Σασμός spoiler: Ο Αστέρης και ο Μαθιός μαθαίνουν την αλήθεια για τον Αντρέα

Must Read

Μετά την απομάκρυνση του εισαγγελέα από την Στέλλα, η δικηγόρος είναι κακόκεφη και ο Τάσος στην προσπάθειά του να μάθει τι της συμβαίνει μιλάει με τον Αντώνη ο οποίος τον διαβεβαιώνει πως η κόρη του δεν κινδυνεύει από το κύκλωμα το οποίο κυνηγάει τον Χρήστο, ενώ του επιβεβαίωσε πως υπάρχει ένα φλερτ μεταξύ τους.

Στο μεταξύ ο Χρήστος ζητάει από τον Γιώργο αντί να προσέχει εκείνον, να φυλάει την Στέλλα. Ο Γιώργος με τον Αντώνη ωστόσο δεν θέλουν να αφήσουν κανέναν από τους δύο απροστάτευτο και προτείνουν να τους φυλάνε μυστικοί αστυνομικοί.

Η Αργυρώ έχει θολώσει από την ζήλεια και γι’ αυτόν τον λόγο η Βασιλική πήρε το θάρρος να της μιλήσει για την συμπεριφορά που έχει απέναντι στον Αστέρη με αποτέλεσμα να την κάνει να καταλάβει το λάθος της.

Παράλληλα η Σάντρα θα ζητήσει από τον Βαγγέλη να την πάει σε κάποια χαρτοπαιχτική λέσχη για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι χωρίς ωστόσο να συμμετέχει.

Η Καλλιόπη αποκαλύπτει στους γιους τους πως ο Αντρέας είναι ξάδερφός τους ενώ επρόκειτο να έρθει στο νησί ο Ρούσσος με τον Μαθιό και τον Αστέρη να δυσκολεύονται να το διαχειριστούν αφού συνειδητοποίησαν πως τόσο ο Αντρέας όσο και ο Ρούσσος ήταν οι πηγές του κακού.




Αλλά και στο σπίτι των Βρουλάκηδων, τα μυστικά του παρελθόντος πέφτουν βαριά σαν πέπλο, με την επιστροφή του να αντιμετωπίζεται με τρόμο.




Το κλίμα στο χωριό είναι βαρύ και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι για να το αντιστρέψει.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This