MasterChef: Χαμός στην ψηφοφορία – Οι παίκτες της μπορντό μπριγάδας χώρισαν τον Γιάννη και το Νίκο

Must Read

Η Μπορντό Μπριγάδα ήταν εκείνη που έχασε στην ομαδική δοκιμασία. Έτσι λοιπόν οι παίκτες της μπορντό μπριγάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πιο αδύναμο μαγειρικά παίκτη.

Το γεγονός αυτό έφερε εντάσεις στην εν λόγω μπριγάδα με τον Γιάννη να ρίχνει το φαρμάκι του προς τους συμπαίκτες του τονίζοντας πως η καθαίρεσή του έφερε αλαλούμ στην ομάδα.

Ο Γιάννης τελικά ψήφησε τον Μάριο με τους συμπαίκτες του να τον στήνουν στον τοίχο κι εκείνος να ξεσπάει: «Πετάγεται και ο Αλέξανδρος! Και συνεχίζει να λέει τα δικά του, γιατί ζορίζεται που δεν έχει βγει μια φορά μπροστά». 

«Δεν θέλω να ακούσω τίποτα, ειδικά από σένα», είπε απευθυνόμενος στον Νίκο, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον τόνο του συναδέλφου του. «Δεν με ενδιαφέρει το “ειδικά από σένα”, δεν με ενδιαφέρει το γιατί αντιδράει, δεν με ενδιαφέρει τι έχει στο μυαλό του. Εγώ του είπα την αλήθεια. Του χρωστάω κάποια χάρη;».

«Ο Αλέξανδρος έχει φτάσει στους 13 κρυμμένος πίσω από τα φουστάνια της Χριστίνας και από τα παντελόνια του Μάριου», πρόσθεσε.

Η κατάσταση όμως ξέφυγε και ο Γιάννης με το Νίκο παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Ευτυχώς μεσολάβησαν τρίτοι και έληξε η κόντρα.

«Αν δεν καταλαβαίνει ο καθένας τι του λες, ας πάρει λεξικό…», είπε ο Νίκος με τον Γιάννη να απαντάει σε εξίσου ειρωνικό τόνο: «Χαλάρωσε τίγρη», κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις. «Σκάσε ρε μ…κα, μη σε γ…σω», απάντησε ο Νίκος και κλώτσησε ένα χαρτόνι.

«Ζητώ συγγνώμη αν ξέφυγα, οι διαφορές πρέπει να λύνονται με ηρεμία. Απλώς αισθάνθηκα ότι με μειώνουν και με ειρωνεύονται, γι’ αυτό αντέδρασα έτσι», σχολίασε ο Νίκος όταν ηρέμησαν τα πνεύματα.

«Τους νοιάζει η εικόνα τους, ενώ εμένα όχι. Έχει τσαλακωθεί πολλάκις, ας τσαλακωθεί άλλη μία. Και του σαλονιού, και του λιμανιού είμαι, όποτε γουστάρω. Αν πας να με φας θα σε φάω, αν με αγαπήσεις θα σε αγαπήσω. Διάλεξε το δρόμο κι εγώ θα ακολουθήσω», απάντησε με νόημα ο Γιάννης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This