν έχω πρόβλημα με τον Γιώργο σαν Γιώργο. Όταν βλέπω μια εικόνα εμείς να φωνάζουμε κι αυτός να είναι σε μια γωνία….», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.




Τελικά η θεωρία του James δεν βγήκε αληθινή αφού ο τέταρτος υποψήφιος γι’ αυτήν την εβδομάδα είναι ο Χριστόφορος.

«Το περίμενα χθες και τελικά βγήκε σήμερα. Έχουμε έρθει σε ένα παιχνίδι που λέγεται Survivor, αν θέλαμε να πάμε σε ένα reality θα ρωτούσαμε τον Αλέξη που ξέρει από αυτά. Εδώ όμως έχει και πείνα και πίεση», είπε ο Χριστόφορος Ταξίδης μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This