Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είναι δικός μου λόγος γιατί επέστρεψα! Δεν θα απολογηθώ κιόλας! Έτσι θέλω και το έκανα»

Η απάντησή του στην Κατερίναι Κιανούργιου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε ένα από τα επεισόδια της διαδικτυακής του εκπομπής αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Σίσσυ Χρηστίδου και τόνισε πως μερικές φορές δυσφορεί όταν βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» εξαιτίας της θεματολογίας, η οποία δεν ταιριάζει με την προσωπικότητά του.

Η δήλωσή του αυτή σχολιάστηκε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος να σημειωθεί πως αποχώρησε από την συγκεκριμένη εκπομπή, λόγω μπάτζετ όπως του ανακοίνωσαν κατόπιν εορτής και την θέση του πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε επίσης: Η μπηχτή του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την «επιστροφή» του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

«Κάτι που δεν καταλαβαίνω εγώ – δεν θέλω να πάρω θέση επειδή ήμουν στην προηγούμενη εκπομπή και έγινε όλο αυτό που έγινε – είναι ότι ο Κωνσταντίνος γνώριζε ότι αυτή η εκπομπή έχει αυτή τη θεματολογία και γι’ αυτό είχε φύγει κιόλας. Γιατί ξαναγύρισε σε μία εκπομπή που δεν άλλαξε θεματολογία; Συνεντεύξεις πάντα έκανε», είπε αρχικά και στο τέλος επισήμανε: «Ξέρεις τι μου αρέσει πραγματικά στον Κωνσταντίνο και καλά κάνει και εκφράζεται; Αφού μπορεί και έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το πού θα πάει, καλά κάνει και το κάνει».

Τα λεγόμενα όμως του πρώην παίκτη του Survivor σχολίασε και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία τόνισε πως: «Μιλάει αυθόρμητα και τον καταλαβαίνω αλλά από την άλλη, αν δεν του αρέσει εκεί που είναι, καλύτερα να πεις: ας έρθει ένας άλλος που το έχει πραγματικά ανάγκη. Ξέρετε πόσα παιδιά μου στέλνουν καθημερινά μηνύματα και μου ζητάνε δουλειά; Το λέω επειδή πληρώνεται ο Κωνσταντίνος για να είναι εκεί, δεν το κάνει τσάμπα. Αν είναι αυτή η επικαιρότητα; Επίσης, νομίζω ότι του δίνεται χώρος στην εκπομπή της Σίσσυς. Αν έχεις ένα πρόβλημα, πας και το συζητάς. Το να το λες δημόσια δεν είναι ωραίο»

«Κατά καιρούς έχουμε ακούσει πολλούς να λένε ότι ασφυκτιούν στη δουλειά, ότι δεν περνάνε καλά στη δουλειά αλλά κάνουν τα πάντα για να είναι σε αυτή τη δουλειά. Στην προκειμένη περίπτωση, του Βασάλου μια χαρά του έχει πάει», σχολίασε από την μεριά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.




Την δική του απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του, έδωσε ο Κωσνταντίνος Βασάλος στην εκπομπή «Breakfast @ Star», όπου επεσήμανε πως: «Εγώ κάνω ένα βίντεο στο YouTube, απαντάω σε διάφορα πράγματα που με ρωτάνε με αυθορμητισμό και λογικό είναι να προκαλέσει αντίδραση. Δεν έχω σκοπό ούτε να μειώσω κάποιον, ούτε να τον προσβάλλω. Λέω την γνώμη μου όπως πάντα με ξέρετε, αυθόρμητα και αφιλτράριστα. Αυτό! Τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρω πως αντέδρασε η Σίσσυ, τώρα θα πάω πάνω, αν θα με διώξουν…».

«Σωστό είναι αυτό που είπε η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά μέχρι στιγμής μου αρέσει, οπότε θα με υποστείτε. Είναι δικός μου λόγος, γιατί επέστρεψα. Παίζει μεγάλο ρόλο η Σίσσυ, η Βάλια, ο Παύλος, ο Νίκος. Είναι οικογένεια για εμένα, οπότε λογικό είναι να επέστρεψα.

Έπαιξε πιο πολύ ρόλο αυτό και σε δεύτερη μοίρα η θεματολογία. tsi, γιατί επέστρεψα. Επέστρεψα γιατί έτσι θέλω και επέστρεψα! Είπα ότι δεν περνάω πολύ καλά στην εκπομπή όταν υπάρχει βαριά ενημέρωση. Με πιάνει ψυχοπλάκωμα, αλλά καταλαβαίνω πως έτσι είναι η θεματολογία και δεν είμαι ο αρμόδιος να την κρίνω ή να την αλλάξω ή να την διαμορφώσω με τα δικά μου θέλω», τόνισε στην συνέχεια.

«Είχα κάνει παλιά συζητήσεις για κάτι δικό μου αλλά τώρα τίποτα… δεν ξέρω. Δεν με θέλουν; Με βλέπουν στο Youtube και λέει αυτός είναι πολύ άνετος θα μας κλείσει μέσα, θα φαμε κανένα πρόστιμο από το ΕΣΡ. Δεν χτυπάει το τηλέφωνο. Θα παρουσίαζα ένα τηλεπαιχνίδι αρκεί να μπορούσα να το κάνω. Δεν είναι εύκολο. Το ιδανικό θα ήταν να παρουσιάσω ένα παιχνίδι σαν το Survivor», αποκάλυψε για το τηλεοπτικό του μέλλον.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This