Ελένη Χατζίδου για Κατερίνα Καινούργιου: «Το ότι μπλέκεις μέσα γονείς βαραίνει όλο αυτό»

«Η μετάφραση είναι "οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές"», είπε για την ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου αναφορικά με το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Must Read

Για τα τρυφερά τετ α τετ του πρώην συντρόφου της Φίλιππου Τσαγκρίδη με την άλλοτε φίλη της Δανάη Μπάρκα θέλησε να μιλήσει ανοιχτά η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Alpha μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παιδεία που έχει λάβει από την μητέρα της τονίζοντας πως: «Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια πολύ βασική αρχή. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή σχέση φίλης σου, ακόμη κι αν δεν είναι η κολλητή σου φίλη, δεν τον αγγίζεις. Απαγορευτικό, δεν έχεις καμία εμπλοκή μαζί του. Έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου, αγαπάω και σέβομαι τις γυναίκες. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Μπορεί να έχει μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο, δεν το κατακρίνω», πυροδοτώντας αντιδράσεις με πολλούς να κάνουν λόγο πως δεν είναι σωστό να θίγει προσωπικότητες.

«Θεωρώ ότι το πιο “βαρύ” από όλα αυτά που είπε η κυρία Καινούργιου ήταν αυτό που είπε για τη μητέρα της Δανάης Μπάρκα. Γιατί το μεγάλο καρφί ήταν για τη Βίκυ Σταυροπούλου. Λέγοντας ότι “εμένα η μάνα μου με μεγάλωσε με άλλες αρχές και αξίες” είναι σαν να λέει ότι η κυρία Σταυροπούλου μεγάλωσε με άλλες αρχές κι αξίες τη Δανάη Μπάρκα. Αυτό καταλάβαμε όλοι, έτσι δεν είναι; Δεν ήταν μόνο η αιχμή ότι όλο αυτό που έγινε ήταν ανήθικο, δεν ήταν η αιχμή προς τον Νίκο Κοκλώνη που είπε ότι έπρεπε να πάρει πιο ξεκάθαρη θέση, αλλά ήταν και η αιχμή προς τη Βίκυ Σταυροπούλου», σχολίασε χθες ο Γιώργος Λιάγκας.

«Έχει δίκιο η κυρία Καινούργιου. Είναι πολύ δυσάρεστο όταν έχεις μία φίλη κολλητή που γνώριζε ότι ήταν ερωτευμένη με τον τότε σύντροφό της και γνώριζε πόσο πόνεσε μετά όταν χώρισαν. Άρα εσύ μετά δεν τον βλέπεις σαν άντρα αυτόν, αλλά σαν ένα άϋλο ον. Δε νομιμοποιείσαι να τον ερωτευτείς ή να κάνεις σχέση μαζί του. Κι εγώ αυτής της λογικής είμαι. Δεν έχω κοιτάξει ποτέ ερωτικά γυναίκα φίλου μου, δεν τη βλέπω στα γυναίκα αλλά σαν άντρα. Τώρα αν σε ηλικία 54 αλλάξει αυτό… Από την άλλη όμως κατανοώ τους ανθρώπους που η καρδιά τους ή το σεξουαλικό τους ένστικτο τούς οδηγεί σε ένα μονοπάτι που και οι ίδιοι να μην ήθελαν… Είναι κι αυτό ανθρώπινο να φας μία κατραπακιά», σημείωσε στην συνέχεια.

«Η κυρία Καινούργιου και την τιμά αυτό, είπε ότι αφήνει έξω τον Τσαγκρίδη γιατί ήταν η πιο σημαντική σχέση της ζωής της και δεν είναι δημόσιο πρόσωπο. Πιο μεγάλη προδοσία αισθάνεσαι από τον φίλο σου, παρά από τον πρώην σύντροφό σου γιατί έτσι κι αλλιώς την κρυάδα την έχεις φάει γιατί δεν σου “φτούρισε” η σχέση» είπε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η ουσία είναι άλλη. Ότι άλλα λέμε τη μία και άλλα λέμε την άλλη. Είπε η κυρία Καινούργιου ότι “το καταλαβαίνω, αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου”, αλλά στην πραγματικότητα την ενδιαφέρει πάρα πολύ γιατί έχει κάνει χαρακτηρισμούς. Είπε “δεν κατακρίνω’ ενώ είπε ότι είναι ‘ανήθικο” και είπε ότι “από σεβασμό στον εαυτό μου, δεν τοποθετήθηκα”. Ελπίζω να εξακολουθεί να ισχύει ο σεβασμός στον εαυτό της και στους τηλεθεατές τώρα που τοποθετήθηκε», είπε από την μεριά του ο Βαγγέλης Περρής και πρόσθεσε: «Τα στοιχεία που έχουμε υπόψιν μας έχουν δοθεί από την κυρία Καινούργιου και τα υπόλοιπα μπορεί να μη συμβαδίζουν με ό,τι συνέβη πραγματικά. Το ότι ο κύριος Κοκλώνης δεν αναλαμβάνει να την υπερασπιστεί ενώ είναι κολλητοί και το ξέρουμε, πάει να πει ότι κάτι άλλο συμβαίνει ή ότι δεν συμβαίνει. Το βασικό για εμένα είναι η χρήση της λέξης “ανήθικος”. Για μένα η κάθε λέξη έχει ένα βάρος. Όταν λες για κάποια κατάσταση ότι είναι ανήθικη, δε μπορεί το μέτρο σου να είναι η μάνα σου».

«Ανατρέξτε στη google και βάλτε “Κατερίνα Καινούργιου” και “ανήθικος”, θα σου βγάλει ότι έχει πει ανήθικη τη Μπακοδήμου… Οι λέξεις έχουν βαρύτητα και δεν μπορούν να τις χρησιμοποιούμε για τηλεοπτικές κοντρίτσες ή έστω ερωτικές κοντρίτσες. Ό,τι λέμε πρέπει να το περνάμε από μία διαδικασία που εδώ και αιώνες την κάνουμε… Δε μπορούμε να βγαίνουμε και να λέμε: Κωνσταντάρας, Μαγγίρα, Κορομηλά, Μαλέσκου, Δούνια, Φαίη Σκορδά, Μπακοδήμου, Μπάρκα, Μουτίδου, εγώ… Όλοι αυτοί είναι σε ένα πανέρι που παίρνουμε χαρακτηρισμούς και τους ανακατεύουμε και ό,τι μας κάτσει. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Εμένα πάντως δεν μου προκύπτει ότι είναι φίλες η Δανάη Μπάρκα με την Κατερίνα Καινούργιου», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Ο Βαγγέλης Περρής μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Happy Day»: «Το πρώτο που με ξένισε είναι ότι η ίδια από σεβασμό στον εαυτό της και στους τηλεθεατές δεν θέλεις να μιλήσει για το θέμα του δεσμού μίας άλλης παρουσιάστριας με τον πρώην σύντροφό της… και μετά μίλησε για αυτό. Το βρήκα ελαφρώς οξύμωρο αλλά έχω συνηθίσει από αυτά. Επίσης, υπάρχει ένα θέμα εύκολων χαρακτηρισμών που όλοι θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας. Είναι εύκολο να λες ότι κάποιος δημιουργεί καταστάσεις, οι οποίες είναι ανήθικες».




Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε και από την εκπομπή «Breakfast @ Star» με την Ελένη Χατζίδου να επισημαίνει ότι: «Νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα για την Κατερίνα, γιατί μέσα από την εκπομπή της τοποθετείται κατά καιρούς, αλλά μας έλυσε πολλές απορίες. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το θέμα του πρώην συντρόφου της και τη Δανάη Μπάρκα, γιατί η ίδια είχε επιλέξει να μην αναφερθεί μέσα από την εκπομπή της και το είχαμε σεβαστεί».

Ενώ ο Ετεοκλής Παύλου σχολίασε πως: «Θεωρώ ότι μία ατάκα θα ανοίξει νέες… ιστορίες. Το “η μαμά μου εμένα έτσι με μεγάλωσε” και η λέξη “ανήθικο” που ακούστηκε είναι κάτι που μπορεί να φέρει αντιδράσεις».

«Το ότι είναι κάποιος αυθόρμητος δεν δικαιολογεί αυτό που λέει. Επειδή ό,τι κάνουμε είναι απόρροια της παιδείας που έχουμε λάβει από τους γονείς μας, δεν χρειάζεται να το τονίσεις. Ακόμη κι αν δεν ξέραμε ότι η μητέρα της Δανάης είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, το ότι μπλέκεις μέσα γονείς βαραίνει όλο αυτό. Η μετάφραση είναι “οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές”. Πρόκειται για μια κοπέλα που πληγώθηκε πάρα πολύ, σε αυτό είμαι μαζί της. Και πολύ ψύχραιμα αντέδρασε εδώ που τα λέμε», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο η Ελένη Χατζίδου για την αποκάλυψη – εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This