MasterChef – Ξέσπασε ο Γιάννης κατά της Χριστίνας: «Κρατιέμαι, ρε μπρο! Αν ήμασταν μέσα στην κουζίνα θα της έλεγα “άντε και γ@μ@@@”»

Must Read

Βαριά του έπεσε η καθαίρεση του Γιάννη, από αρχηγό και φαίνεται πως δεν μπορεί να συγχωρήσει τη Χριστίνα που πήρε τη θέση του.

Η Χριστίνα στην προσπάθειά της να βοηθήσει την μπριγάδα της στην ομαδική δοκιμασία έκανε κάποιες παρατηρήσεις στους συμπαίκτες της γεγονός το οποίο εκνεύρισε τον Γιάννη ο οποίος κρατιόταν με νύχια και με δόντια για να μην ξεσπάσει πάνω της.

Ωστόσο δεν κρατήθηκε όταν μίλησε στην κάμερα του MasterChef και ξεστόμισε ορισμένα γαλλικά…

«Κρατιέμαι, ρε μπρο! Δεν θέλω να βρίσω on air! Δηλαδή αν ήμασταν μέσα στην κουζίνα θα της έλεγα “άντε και γαμ@@@”. Κατάλαβες; Αλλά δεν είμαστε, μας βλέπει ο κόσμος. Κατάλαβες; 15 χρόνια δουλεύω, ρε μπρο. Ρε μπρο, τώρα να έχουμε κάτι να λέμε και να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε! Δεν είχε να ασχοληθεί… Πάρε ένα πόστο μαντάμ, κάτσε σε αυτό το πόστο και άσε να κάνουμε τη δουλειά μας. Έτσι νικήσαμε και τις άλλες ομαδικές», είπε χαρακτηριστικά για την νέα αρχηγό της μπορντό μπριγάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This